Apple iphone 6 / 6 plus / iWatch

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: iPhone 6 vs iPhone 6 Plus

Príspevok od používateľa Arkaz »

uprimne neviem si predstavit ako sa da notebook nahradit iphonom resp smartphonom. robit tabulky alebo ine veci na mobile mi pride stale velmi nepohodlne ale budis. isiel by som do pluska v tvojom pripade ohybanie neries je to blud kedy 150kilovy ludia ohnu mobil a stazuju sa lol. skus este porozmyslat nad note 4 ;)
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

Nemyslel som tým absolútne nahradenie notebooku ale skôr riešenie emailov, internetu a týchto vecí...ešte by ma zaujímalo kedy naši milí operátori budú mať v ponuke "Plusko" lebo zatiaľ kde nič tu nič :shock: :roll: :nono:
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

aha no net ,maily a pod mam na mobile uz ako samozrejmost este za cias symbianu preto mi to nejako nedoslo :D u operatorov udajne v priebehu mesiaca -dvoch :/
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Apple iphone 6 / 6 plus / iWatch

Príspevok od používateľa STomko »

Podla mna sa ohyba. Vid video zo smartmania.cz ktore tu je postnute a kedze smartmaniu sledujem uz dlhsie,nemam dovod neverit a povazujem ju za jeden z naj portalov aj co sa recenzii tyka. Sam redaktor hovori ze tomu neveril,ked afera vypukla. A vidis,recenzovany kus nosili bezne vo vrecku a uz je vykriveny asi o 1mm. Na porovnanie tam ma aj novy kus. Nie je to ohnutie ako vidis na videach,kde ho silou ohli aj o niekolko cm,ale pri tovare za XY sto eur by ma to riadne stvalo.
Model
Light Professional
Light Professional

Presne som doobeda to video pozeral ako otočil Plusko na displej a bola tam naozaj vôla :shock: :shock: :shock: . Teraz neviem čo mám spraviť, na youtube som našiel video kde ponúkajú nejaký "špeciálny" obal čo Plusko neohli ani silou kto vie ako sa to bude riešiť ale mám z toho sám zmiešane pocity kedže by som určite bral minimálne 64 GB verziu a za tie peniaze by sa to naozaj stať nemalo :nono: :roll: .

//autoeditácia príspevku (08 Okt 2014, 14:43)
Neexistuje ešte nejaký obal na iPhone 6 Plus pri ktorom je zaručné,že sa telefón neohne?Nemáte nejaké informácie /overené/?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

pozvaraj si zelezne puzdro...nechapem naco ti to je ked vies, ze sa ti to zrejme ohne
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

6 Plus kupujem aj ja, (pred)objednal som na neho puzdro Dualtek Shock Case, osvedcilo sa mi velmi na 5S-ku. Ono neocakavaj, ze je to ako maslo a ze sa ti to ohne :) Z toho by som fakt obavy nemal. Ide o to, ci si na to sadas a podobne. Takze nejake hard case puzdro a mas postarane. Osobne by som tak drahe zariadenie proste ani bez puzdra nenosil.
witkoo
Novice
Novice

Apple iphone 6 / 6 plus / iWatch

Príspevok od používateľa witkoo »

Za prvé - iba kretén bude zámerne ohýbať mobil tým, že cíti tlak vo vrecku a nerieši to.
Za druhé - amíci sú celkom hlúpy národ, tiež sú dosť tuční a ťažkí, vyžratí z hamburgerov, takže u nich nie je problém vyvinúť taký tlak, aby sa im ohol iPhone vo vrecku. Len si to prdne a už...
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ale no, tie veci na amikov nemusis davat...
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

icefiresr napísal:6 Plus kupujem aj ja, (pred)objednal som na neho puzdro Dualtek Shock Case, osvedcilo sa mi velmi na 5S-ku. Ono neocakavaj, ze je to ako maslo a ze sa ti to ohne :) Z toho by som fakt obavy nemal. Ide o to, ci si na to sadas a podobne. Takze nejake hard case puzdro a mas postarane. Osobne by som tak drahe zariadenie proste ani bez puzdra nenosil.
Ide o to, že si človek dosť často vyberá telefón aj podľa hrúbky, osobne som mal x drahých mobilov, mal som aj púzdra, ale furt mi vadilo, to, že je hrubý. Keby som chcel hrubý telefón idem do rumba x5... Každopádne iP6 plus sa ohýba nielen tlstým američanom, ale aj na recenzií smartmania. A to po úplne normálnom nosení. A keďže ja si mobil nekupulem na mesiac a to ohýbanie lepšie nebude, bude sa to len zhoršovať, prehodnotil som kúpu 6 plus a asi si zoberiem na paušál čosi iné...
Môj osobný názor je, že je to konštrukčná vada a kým sa to neodstráni, určite sa plusku vyhnem oblúkom. ináč nebyť toho, asi už beriem plusko.

ad1: Btw neviem či si držal plusko v ruke, ale je dosť veľký a ten bod kde sa ohýba je pekná páka (fyzika pre ZŠ), čiže ten tlak, čo treba vyvynúť nebude tak veľký. Presne to je to, kde si bežný človek myslí, že ten tlak nie je veľký (veď šak to netlačí v nohaviciach až tak veľmi), a predsa cez tú páku to stačí na to, aby sa to ohlo...
Model
Light Professional
Light Professional

Chlapci čo hovoríte na toto, je to podľa vás dôveryhodné?

Kód: Vybrať všetko

https://www.youtube.com/watch?v=aUqyu2ZNo5o
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Obyčajná reklama na puzdro. To ako to ohýbal v tom puzdre bolo až smiešne. To puzdro prázdne sa dá úplne ľahko ohnúť bez telefónu takže sa dá zohnúť aj ten telefón v tom puzdre.
Model
Light Professional
Light Professional

vladenko007 napísal:Obyčajná reklama na puzdro. To ako to ohýbal v tom puzdre bolo až smiešne. To puzdro prázdne sa dá úplne ľahko ohnúť bez telefónu takže sa dá zohnúť aj ten telefón v tom puzdre.
tu je ešte jedno nezostrihané video

Kód: Vybrať všetko

https://www.youtube.com/watch?v=2d6CnKjT1VI
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

vladenko007 napísal:Obyčajná reklama na puzdro. To ako to ohýbal v tom puzdre bolo až smiešne. To puzdro prázdne sa dá úplne ľahko ohnúť bez telefónu takže sa dá zohnúť aj ten telefón v tom puzdre.
Fyzika ti nic nehovori asi ... videl si vnutro toho puzdra ? Skus sa zamysliet.. preco sa ohyba tazsie respektive takmer vobec..
Na com funguje princip screen protectorov ktore ochrania sklo pred rozbitim pri impakte.. e.g. tu:
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Pozri ty jednoducho tomu chceš veriť takže ťa nikto nepresvedčí o opaku. Si videl ako to ohýbal? Videl si ako to hral? Fakt mi to tak pripadá.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

jaibreak je von, ja este pockam kym tam pridaju cydiu, nech s tym nie je robota.
snad medzi tym nevydaju 8.2 :D
fanter
Light Star
Light Star

iPhone 6 / iPhone 6 +

Príspevok od používateľa fanter »

Dobrý deň,
Nakoľko som momentálne svoj samsung galaxy s4 rozbil, potrebujem si súrne kúpiť nový telefón, lebo je to hlavná súčasť mojej práce. Zatiaľ mám dočasný a rozhodol som sa vyskúšať iPhone a 31. je predaj 6ky.
Chcem sa spýtať nezaujatých, nestranných ľudí, rozhodujem sa medzi 6 a 6+ ... Hlavná podstata je rozdiel vo veľkosti (4,7 a 5,5 palcov) ... Môj galaxy s4 mal 5 palcov a ovládal sa mi bezproblémov... Preferujem radšej väčší telefón, ale podmienka je ovládanie jednou rukou... Áno 6+ má možnosť pri dvojkliku na homebutton že sa obrazovka posunie dole ale to mi prijde "také" ... Základnou otázkou je, či si myslíte že je pri používaní jednou rukou sa bude telefon skrz veľkosť prevažovať a držať nekomfortne ... Samozrejme najlepšie je si to skúsiť, ale telefón potrebujem naozaj v priebehu pár dní, zastavil by som sa na ten polnočný výpredaj a mám plnú hlavu či ten alebo ten ... 6kou by som nič nepokazil, ale keby je ešte 6+ na hranici ovládania jednou rukou, možno by som išiel do toho. (Pri chatovaní, fotení, aplikáciach, mailoch atď.) je to samozrejme lepšie ...

Poprosím Vaše názory, budem rád ak si nájdete chvíľku čas a podelíte sa somnou o skúsenosti... (najlepšie by bolo ak ho niekto už držal)
Prajem pekný deň
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: iPhone 6 / iPhone 6 +

Príspevok od používateľa CheZteR »

6+ je velka tehla, pre info je vacsi ako note 4 a pritom ma mensi displej...
ak, tak 6tku, ale to je tiez tehla s mensim displejom ako s4, tak ci tak, ak preferujes vacsi telefon, nevyberas dobre, ale good luck s vyberom
fanter
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa fanter »

Ja som tiež bol dlhú dobu odporca iPhonu... Ale naozaj keď som si ho skúsil, tak som zistil, že síce bola v S4 napríklad 2 GB ram, ale iOS je tak vyladený, že tá 1 GB ram bola lepšia ako 2GB pri androide... Chcem to skúsiť... Akurát otázka je položená, či nieje možné ho komfortne ovládať jednou rukou... Čoho sa bojím ...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ono tu nejde o to ze si odporca iphone ani tu nejde o system, ja ti vysvetlujem ze ty hladas telefon s rovnakym ak nie vacsim displejom od S4 a fakty su ze 6 je rozmerovo od S4 vacsia a ma mensi displej a 6+ uz je obrovska placka, tehla, nedas ju ani do vrecka, pricom displej ma mensi ako obrovsky note 4... tak je to na zamyslenie
Napísať odpoveď