HTC SENSATION XE
HTC SENSATION XE
Zdravím. Mám problém so svojím telefonom HTC SENSATION XE. Zo dňa na deň prestala ísť wi-fi. iba načítava a po uričtej chvíli napíše "chyba". Nikdy sa nepripojí ani nevyhľada žiadne dostupné siete. Neviete niekto či sa dá niečo s týmto problémom robiť? Dakujem.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: HTC SENSATION XE
Skúšal si factory reset ? 
hej hej..všetko som vymazal..nič v nom už ani nemám
ani na nete som toho moc nenašiel
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Pozeral si na xda ? Videl som, že je tam pár tém ohľadom tohto problému 
Ked tam natukám “*#*#526#*#*” nič sa nestane..asi 3x išiel už na factory reset, stále nič
-
kabul
Expert
- Kontaktovať používateľa:
zdravim, mam rovnake zariadenie a vznikol mi na nom problem s google lokalizaciou. tento problem sa prejavuje v dvoch aplikaciach ktore pouzivam (urcite ale zasahuje aj ostatne). jedna z nich je appka pocasia, ktore je aj sucastou hodinoveho widgetu a tiez v klasickych google mapach. v tom pocasi mi to sice aktualizuje na aktualnu poziciu (pravdepodobne), ale napriek aktualizacii nevypise mesto kde sa nachadzam, ale len "aktualne umiestnenie". V mapach ma to s vypnutou GPS nedokaze lokalizovat vobec. Neviem kedy presne tento problem nastal, medzi poslednymi vecami co som s telefonom robil je vymena baterie (co pochybujem ze ovplivnilo funkcnost) a aktualizacie appky "Locations" (avsak ani jej zakazanie chybu nesprevadzkovalo)