PHP Hra - Wolsha

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Tripodman
Zablokovaný
Zablokovaný

PHP Hra - Wolsha

Príspevok od používateľa Tripodman »

--- Hra Wolsha ---

Dobrý den, vytváram bezplatnú hru "Wolsha" na hranie cez internet.

Link na moj projekt: http://www.wolsha.wu.cz
Žáner: Strategická/Bojová hra
Moje skúsenosti s PHP: Expert
Moje skúsenosti s Grafikou: Expert
Moje webové aplikácie: http://www.nhl09.wu.cz , http://www.hokejis.yw.sk

Verzia hry "wolsha": 1.0 [beta], 1.1 [pre-beta]
- Login stránka [50%]
- Registračná stránka [75%]
- Grafika [30%]
- Hra/Koncept [30%]

btw: Hľadám záujemcov ktorí si chcu spraviť hru alebo webovú stranku, , v prípade zaujmu kontaktujte ma alebo napíšte mi správu, dakujem :)
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: PHP Hra - Wolsha

Príspevok od používateľa harrison314 »

Tripodman napísal:Moje skúsenosti s PHP: Expert
Moje skúsenosti s Grafikou: Expert
nechcem ti brat iluzie, ale kazdy dospely, kto is tie stranky otvori, pochopi, ze to nie je pravda. Tabulky? Ved tie sa pouzivali este ked som sa hral s autickami :D
Tripodman
Zablokovaný
Zablokovaný

harrison314 napísal: nechcem ti brat iluzie, ale kazdy dospely, kto is tie stranky otvori, pochopi, ze to nie je pravda. Tabulky? Ved tie sa pouzivali este ked som sa hral s autickami :D
viem ze nesom expert ale ja len hladam zaujemcov o grafiku alebo webstranky + hry :)
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

uz som tam 14x a stale mam 1. level. ako pls postupim dalej? ci to bude az vo verzii 1.1?

inak podla mna si troll .. len aby si vedel ..
Prílohy
wogomba.jpg
Tripodman
Zablokovaný
Zablokovaný

*****HERO***** napísal:uz som tam 14x a stale mam 1. level. ako pls postupim dalej? ci to bude az vo verzii 1.1?

inak podla mna si troll .. len aby si vedel ..
Ano, pracujem prave na novej verzii "Wolsha" a bude sa moct dat levelovat a takisto bude sa dat pozriet info uživatelov vo verzii 1.1 :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Harrison: Ale no tak, tabulky su niekedy stale pohodlnejsie ako sa babrat s divmi a nastavovat im cez CSS ze sa maju chovat ako tabulky, riadky a bunky, alebo pouzivat rozne hacky aby to slo tak, ako to pri tabulkach funguje bez akychkolvek uprav. Ja tiez niekedy pouzijem tabulky ak proste nemam naladu sa babrat s divmi a ich poziciovanim.

K tomu webu: Moj prvy web vyzeral 100x lepsie a to bol vcelku slusny grc (skusil som najst link, len ten som uz zabudol, no viem ze niekde na ic.cz stale je verzia kym som nepresiel na vlastny hositng).
Tak som ho nakoniec nasiel, uz ani nejde, su tam nejake fatal errory asi ked ic nieco robili so servermi :D

Ps.: Co tak najprv zabranit niekomu sa registrovat viac krat s rovnakym menom?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Tripodman napísal:viem ze nesom expert ale ja len hladam zaujemcov o grafiku alebo webstranky + hry
Tak preco to o sebe tvrdis?
Prezentuj sa aspon dokoncenimi vecami, kazdy sme nejak zacinali, ale mas co dohanat, v kazdom pripade to nevzdavaj a zlepsuj sa, no nezabudaj, ze dobra prezentacia je polovica uspechu.
Michaelo napísal:Harrison: Ale no tak, tabulky su niekedy stale pohodlnejsie ako sa babrat s divmi a nastavovat im cez CSS ze sa maju chovat ako tabulky, riadky a bunky, alebo pouzivat rozne hacky aby to slo tak, ako to pri tabulkach funguje bez akychkolvek uprav. Ja tiez niekedy pouzijem tabulky ak proste nemam naladu sa babrat s divmi a ich poziciovanim.
Som backend programator, takze vetcinou pouzivam nejake free templates, aby to vobec vyzeralo :D a ked daco potrebujem pre vlastnu potrebu tiez pouzijem tabulky. V podstate suhlasim co si povedal, ze pouzit tabulku na pozicovanie je jednoduche a robi presne to co treba a keby chcem rovnaku vec spravit divmy tak musim pouzit tonu CSS.
Ale pouzit tabulky na formulare, styly atd je proste semanticky nespravne, tabulky by sa mali pouzivat len na tabulkove data. No dnes je uz take antiTable heiterstvo, ze obcas vidim, ako sa na tabulky pouzivaju div-y :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

to čo tam je, spolu s tými ďalšími dvoma stránkami ktoré sú rovnaké len iný obrázok je robota na 2 hodinky aj s obedom. Ale takto na ráno celkom dobre pobavilo. Nehnevaj sa, ale neverím že sa nájde niekto kto si u teba dá robiť web. Je to príšerné, na úrovni 2. hodiny informatiky (na prvej sa predstavuje učiteľka a rozdávajú učebnice)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Harrison: Tak nejak. Ja kodujem aj designy, len ich velmi nerad tvorim, nemam velmi dobru predstavivost v tomto smere.
Ano, to viem. Viacero ludi ti povie: sak pouzi div a v css mu daj vlastnosti tabulky, dalsiemu daj vlastnosti riadku a dalsiemu bunky :D MOzem osrat, dam tam tabulku a je to :D

Inak, nasiel som moj prvy web, sa divim ze este, ide, ale ten tu radsej ani nehodim :D Hlavne preto ze vtedy som sa ucil HTML, CSS, PHP a PS a vyzera to hrozne (v skratke pouzity free teemplate pre PHP-Fusion s par mojimi zmenami)...
Par z webov co som robil bez CMS: www.zmaturujem.sk a http://replays.quickybaby.com

Viem ze iba zacinas (ja tiez weby robim skor s prestavkami, niekedy rok pauza, niekedy len mesiac, niekedy ziadna, no nerobim ich vkuse, takze toho stale dost neviem), no skus si nastudovat zaklady webu (hlavne webu kde je registracia. Zabezpecenie hesiel, zamedzenie duplicitnych uctov atd.
Napísať odpoveď