Pouzivam jednoznacne AVAST. Pre nekomercne ucel ho mas zadarmo, aktualizuje sa ti kazdy den. Ak si das AVAST do kombinacie s keriom mas s pocitaca hotovu pevnost proti virusom. (a este nieco Avast ti nepomaluje pocitac tak ako niektore ine antivirusy ).
mysho napísal:Pouzivam jednoznacne AVAST. Pre nekomercne ucel ho mas zadarmo, aktualizuje sa ti kazdy den. Ak si das AVAST do kombinacie s keriom mas s pocitaca hotovu pevnost proti virusom. (a este nieco Avast ti nepomaluje pocitac tak ako niektore ine antivirusy ).
to mas naozaj pravdu len koli counter strike non steam a AMX serverom si nemozem dat Kerio pretoze neda sa nijak nastavit aby to neblokoval
ja som doma skusal niake antiviry programy a Kaspersky my nasiel aj tie co nenasiel Norton AVG... a nezatazuje komp jednoduchi update.U mna jednoducha odpoved Kaspersky anvirus Personal PRO 5
osobne používam NOD32 mal som veľmi dlho jeden antivírus ale už si nepamätám ako sa volal ... mal som ho veľmi dlho a potom spoplatni updaty a bol veľmi veľmi dobrý ... potom som mal AVG 6 čo bol shit aj z AVG7 tak som zakotvil pri NOD32 ktorý mi slúži veľmi dobre a som s ním spokojný ...
Dlhu dobu som pouziwal AVG ...ale nieco sa mi nezdalo a tak som wyskusal nod 32 a pustil som test...nenasiel nic...tak som este wyskusal norton a nasiel hned 3 wirusy, ktore mi robili bordelik na disku...tak pouziwam norton