Websupport vs Outlook email

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Websupport vs Outlook email

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Zdravim.
Mam problem s posielanim emailov cez outlook. Mame vo firme registrovanu domenu cez websupport a k nej samozrejme pripadaju aj emailove konta. Problem je, ze ked som podla navodu na stranke websupportu nastavil outlook (2013), tak emaily viem v klude prijimat, ale neviem ich odoslat.
Dostanem hlasu v prilohe. Nejake rady, co nastavit v outlooku, aby to slo. Nastavenia co sa tyka portov a pod. mam dobre, lebo na mobile (android) mi emaily idu v pohode prijimat aj odosielat a rovnako tak som aj volal na helpdesk websupportu, kde sa mnou zadane nastavenia ukazali ako spravne. cize chyba bude na 99% v outlooku.

Dik za rady.
Prílohy
problem_WS.png
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Websupport vs Outlook email

Príspevok od používateľa Michaelo »

Napis priamo do Websupportu cez ich live chat. Maju super podporu, takze vacsinou ti poradia ihned a ak by nevedeli, tak komunikaciu preposlu technikom a ti ti poslu odpoved na e-mail.
nejakymarko
Addict
Addict

Dostal som dost nepostacujucu odpoved :D
vseobecne nemame dobre skusenosti s funkcnostou Outlook 2013, pokial mate vsetky nastavenia spravne - co sa tyka portov a protokolov, a funguje Vam to aj inde, nevieme Vam ine nastavenia odporucit - v tom pripade je na mieste kontaktovat priamo support Microsoftu
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

loool, to je odpoved..:D Ale problem je riesitelny jednoducho, outlook mas v pohode.. Pozri sa na server odchadzajucej posty.. ak mas ich, skus zistit, ze ci maju alternativny port pre odosielanie posty, namiesto 25 napr. 587. Pokial ani to nebude fungovat, volaj internet providerovi, blokuje ti server odchadzajucej posty, musis nastavit ich server.. v cr to robia vsetci provideri..
nejakymarko
Addict
Addict

Ono mi to neslo ani ked som bol v BA..je pravda, ze ako v BA tak aj v Prahe mam UPC, ale zas ked tak rozmyslam, posielat mi to neslo ani v praci a tam urcite UPC nie je.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Dana chyba suvisi s archivnym suborom *.pst a vyskytuje sa dost casto, skus si to pripadne dat do googlu, nejake riesenia fungovali u nas ked sa nam to vyskytlo na jednom kompe... len uz presne neviem ktore riesenie bolo spravne, bolo to dost davno co sa to riesilo.
Napísať odpoveď