Mám pozvánku .. strašne by som ten telefon chcel .. len matka má iný názor .. tak neviem čo teraz
Najradšej by som ho mal kedže dokonca som túto tému zakladal len sakra .. (ak by sa niekto našiel čo by poradil PMkou ako zlomiť máti)
Kedže to má 24h (do zajtra asi do 20.00 platí) tak neviem čo spraviť
Nechcem to rozoberať v tejto téme ale nie šlo by to z môjho našetreného. V podstate z jej ale je to na mojom učte v banke.
Ako vyzerá to nádejne ale stále hovorí že 300e vieš čo za to môžeš mať. Ale vraj by mi to po čase splatila teda zaplatila by ho na koniec ona. Lenže teraz ešte vytiahla vetu že za tie 2 roky čo by si si počkal budu lepšie mobily ...
Ale nechce to rozoberať v tejto téme keď tak by som založil inú .. ale radšej by som bol tej PMky
//autoeditácia príspevku (11 Okt 2014, 9:26)
No celkom by to šlo otázka je ako sa to platí. Mám účet s internet bankingom ale či to nie je iba na pozeranie zostatku a takýchto somarín ako platenie. Taktiež tam niečo píšu o paypale čiže ten by som asi musel založiť (to by nebol problem) ale dalo by sa prepojiť ten paypal s kartou (alebo jak to nazvať) aj ak nemám tie internetové platby?
Neviem, akú má pozvánku, ale veď bežne si dávajú posielať do Nemecka cez mailboxde.cz a odtiaľ im to pošlú na Slovensko. Takže podľa mňa nebude problém ani s Rakúskom..