Stratený záručný NAY
Stratený záručný NAY
Myslíte, že sa dá len na základe IMEI vytvoriť "kópiu" záručného listu v NAYi?
Re: Stratený záručný NAY
nemas ani blocek?
Nie. Našťastie sa nejedná o môj mobil ale kamarátkin
Má len telefón.
Neviem ako to funguje u týchto firiem, či si značia ku každému mobilu o predajú IMEI a vedia to podľa toho dohľadať ...
Neviem ako to funguje u týchto firiem, či si značia ku každému mobilu o predajú IMEI a vedia to podľa toho dohľadať ...
NAY nie
nech skusi autorizovane stredisko
nech skusi autorizovane stredisko
-
yoggy
Napr. v Elektro Worlde, sa to dá urobiť tak, že povieš kedy si to kúpil(najlepšie presný dátum) a vybavené 
presne tak, a na blocku mas aj imei alebo seriove cislo cize sa to da dohladat
zla sprava vsak je, ze EW je uz NAY a NAYka takyto system absolutne nema
na stave je 5 kusov, predavac vyberie jeden, pokladna nablokuje EAN a ides domov, pritom vsetkych 5 kusov ma EAN rovnaky, skusit to moze, nahodit usmev a dufat, ale sance tomu nedavam, blocky sa nestracaju, ale prefocuju a odkladaju
zla sprava vsak je, ze EW je uz NAY a NAYka takyto system absolutne nema
na stave je 5 kusov, predavac vyberie jeden, pokladna nablokuje EAN a ides domov, pritom vsetkych 5 kusov ma EAN rovnaky, skusit to moze, nahodit usmev a dufat, ale sance tomu nedavam, blocky sa nestracaju, ale prefocuju a odkladaju
No mne to hovoriť nemusíš
ja si odkladám všetko...
Takže jediná rada ktorá by mohla pomôcť je výstrih a úsmev
... a potom už len dúfať 
btw, ak to ale naozaj takto robia, že si nepoznačia IMEI, tak teoreticky im môžem dať reklamovať aj 3 ročný mobil kúpený v úplne inom obchode na záručný list inej osoby. Často krát som sa ešte stretol s tým, že niektorí predajcovia nevypisujú sériové číslo na záručný.
Takže jediná rada ktorá by mohla pomôcť je výstrih a úsmev
btw, ak to ale naozaj takto robia, že si nepoznačia IMEI, tak teoreticky im môžem dať reklamovať aj 3 ročný mobil kúpený v úplne inom obchode na záručný list inej osoby. Často krát som sa ešte stretol s tým, že niektorí predajcovia nevypisujú sériové číslo na záručný.
zarucny neni vobec dolezity, dolezity je blocek
zarucny je dolezity ked to chces riesit so servisnym strediskom
ak to chces riesit s predajcom, on sa pozera na blocek
zarucny je dolezity ked to chces riesit so servisnym strediskom
ak to chces riesit s predajcom, on sa pozera na blocek
-
galbavymartin
Light Professional
Podľa dátumu kúpy sa dá v pohode v Nay nájsť blok a následne vytvoriť kópiu dokladu