hladam prekladatelsku agenturu - Bratislava
hladam prekladatelsku agenturu - Bratislava
Ahojte chcel by som rozbehnut e-shopik vo viacerych krajinach ale potreboval by som samozrejem prelozit par textov co budu na stranke.. viete mi niekto nejako pomoct? vrela vdaka vopred!
Re: hladam prekladatelsku agenturu - Bratislava
ved pozri na internete nejaku si uz len vyberiesrajas napísal:Ahojte chcel by som rozbehnut e-shopik vo viacerych krajinach ale potreboval by som samozrejem prelozit par textov co budu na stranke.. viete mi niekto nejako pomoct? vrela vdaka vopred!
na nete ich je milionrajas napísal:Ahojte chcel by som rozbehnut e-shopik vo viacerych krajinach ale potreboval by som samozrejem prelozit par textov co budu na stranke.. viete mi niekto nejako pomoct? vrela vdaka vopred!
no neviem skusal som to ale je toho vela a hlavne chcem nech je to naozaj napisane pravopisne spravne
a uz si to aj nejako vyriesil ci len stlae hladas?
hej uz som to hodil do Specty uz sa na tom pracuje malo by to byt v utorok hotove tak konecne mozem trosku zacat podnikat ked spustim web.. zatial len pripravujem veci aby to bolo najsamlepsieRastafo napísal:a uz si to aj nejako vyriesil ci len stlae hladas?
no vidis to
a s cim ides podnikat? v dnesnej dobe je to dost narocne 
s kavou cez e-shop + doplnky
ale nie len na Slovensku aj ine krajiny preto som potreboval preklady
do kolkych jazykov ti to prelozili?rajas napísal:s kavou cez e-shop + doplnkyale nie len na Slovensku aj ine krajiny preto som potreboval preklady
-
Alexander6
Novice
Pomoooc robí Spekta aj tlmocnikctvo? Potrbujem to rychlo zistit. inak som v ....
ja som sa na to informoval o tlmoceni, prelozia ti podklady na tlmocenie a aj ti to pretlmocia ale asi zalezi do akeho jazyka to potrebujes.Alexander6 napísal:Pomoooc robí Spekta aj tlmocnikctvo? Potrbujem to rychlo zistit. inak som v ....
Hladam prekladatelsku agenturu ktora by mi prelozila technicke preklady z nemciny do anglictiny a do slovenciny.neviem ci to robi aj Specta
sorry za spam, ale aky vyznam ma tato tema? agenturka si tu snazi spravit reklamu, a toleruje sa to? uz mi to troska leze na nervy...
//nestekaj, a vytvor si dalsi ucet, v ktorom nezabudnes spomenut nazov firmy.
//nestekaj, a vytvor si dalsi ucet, v ktorom nezabudnes spomenut nazov firmy.
neviem prečo by to mala byť reklama za to že je niekto s niečím spokojný a posunie to ďalej tak neznamená že robí reklamu. ja osobne mám skúsenosť so Spektou a čo teraz robím reklamu lebo som ich stálym zákazníkom? keď si taký múdry tak nájdi agentúru ktorá ma také schopnosti ako Spekta a pošli mi ling!!!