rajas napísal:no co myslite?? ako dopadnu komunalne volby?
keby sa aspon polovica obyvatelov obce aspon raz zucasnila zasadania obce nikdy by sa tam nedostali poslanci co tam uz sedia 12 rokov
//autoeditácia príspevku (10 Okt 2014, 12:40)
Waagbistritz69 napísal:pri prechádzaní MT som si všimol nikým a ničím nepodpísaný billboard s trikolórou a nápisom "Vráťme Martin Slovákom!"
žeby SNS prekvapivo a zase drbalo?
v komarne je tiez trikolora s napisom slovaci vrate martin ...zelena je trava
Beardie žije v slobodnom, postideologickom svet. Čiže ani žiadna propaganda, samozrejme, neexistuje. Dosiahli sme vrchol dejín, voľný trh ovládol celý svet.
...je velmi zaujimave ze ludia na slovensku sa ovela lahsie zhodnu proti ako za .... tak isto poslali k vode meciara ako aj fica .... nik nebol za mikiho ani za kisku ale nechceli tam meciara ani fica.... cela slovenska narodna hrdost je budovana na antimadarizme a antiromizme.... nieco ako prislusnost k narodu spolupatricnost kolektivne vedomie to sa u nas nenosi .... a potom sa cudujeme ze mame prezdenta kisku zupana kotlebu a vo vlade fica.... a za nitky tahaju financne skupiny pre ktorych hraju .....
Kiska, Kotleba a Fico nie sú Slováci? Alebo o čom to tu splietaš? Prípadne - SNS, Matica slovenská a pod. ultra národné inštitúcie toho nenakradli viac, ako dosť?
kde hovorim ze to nie su slovaci .. otazka je skor aky su to ludia a co prezentuju .... bit slovakom staci sa narodit na slovensku ...ale na politika je to dost malo ... aspon podla mna ... zjavne vacsina spoluobcanou je ineho nazoru... a ziadna SNS ani matica nekradnu ... ak kradnu tak ludia v nej ... na slovensku je to narodny sport ... keby presiel ako olympijsky tak urcite pozbierame vsetko zlato... dokonca aj ludia ktori poukazuju na inych ze kradnu tak tiez kradnu v ramci svojich moznosti a keby mohli kradli by viac... preto velakrat neviem v diskusiach co vlastne kritizuju to ze kradnu ...alebo to ze oni kradnu a ten co kritizuje nema moznost...
// aha nevšimol som si najprv ten prídavok, že ľudské práva.. dalo by sa o tom polemizovať, ale dákemu šimpanzovi by bolo také volebné právo asi dosť nachuja.. k ničomu, čo uvádzaš, rozhodne nesmerujeme.. a to som sám vegetarián