Space Engineers

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
EmTeK
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Space Engineers

Príspevok od používateľa EmTeK »

Čaute dovolil som si založiť tému na Space Engineers neviem či si ste si niekto všimli ale celý víkend to je na steame zadarmo.
Je to hra od bratov Čechov zo Keen Software House.

Rýchli popis hry: Minecraft oblečený do peknej grafiky a odohráva sa vo vesmíre, samozrejme dajú sa stavať rôzne bojové lode základne atd.
Samozrejme je dostupný ja multiplayer, creative mod, a rôzne módy ktoré pridávajú nove blocky a zariadenia.
kto to ešte nepozná určite si pozrite nejaký gameplay aspon :)

Hral to niekto cez tento víkend alebo už predtým? plánujete kúpu? aké sú vaše názory na túto hru?

ja určite hru kupujem na steame je do konca víkendu za 11€ a na kinguine za 7,20€
podla mna je to jedna z najlepších hier aké som za posledný čas hral.

Momentálne je možné hru vyskúšať na steame ešte 6hodín! má len 800MB
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Space Engineers

Príspevok od používateľa Michaelo »

Hám/hrával som ju už dlho, hlavne online (mal som aj jeden server o ktorý som sa staral), no čím viac patchov vydali, tým viac MP lagoval a bol nehrateľný. Proste Alpha verzia.....
Takže hru odporúčam hrať v SP alebo MP s dvoma, max 3ma hráčmi.

Inak, hru mám rád, veci čo sa tam dajú postaviť sú fakt super. V poslednej dobe dosť rozmýšľam nad postavením vlastnej obrovskej základne v asteroide, len musím nájsť nejaký veľký šuter ktorý nemá v sebe už od základu diery....

Za plnú cenu by som hru neodporúčal kupovať kvôli jej stavu (Alpha), no za túto cenu je to jednoznačne dobrá voľba.

A na YT odporúčam kanály: LastStandGamers a VideoSage (ktorý spravil aj tutoriál):

//autoeditácia príspevku (01 Jan 2015, 22:33)
Posledný deň zimných zliav, hra je ešte 20 hodín v 50% zľave za 9,5€. Podľa toho čo viem, po ukončení tejto zľavy za bude základná cena hry zvyšovať z 19€ asi na 25€ možno až na 30€+.
http://store.steampowered.com/app/244850/

Takže kto chce túto hru, tak Vám ju odporúčam kúpiť teraz. Lepší čas na to už rozhodne mať nebudete.

Hlavne keď nedávno do hry pridali nekonečné svety, procedurálne asteroidy a exploration mode, a dnes pridali programovateľný blok a patche vychádzajú každý týždeň.
http://forums.keenswh.com/post/update-0 ... on-7217613
http://forums.keenswh.com/post/update-0 ... 1285569923

Jo a stabilita hry a serverov je na tom o dosť lepšie ako pred tým. Teraz ak má niekto dobrý server, tak nijako veľmi nelaguje a dá sa na tom v pohode hrať. Pred pár mesiacmi to lagovalo aj na poriadne výkonných mašinách.
Jacobs322
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jacobs322 »

Kupil som to davnejsie v zlave ale komp mi to nejak nezvladal, tak som to dnes spustil ze urcite boli nejake patche a bum, facha to uplne vpohode :D
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

JJ, stale to nie je ono, ale tie "nekonecne svety" (6,6AU teda prejst z jedneho konca na druhy ti potrva 558 rokov, to sa moze povazovat za nekonecno) a proceduiralne sutre to dost vylepsili, kedze teraz uz su vsetky sutre na HDD a v RAM su len tie, ktore realne pozmenis (ze na nom budes tazit atd).
Napísať odpoveď