Zarabanie pomocou reklamy

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
IMI
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zarabanie pomocou reklamy

Príspevok od používateľa IMI »

Mam stranku, ktora ma mesacne okolo 500-700 unikatnych navstev. Je mozne zarobit nejaky dolarik mesacne pomocou tohto webu? Web je venovany jednej firme, ich sluzbam a online shopu. Ako docielam aby som zarobil aspon nejaky dolar na pokrytie domeny, hostingu a pod... Vdaka za odpovede :)
nath4n
Light Star
Light Star

Re: Zarabanie pomocou reklamy

Príspevok od používateľa nath4n »

Potrebuješ mať návštevnosť niekoľko tisíc denne aby si dačo zarobil :) , ale ak chceš tak skús Google reklamy. Ale zase astronomické sumy nečakaj :) .
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Jasne, neocakavam velke cisla :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Mam jeden web s okolo 50.000 navstevami mesacne a dvoma AdSense reklamami na nom a zarobky su okolo 40-50€ mesacne (zalezi kolko ludi klikne na reklamu a kolko ludi mesacne nan dostanem).
Napr.: Za poslednych 28 dni mam 45.000 ludi, predchadzajucich 28 dni som mal 50.000+ ludi, no poslednych 7 dni som mal 11.000 ludi a predchadzajucich 7 dni som mal 9.000 ludi. Takze navstevy vcelku kolisaju (to u kazdeho webu).
Teraz mi pise ze za poslednych 28 dni som zarobil 31,22€, co je o 7,9€ menej ako predchadzajucich 28 dni.

V skratke: S tvojou navstevnostou nepokryjes vydavky na hosting ani domenu. Vychadza mi to na zarobok 0,56€ mesacne: 40/50000*700 = 0,56
Takze by si zarobil nieco od 0,5€ az po 1€ mesacne.
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

No mna by zaujimalo ako dostanem 50 000 ludi mesačne na svoj web ?
Mas nejakú reklamu zaplatenú na nete, prípadne inú ?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Cakal som to aspon do 5€ :(. Nahodil som na web Adsense reklamu, tak cakam pokial sa mi zobrazi, kedze ju este nevidno a zhodnotim to po mesiaci.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Zalezi aky to je web. Ja mam v tych statistikach spojene dva weby, no v podstate to je jeden, len su na inych subdomenach o World of Tanks.
Ale tak uvidis, 21ho by ti malo ukazat novy zostatok. Ale tie odhadovane zarobky su vcelku presne +- par € u mna.

Ale par tipov:
Reklamu maj vzdy hore (alebo aspon tak, aby sa zobrazila bez nutnosti scrollovat, to ti zdvihne zarobky aj o 25% a viac.
Taktiez v klude si daj dve reklamy (tri mi pridu uz vela a 4 si ani nedas, lebo AdSense ma limit na 3 reklamy na jednu stranku naraz).
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Pridal som web do adSense, dal som aj zdrojovy kod na moj web a na adsense mi pise: Ak chcete dokončiť žiadosť o zobrazovanie reklám na vlastných webových stránkach, musíte implementovať kód reklamy na stránkach www.mojweb.sk. Vašu žiadosť o inováciu posúdime, keď kód reklamy získa zobrazenia v danej doméne. Viac informácií
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

JJ. Oni posudzuju weby ktore ziadaju o reklamy. Len tak si u AdSense reklamu nevytvoris. Ja som ju uz mal na zmaturujem.sk ktory posudili ako vyhovujuci vcelku rychlo (ani nie jeden cely den), od vtedy si mozem dat reklamu na web jaky len chcem.

Takze musis chvilku pockat kym si ta preveria.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Jasne. Myslim, ze im nebude vadit, ked som ich reklamu hodil do <div>, pridelil jej id a pomocou css som jej nastavil poziciu a pod...

edit:

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za Váš záujem o rozšírenie Vášho účtu služby AdSense so zámerom implementovať reklamný kód na svojich webových stránkach. Po posúdení Vašej prihlášky ju však, bohužiaľ, momentálne nemôžeme schváliť. Váš existujúci účet služby AdSense, ktorý Vám umožňuje zobrazovanie reklám na partnerských stránkach, týmto zamietnutím nie je ovplyvnený. Vašu prihlášku sme neschválili z dôvodov uvedených nižšie.

Problémy:

- Stránky nie sú v súlade s pravidlami spoločnosti Google
:evil:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Div im nevadi. To rozhodne nie. Vadi im erotika, warez a kopa dalsich hluposti. Tiez im vadi web s minimalnou navstevnostou, web cisto za ucelom zisku (s reklamnymi clankami), web takmer bez obsahu alebo aj upraveny kod Adsense.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Presne ako napisal heker. Poznam par ludi co mali web kde davali len obrazky a podobne a Goole im to neschvalil, tak tam nahadzali tony dlhych vtipov a Google im to stale nezozral. Oni maju viac faktorov dokopy. Moj web nemal taku velku navstevnost, no ked som ziadal o reklamu, uz vtedy som tam mal asi 8 testov prepisanych, takze unikatneho obsahu tam bolo dost.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jasne, volim nakoniec inu metodu ale legalnu a ferovu takze casom sa mi to tam snad podari.
Napísať odpoveď