Vztah len na leto - problem
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vztah len na leto - problem
A kolko takychto pripadov pripada na tie neuspesne?
poznam len jeden.. takze u mna je to 100%
..boli to vsak pracujuci a vzdelani ludia, takze nebol problem najst peniaze na cestovanie resp. novu pracu na SVK.
Cize poznas jeden. A v konecnom dosledku ked si to vezmes, tak tvoj jeden stoji mozno proti 50 neuspesnym vztahom.
-
DarkNation
Expert
Kludne to moze byt naopak, 50 uspesnych vztahov k 1-nemu neuspesnemu. Takze vzhladom k faktu ze nepozname presne cisla (aj keby tak je to fuk, kedze kazdy par je jedinecny, tvoria ho rôzni ludia rozmanitych povah a preto k tomu treba aj tak pristupovat), zda sa mi uplne mimo ohanat sa tu pomermi uspesny:neuspesny vztah . Ked si tak velmi chybate tak by som to s dievcinou kludne skusil na dialku, v konecnom dôsledku nie je co stratit a nakoniec sa z toho moze vyklut laska az za hrob. V kazdom pripade vela stastia a hlavne pevne nervy, tie budes potrebovat. 
Tebe su cisla fuk, avsak tie cisla znamena statistiku od ktorej sa da odrazit. A ked k takejto statistke este priratame vzdialenost do Ruska, ceny leteniek, viza, pracovne moznosti a ine, tak ta statistika rapidne klesa. Ak sa lubia, nech to skusi, ale podla mna je to odsudene na zanik a bude to stat vela sil, vela casu, vela penazi a vela trapenia.
-
DarkNation
Expert
Vzhladom k tomu ze presne cisla nepoznamena tak tu nema zmysel o statistike vobec diskutovat. Statisticky ma moze 18 z 20-tich zien pri baleni odmietnut, ale to predsa neznamena ze teraz budem pasivne sediet doma na riti(v pripade ze by som si hladal frajerku).
-
guess.whoo
Redeemer
len pozor na tie znamosti z Ruska
ja mam zas znameho, na ktoreho sa taka jedna nalepila pocas prace v UK, vypisovala mu, poblaznila ho ako to len slo a neskor vysvitlo, ze si len hladala obet aby sa mohla dostat z ruska a ziskat obcianstvo v EU sobasom
nehovorim, ze je to rovnaky pripad, ale stavaju sa aj take veci
nehovorim, ze je to rovnaky pripad, ale stavaju sa aj take veci
hej mna to tiez napadlo
.
Aj som to pozeral - ale na to aby dostala obcianstvo by musela zit so mnou na Slovensku 5 rokov
Aj som to pozeral - ale na to aby dostala obcianstvo by musela zit so mnou na Slovensku 5 rokov
-
guess.whoo
Redeemer
no vsak ked by ste sa vzali sa to predpoklada nie?
nie
. Co by tu robila?
Mala európske občianstvo