Problém s Wi-Fi.
Problém s Wi-Fi.
Zdravím , prosím vedeli by ste mi poradiť , prišiel som na byt a bola nám jedna služba nainštalovať wifi router do bytu , kamarátke s Windows Vista ide v pohode ale mne s Windows 8 nejde a ani cez mobil ani cez tablet sa nedá a ešte nám ukazuje tú istú wifi 2x a na jednej je heslo a na druhej nie, neviete čo s tým ? Vopred diki.
EDIT: A ešte keď som pripojený cez kábeľ na router tak ide a na routeri všetko svieti na zelené a singál plný ale toto všetko nám najprv nerobilo až na druhý deň co wifi máme.
EDIT: A ešte keď som pripojený cez kábeľ na router tak ide a na routeri všetko svieti na zelené a singál plný ale toto všetko nám najprv nerobilo až na druhý deň co wifi máme.
Re: Problém s Wi-Fi.
Tak aspoň napíš značku a typ routra.
Vypni a zapni router od elektriky na par sekund.
Dobrý deň ,cca 3 dni mi vypadáva neustále wifi router zn.SMC Networks,poskytovaťeľ UPC..Zistila som,že kedˇje kábel zapojený z modemu do PC,všetko funguje ako má.
Neviem,či bude problém v notebooku,routri či v kábloch...
Ďakujem za rady.
Neviem,či bude problém v notebooku,routri či v kábloch...
Ďakujem za rady.
Ahoj Rebeka15
z tvojho opisu to moze byt rozny problem, musis na to ist vylucovacou metodou:
1. skus sa na tvoju WIFI siet pripojit z ineho zariadenia a sleduj ci tiez "vypadava".
(otazka je co presne znamena vypadava ? - stratis signal, radio prestane vysielat, alebo len stracas pakety ?)
2. skus ten pocitac pripojit na iny Wifi router- napr. susedov, alebo napr. v meste na wifi, u kamosky, ci bude tiez vypadavat.
3. ked pripojis kabel, akurat mohla nastat chvila ked nevypadava internet, takze to tazko posudit, ako dlho si to skusala ?
treba pouzit win+R-cmd-ping 8.8.8.8 -t, a nechat to ficat aspon hodinku, a uvidis ci stacas pakety. Samozrejme sa to nemusi vyskytnut.
z tvojho opisu to moze byt rozny problem, musis na to ist vylucovacou metodou:
1. skus sa na tvoju WIFI siet pripojit z ineho zariadenia a sleduj ci tiez "vypadava".
(otazka je co presne znamena vypadava ? - stratis signal, radio prestane vysielat, alebo len stracas pakety ?)
2. skus ten pocitac pripojit na iny Wifi router- napr. susedov, alebo napr. v meste na wifi, u kamosky, ci bude tiez vypadavat.
3. ked pripojis kabel, akurat mohla nastat chvila ked nevypadava internet, takze to tazko posudit, ako dlho si to skusala ?
treba pouzit win+R-cmd-ping 8.8.8.8 -t, a nechat to ficat aspon hodinku, a uvidis ci stacas pakety. Samozrejme sa to nemusi vyskytnut.
Zdravím vedel by mi niekto poradiť, v sieti sa mi začalo objavovať zariadenie Ralink Technology, Corp. model Ralink Wireless Access Point ?
Čo to je ? Doteraz som to tam nemal.
Vďaka za odpoveď !
Čo to je ? Doteraz som to tam nemal.
Vďaka za odpoveď !
Kde v sieti?V routri to vidíš?
pozri sa do routeru
V routeri není nič ale keď si rozkliknem vlastnosti routeru vyberiem ikonu služby mám tam zo 15 služieb z názvom GameStream a Teredo.
Kontaktoval som aj prevádzkovateľa siete, používajú smerovače iba od spoločnosti TP-LINK
Kontaktoval som aj prevádzkovateľa siete, používajú smerovače iba od spoločnosti TP-LINK
Klikni nato pravým tlačidlom a daj zobraziť webovú stránku zariadenia.Možno sa objaví menu do Tvojho routra.
Keď nato kliknem tak mi vyhodí 3 možnosti :
1. Konfigurovať - pýta si PIN
2. Vytvoriť odkaz
3. Vlastnosti - viď. foto
1. Konfigurovať - pýta si PIN
2. Vytvoriť odkaz
3. Vlastnosti - viď. foto