Hovor síce kvalitne pokračuje, no odpisovať sa nedá a taktiež ani dať mute/vypnúť hovor. Skúšal som prečistiť systém cez CCleaner, Advanced system care, Malwarebytes... problém zotrváva. Skušal som taktiež aj preinštalovať skype a nič. Robíme mi to len u tohto programu
Ahojte.. mám taký problém ... Zapne skype, funguje asi 10-20 min a vyhodí hlášku (viď príloha). Netuším čím to je no v tej chvíli sa sekne , a ukáže že nereaguje.
Hovor síce kvalitne pokračuje, no odpisovať sa nedá a taktiež ani dať mute/vypnúť hovor. Skúšal som prečistiť systém cez CCleaner, Advanced system care, Malwarebytes... problém zotrváva. Skušal som taktiež aj preinštalovať skype a nič. Robíme mi to len u tohto programu
za pomoc vopred ďakujem 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Skype
Skús nainštalovať staršiu verziu 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Sem tam to robí aj mne 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Neviem, stalo sa mi že som niekomu napísal (ukazovalo že je online) a 20 min nato ukázalo že je off. Pričom tam ten človek v tej hodine ani nebol, ako keby to nezaregistrovalo, že sa odhlásil 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ak ti to robi nahodne, ze niekedy je off a niekedy on, tak to moze byt problem tvojho skajpu, s tym ti velmi neporadim, ale:
Ak mas skajp prpeojeny s microsoft uctom, tak ta bude ukazovat vkuse on-line (aj ked niesi pripojeny). Ako off-line ta ukaze len ked si prihlaseny na skajpe a rucne si zmenis svoj stav. Toto robilo mojmu otcovi, ze ho vkuse ukazovalo ze bol on-line, aj ked nebol. Len co som zrusil prepojenie skajpu a mrkvosoftu, tak to zacalo fungovat.
Takze sa mozes skusit spytat par ludi u ktorych ti to robi, ci maju prepojeny MS ucet so skapjom.
Navod ako zistit ci ho mas prpeojeny a ako zrusit prepojenie:
https://support.skype.com/en/faq/FA1221 ... k-accounts
Ak mas skajp prpeojeny s microsoft uctom, tak ta bude ukazovat vkuse on-line (aj ked niesi pripojeny). Ako off-line ta ukaze len ked si prihlaseny na skajpe a rucne si zmenis svoj stav. Toto robilo mojmu otcovi, ze ho vkuse ukazovalo ze bol on-line, aj ked nebol. Len co som zrusil prepojenie skajpu a mrkvosoftu, tak to zacalo fungovat.
Takze sa mozes skusit spytat par ludi u ktorych ti to robi, ci maju prepojeny MS ucet so skapjom.
Navod ako zistit ci ho mas prpeojeny a ako zrusit prepojenie:
https://support.skype.com/en/faq/FA1221 ... k-accounts
-
lupoo
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Niekedy je to problém aj toho, že tá osoba si nainštalovala skype pre napríklad Android a občas ho používa. Ak to tej osobe vadí, tak nech napíše do chatu /remotelogout, inak ty s tým nespravíš nič.