Dá sa veriť dnešnym mladým babám pokiaľ ste starší?
Re: Dá sa veriť dnešnym mladým babám pokiaľ ste starší?
Ty si zakomplexovany debil...v zivote normalny vztah nebudes moct mat...takym pristupom ta ziadna zena chciet nebude.
Je prirodzene, ze ja ako chlap si dieta neporodim, ani nenakojim sam...robi to zena. Uvedom si, ze vychovat dieta je drina, a trva to roky...robi to vacsinou zena...za ten cas si ta zena nebude moct sama zarabat, nebude moct odvadzat do dochodkoveho, pripadne do zivotnej poistky, ale ty ano. Nehovoriac o tom, ze na 90% chlap stale zarobi viac ako zena, pripadne si najde lepsiu poziciu, iba preto, ze je chlap.
Ty by si nedokazal mat proste jeden spolocny ucet? Preco ked ja zarobim 2000e a zena 600e mame platit rovnako?
Je prirodzene, ze ja ako chlap si dieta neporodim, ani nenakojim sam...robi to zena. Uvedom si, ze vychovat dieta je drina, a trva to roky...robi to vacsinou zena...za ten cas si ta zena nebude moct sama zarabat, nebude moct odvadzat do dochodkoveho, pripadne do zivotnej poistky, ale ty ano. Nehovoriac o tom, ze na 90% chlap stale zarobi viac ako zena, pripadne si najde lepsiu poziciu, iba preto, ze je chlap.
Ty by si nedokazal mat proste jeden spolocny ucet? Preco ked ja zarobim 2000e a zena 600e mame platit rovnako?
Vštepuješ mu tú sexistickú dogmu ako nefalšovaný komunista a ty ideš jeho nazvať zakomplexovaným? To chce riadnu odvahu.
To si vycital z dvoch prispevkoch? Gratulujem.
Nebudem sa tu hadat ako to je ked do rodiny pride dieta, s tym skusenosti nemam. No ked dieta este nie. Sme mlady par, platime dajme tomu za najom 300€. Ja mam napr. plat 2000€ ona 600€. Na poly to je 150€, tak preco by nemohla prispievat? Ja budem vsetko platit a ona si bude zit jak panicka? A ked ma nebude mat? Bude byvat pod mostom len aby nemusela platit najom? Nehovorim ze to musi byt na poly, ale nieco by mala urcite zaplatit. Podla svojich moznosti.
Nebudem sa tu hadat ako to je ked do rodiny pride dieta, s tym skusenosti nemam. No ked dieta este nie. Sme mlady par, platime dajme tomu za najom 300€. Ja mam napr. plat 2000€ ona 600€. Na poly to je 150€, tak preco by nemohla prispievat? Ja budem vsetko platit a ona si bude zit jak panicka? A ked ma nebude mat? Bude byvat pod mostom len aby nemusela platit najom? Nehovorim ze to musi byt na poly, ale nieco by mala urcite zaplatit. Podla svojich moznosti.
-
kabul
Expert
- Kontaktovať používateľa:
preco v kazdej zene vidite panicku co jej musis vsetko platit? tvoja mamka je tiez taka? alebo segra ma podobne sklony? cele je to len o vychove a o tom, aku zenu si najdes (teda kde ju budes hladat). V tomto pripade plate vrava k vrane sada, aspon ja mam na to dost stastie, ze pokazde narazim na mne podobnu. takze pokial zo zvadzania vynechas to kupovanie si jej, na zlatokopku bys narazit nemal.
lukas9206 - ked raz vyrasties tak pochopis, ze s polovickou je uplne normalne mat spolocny ucet a absolutne sa nehladi kto zaplati elektriku, pozicku, atd...su to spolocne peniaze, bodka
Neviem si ani len predstavit ze by u nasich foter zavelil mamke ze davaj penaze na to a to....nonsens.
Neviem si ani len predstavit ze by u nasich foter zavelil mamke ze davaj penaze na to a to....nonsens.
Veď jedine, nechápem ako niekto aj môže reálne uvažovať nad tým, že by si takú ženu narazil, ktorá by ho vyciciavala z peňazí a on by to ako pako trpel a nič by s tým nerobil. To urobí jedine zúfalec, ktorý nemá voči sebe štipku úcty a len kvôli tomu, aby mal ženu a mal si s kým zapichať si bude na prsiach chovať hada...
. Akože seriózna otázka koľkých takých chlapov poznáte, čo sa nechajú využívať svojou priateľkou? Kupujú jej darčeky, ťahajú celú domácnosť a ona sa má ako v nebi, poznáte vôbec také prípady? Toto je vyslovene extrémny príklad a netuším prečo sa Lukas a Terepin odvolávajú pri ženách stále zrovna na toto. Vzťah, kde to takto vyzerá je chorý, to nie je žiadna láska, iba využívanie druhého. Chlap, čo je ochotný si začať s takou ženou si nemôže vážiť sám seba, keď sa nechá zodierať a využívať. A ak to vyjde najavo po čase, tak by s tým rozhodne mal niečo urobiť
Dať niečo len tak, to vám nič nehovorí? Máš babu, ktorú máš rád, preto aká je. Je inteligentná, sexi, milá, neťahá ťa za nos, tak prečo ju nepotešiť? Prečo, keď mám dosť neurobiť radosť žene, ktorú mám rád? Šak sa zamyslite kus, to nie je o tom hýčkať si ženu a makať na ňu ako otrok. Je to o tom potešiť ju, urobiť jej radosť lebo ona robí radosť mne. Raz za čas ju pozvať niekam a zaplatiť to celé, alebo jej len tak niečo dať. Inteligentná žena ti veľa krát povie, nechaj to tak, dnes to zaplatím ja, alebo ťa poteší inak... Ak ťa má rada opätuje to, nebude len sedieť na riti a využívať ťa, nechať sa hýčkať. Toto je realita chlapci, takto sa správajú normálne ženy, tie ženy chodia okolo vás denno denne... to nie je žiadne scifi. Treba sa zamyslieť na sebou, že koho to balím a s kým sa dávam dokopy. Ptm sa možno vyhneš takýmto veciam a budeš mať ženu, ktorá si ťa váži a ktorá je rada, že ťa má. A hlavne už konečne ak máš vzťah neuvažovať JA a TY no MY.
Dať niečo len tak, to vám nič nehovorí? Máš babu, ktorú máš rád, preto aká je. Je inteligentná, sexi, milá, neťahá ťa za nos, tak prečo ju nepotešiť? Prečo, keď mám dosť neurobiť radosť žene, ktorú mám rád? Šak sa zamyslite kus, to nie je o tom hýčkať si ženu a makať na ňu ako otrok. Je to o tom potešiť ju, urobiť jej radosť lebo ona robí radosť mne. Raz za čas ju pozvať niekam a zaplatiť to celé, alebo jej len tak niečo dať. Inteligentná žena ti veľa krát povie, nechaj to tak, dnes to zaplatím ja, alebo ťa poteší inak... Ak ťa má rada opätuje to, nebude len sedieť na riti a využívať ťa, nechať sa hýčkať. Toto je realita chlapci, takto sa správajú normálne ženy, tie ženy chodia okolo vás denno denne... to nie je žiadne scifi. Treba sa zamyslieť na sebou, že koho to balím a s kým sa dávam dokopy. Ptm sa možno vyhneš takýmto veciam a budeš mať ženu, ktorá si ťa váži a ktorá je rada, že ťa má. A hlavne už konečne ak máš vzťah neuvažovať JA a TY no MY.
-
Fabo
Hardcore addict
Lubos, bindo, a tu vidite tych tragedov ktori tu potom na fore riesia, ze ich ziadna zena nechce, a ci je chyba v nich ci v zenach.
No ja by som to zhrnul tak, ze tato tema je odpoved.
Inak bindo, par takych vztahov poznam, ale v tychto pripadoch je to tak, ze najprv bol vztah, potom prisli peniaze (napr. chlapovi sa zacalo darit v podnikani) a potom sa s partnerkou (manzelkou) dohodli, aby radsej ostala doma. Co je si myslim vcelku normalny pristup.
No ja by som to zhrnul tak, ze tato tema je odpoved.
Inak bindo, par takych vztahov poznam, ale v tychto pripadoch je to tak, ze najprv bol vztah, potom prisli peniaze (napr. chlapovi sa zacalo darit v podnikani) a potom sa s partnerkou (manzelkou) dohodli, aby radsej ostala doma. Co je si myslim vcelku normalny pristup.
Preco by som mal byt traged a nemal mat zenu? Len preto ze sa mi nepaci ked ma zena vyuziva? Alebo preco?
-
DarkNation
Expert
Lebo sa tak prezentujes
Nieco taketo moze napisat jedine tragedlukas9206 napísal:
Ale ja viem. Chlapec má bmv-čko, tak sa "zaľúbila" do neho.
A co ak zena pride o job? Z coho prisepeje na najom? Podla tvojho zmyslania skonci asi na ulici, ved platit predsa musi.lukas9206 napísal:To si vycital z dvoch prispevkoch? Gratulujem.
Napisal som, ze by mala prispevat podla moznosti. Cita vobec niekto tie prispevky do konca?
Samozrejme, karma dole kvoli tomu ze som zase nejaky traged. To iste by som mohol spravit aj ja lebo vy ste v mojich ociach "tragedi". No narozdiel od vas, ja vas nenutim zmyslat ako ja. Len hovorim ze moze byt aj ina moznost. Vy ma ale nutite robit toto, robit hento, toto takto, lebo navzdy budem sam. A pri tom som vztah mal, a nie jeden. A ked hi nemam uz som traged a chyba neni v zenach ale vo mne. Ach jaj.
Samozrejme, karma dole kvoli tomu ze som zase nejaky traged. To iste by som mohol spravit aj ja lebo vy ste v mojich ociach "tragedi". No narozdiel od vas, ja vas nenutim zmyslat ako ja. Len hovorim ze moze byt aj ina moznost. Vy ma ale nutite robit toto, robit hento, toto takto, lebo navzdy budem sam. A pri tom som vztah mal, a nie jeden. A ked hi nemam uz som traged a chyba neni v zenach ale vo mne. Ach jaj.
lukas9206 napísal: A pri tom som vztah mal, a nie jeden.
No a toto presne je dolezite brat do uvahy, ze si vztah MAL, takze uz nemas, niekde to krachlo
Mal. A vy z toho a ešte zo šiestich príspevkovou usúdite, že som tragéd a že budem do konca života sám. A vôbec neberiete v úvahu to, že vzťah možno nechcem, alebo že na neho teraz nemám čas lebo trávim dlhé hodiny v práci alebo hocičo iné. Ale nie, vy hneď na mňa nadávate, lebo som povedal svoj názor, lebo nemám priateľku alebo že nechcem byť otrokom ženy alebo neviem čo ešte.
-
Andi_Cibula
Addict
No ja sa tiež toto pýtam.Lub0$ napísal:Co tak sa zamysliet co ta zena bude robit doma...vychova deti, bude ich rozvazat do skoly, bude varit aj im aj tebe bude ti pratat dom, bude ti nakupovat, prat, zehlit, umyvat okna, atd atd atd je toho milion, nemas ani sajn. Pises ako keby si mal 15 rokov a nevies o com je zivot dospeleho cloveka.
Prečo by som ja nemohol variť prať žehliť, umyvať upratovať, vychovavať ?
Preto lebo to tak robili jeho prarodičia, jeho rodičia, aj on. Preto nie je žiadna iná možnosť. A preto to musím robiť aj ja.
-
Digital
Guru
Úlohou chlapa je podľa mojho názoru ženu aj trošku "finančne" obšťastňovať, tu nejde o to, či prispieva alebo neprispieva do domácnosti, ona je to nežnejšie pohlavie... a ak porodí dieťa tak už len to je zadosťučinenie a chlap by sa mal postarať o celý príjem - ak je to v jeho silách. Neviem si predstaviť, že by som od ženy/priatelky vypitoval peniaze mesačne na chod domácnosti, pokiaľ nieje úplne vymetená tak sama pochopí, že má napr. cestou domov niečo nakúpiť, doma upratať, vyžehliť, oprať, navariť a vynadať mi, že prečo nechávam bordel v kuchyni (čiže ďalšia výchova, ktorú zaobstaráva). Neverím tomu, že existuje chlap, ktorý žene vyžehlí blúzku a dá oprať spodné prádlo.
Nech sa paci, nikto ti nebrani, su aj take pripady, sam osobne mam znameho, deti uz ma odchovane, zije s manzelkou, on nepracuje vobec...stara sa o domacnost, prata, perie, zehli, kady den vari a nkupuje aby mala zena klud ked pride z prace, vec dohody, ona je ta ktora mala lepsiu poziciu s lepsim prijmom, vyhovuje to obom, tak preco nie...v tom pripade ale maju jeden bankovy ucet, a peniaze su SPOLOCNE, co je pre niekoho v teme nepochopitelne.Andi_Cibula napísal:No ja sa tiež toto pýtam.
Prečo by som ja nemohol variť prať žehliť, umyvať upratovať, vychovavať ?
Otazka na Vas je ale ta, co ocakavate od vztahu so zenou? Mam taky pocit, ze iba sex, aj to musi zena drzat hubu, nedaj Boze aby bola sama zena iniciator sexu, lebo uz si tym stekli svoje ego.
//autoeditácia príspevku (09 Okt 2014, 00:00)
Dlzku vztahu si nenapisal, usudzujem ze nic zavratne to nebolo teda...lukas9206 napísal:Mal. A vy z toho a ešte zo šiestich príspevkovou usúdite, že som tragéd a že budem do konca života sám. A vôbec neberiete v úvahu to, že vzťah možno nechcem, alebo že na neho teraz nemám čas lebo trávim dlhé hodiny v práci alebo hocičo iné. Ale nie, vy hneď na mňa nadávate, lebo som povedal svoj názor, lebo nemám priateľku alebo že nechcem byť otrokom ženy alebo neviem čo ešte.
Ale nemusí to vyhovovať každému.Lub0$ napísal:vyhovuje to obom, tak preco nie
Nehovorím že keby mala moja partnerka nízky alebo žiaden príjem žeby som to neťahal ja. Ale neťahal by som to donekonečna. To potom môže zámerne robiť niekde v krčme za 300€, kde bude mať za celý deň piatich zákazníkov, trišvrť smeny presedí a doma bude mať o všetko postarané a nebude musieť ani prstom pohnúť. Prečo by som potom mal dávať svoje peniaze do spoločnej kasy? Prečo? Viem si navariť aj sám, viem popratať byt, viem vyprať, a keď budem prať svoje vyperiem hneď aj jej. Prečo by toto mala robiť žena a ja jej za "toto" dávať peniaze? Veď toto sú podľa mňa úplne normálne veci, ktoré by mal vedieť každý. To že je niekto lenivý alebo neschopný toto robiť je váš problém. Alebo si zaplaťte slušku. Zrobí to isté a lacnejšie.
Ale keď to vám takto vyhovuje, budiš. No mne nemusí. Tak prečo mi to chcete na silu nanútiť a tvrdíte že inak ako takto vzťah nemôže fungovať?
Mal som vzťah 2 roky.Lub0$ napísal: Dlzku vztahu si nenapisal, usudzujem ze nic zavratne to nebolo teda...
Ty evidentne očakávaš slúžku, ktorá ti navarí, vyperie, vyžehlí, nakŕmi deti, dá ti sex a pôjde spať. Ideálne bez zbytočných rečí medzi tým.Lub0$ napísal:Otazka na Vas je ale ta, co ocakavate od vztahu so zenou?
Ale tu sa nikto nebaví o tom, aby žena zámerne zarábala málo peňazí a chlap sa nechal využívať. Šak odkiaľ to vy beriete? Luboš to absolutne nikde nenapísal a ani nikto iný
Jasne, že to by nebolo v poriadku, keby ja chodím do roboty, živím pomaly sám domácnosť a frajerka ani prstom nepohne. No toto chlap málokedy dopustí a už vôbec to tu nikto predtým neobhajoval.
Snažili sme sa vám ukázať, že brať financie a povinnosti vo vzťahu 50/50 je síce pekné no v reáli sa to môže občas dodrbkať, pretože ti baba príde o prácu napríklad alebo povedzme, že jej to chceš trochu odľahčiť. V princípe idete stále na polovicu, no nebude to úplne 50/50, ani čo sa financií týka a ani čo sa práce týka. Ty ako chlap budeš mať svoje roboty, a ona má tiež svoje roboty doma. Môžte si pomáhať len ja si vážne nedokážem predstaviť, že by som si mal nejako nárokovať na jej "polovicu" ktorú investuje do vzťahu... Toto ak nerobí žena automaticky alebo po malinkom usmernení tak sa neni o čom baviť, to nie je priateľka pre mňa. To neznamená ale, že každá druhá žena je taká. Rovnako to platí aj pre chlapov a väčšinou chlap, čím je starší tým menej sa mu chce robiť, takže často krát vidím hlavne pri starších pároch, že žena je tá, čo sa skoro sama stará o domácnosť.
Snažili sme sa vám ukázať, že brať financie a povinnosti vo vzťahu 50/50 je síce pekné no v reáli sa to môže občas dodrbkať, pretože ti baba príde o prácu napríklad alebo povedzme, že jej to chceš trochu odľahčiť. V princípe idete stále na polovicu, no nebude to úplne 50/50, ani čo sa financií týka a ani čo sa práce týka. Ty ako chlap budeš mať svoje roboty, a ona má tiež svoje roboty doma. Môžte si pomáhať len ja si vážne nedokážem predstaviť, že by som si mal nejako nárokovať na jej "polovicu" ktorú investuje do vzťahu... Toto ak nerobí žena automaticky alebo po malinkom usmernení tak sa neni o čom baviť, to nie je priateľka pre mňa. To neznamená ale, že každá druhá žena je taká. Rovnako to platí aj pre chlapov a väčšinou chlap, čím je starší tým menej sa mu chce robiť, takže často krát vidím hlavne pri starších pároch, že žena je tá, čo sa skoro sama stará o domácnosť.