Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
bol by som ochotny hodit nejake skiny ale to co pytas je vela....
Co takto AWP Electric Hive MW s nejakymi stickers + AK47 First Class FN ?
Co takto AWP Electric Hive MW s nejakymi stickers + AK47 First Class FN ?
-
xH4wK
Kludne.. 
Pridaj si ma http://steamcommunity.com/id/xH4wK
Inak hladam aktivnych hracov na competitive s rankom aspon MG2+ (osobne som kvoli solo queue cez vikend 3x rankupol na GME a potom s5 na MG2
)
Mam k dispozicii TS a aj dalsich ludi co zahraju.. gl hf
Pridaj si ma http://steamcommunity.com/id/xH4wK
Inak hladam aktivnych hracov na competitive s rankom aspon MG2+ (osobne som kvoli solo queue cez vikend 3x rankupol na GME a potom s5 na MG2
Mam k dispozicii TS a aj dalsich ludi co zahraju.. gl hf
-
Neuralizer
Expert
lel, som sa zlakol ze first class FN mu ponukas, si sa pomylil nie? 
inak aku mapu by ste ocakavali v dalsej operacii?
ja osobne by som privital niektore mapy zo starej phoenix kolekcie , napriklad agency, favela neboli zle...tie by som si rad zahral competitive
z breakout kolekcie nechcem uz nic vidiet
alebo este Toscan by sa mohol objavit
inak aku mapu by ste ocakavali v dalsej operacii?
ja osobne by som privital niektore mapy zo starej phoenix kolekcie , napriklad agency, favela neboli zle...tie by som si rad zahral competitive
z breakout kolekcie nechcem uz nic vidiet
alebo este Toscan by sa mohol objavit
xH4wK mozme zahrat, som dmg.
//pridam si ta... LoLo
//pridam si ta... LoLo
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
xH4wK Pridal som si ta .. som Eagle ...popripade si ma pridajte niekto ak chcete hravat a nemate s kym
http://steamcommunity.com/profiles/76561198004057760
http://steamcommunity.com/profiles/76561198004057760
Betarik ja si ta nemozem pridat z nejakeho dovodu.
-
Betarik
Professional
netusim preco ...ale ani ja si nikoho nemozem pridavat .. poslem invite ale nikomu nepride .. nechapem tomu
Mas miesto vo friendliste ? 
pridal som si xhawka a betarika
keby niekto nieco pridajte si ma http://steamcommunity.com/profiles/76561197991410342/
(rank Legendary Eagle)
nemam "cudzich" ludi vo friendlise vsetko blokujem
teraz budem filtrovat kto co poznavacie heslo hojko 
//autoeditácia príspevku (22 Okt 2014, 8:54)
najs uz mam par novych kontaktov.... btw zase som Distinguished Master Guardian oficialne od vcera NASRAT
keby niekto nieco pridajte si ma http://steamcommunity.com/profiles/76561197991410342/
(rank Legendary Eagle)
nemam "cudzich" ludi vo friendlise vsetko blokujem
//autoeditácia príspevku (22 Okt 2014, 8:54)
najs uz mam par novych kontaktov.... btw zase som Distinguished Master Guardian oficialne od vcera NASRAT
-
xH4wK
Dnes musime zahrat a zvysit ranky
okolo pol Piatej by som mal byt doma.
Neviete príkaz na to aby som mal na deatmatchi s botmi neobmedzený čas?
DIK ZA BOOSTxH4wK napísal:
Dnes musime zahrat a zvysit rankyvcera sme zahrali s LoLom a jednu hru s Betarikom ale tam som bol strasne vytoceny z predchadzajucej hry s bandou ceskych deti
(LoLo vie
)..
okolo pol Piatej by som mal byt doma.
-
Betarik
Professional
nemas zaco
// Tak ja som sa dohral ... zas ban na 7 dni .. zas ta ista pic**** nestihlo mi overit integritu za 3 min a je* 7 dni zas .. mozem to os....
Za tie 7-dňové bany si môžete sami. Team attack, team killing, kickovanie spoluhráčov, abandon hry... Ak to neviete hrať bez toho, aby ste nedostali pár týždňov ban, tak to buď nehrajte alebo tu potom nevyplakávajte, že ste zasa dostali ban na 7 dní.
a tak zase ked ho to vykuri z hry ze ma zle game files a za ten 5 minutovy timeout nestihne overit integritu tak co ma robit... ale nejake team attacky a griefing tam predsa len bol...
"VSECI IDU B"
"VSECI IDU B"
-
xH4wK
:DDDD

@Betarik, ked nemas tak ti mozem pozicat moj druhy acc co nepouzivam nech mozes hrat
su tam 2 kalachy
Dnes dame znovaHegy napísal: "VSECI IDU B"
@Betarik, ked nemas tak ti mozem pozicat moj druhy acc co nepouzivam nech mozes hrat
-
Betarik
Professional
okxH4wK napísal::DDDD
Dnes dame znova
@Betarik, ked nemas tak ti mozem pozicat moj druhy acc co nepouzivam nech mozes hratsu tam 2 kalachy
Stať sa môže, ale ako som písal v nejakom príspevku pár strán dozadu, ten cooldown má levely a on keď nevydrží hrať niekoľko týždňov bez banu, tak bude stále dostávať na sedem dní. A aj za hlúposti.Hegy napísal:a tak zase ked ho to vykuri z hry ze ma zle game files a za ten 5 minutovy timeout nestihne overit integritu tak co ma robit... ale nejake team attacky a griefing tam predsa len bol...![]()
"VSECI IDU B"
Ja mám nahraných skoro 1600 hodín, z toho polovica je v Competitive a najviac som dostal ban na dve hodiny aj to za to, že som dve hry po sebe leavol, lebo bol cheater proti mne. A to som hrával sám aj s kamošmi.
Moj pripad to tiez nieje ja som nemal ban nikdy este ani
ale tak si predstav ze z nejakeho dovodu Ti 2x tyzdenne antivirus / whatever vymaze daco z cska a stane sa Ti toto... tak sa Ti to vystupnuje
na jednej strane to tych 9 ludi nemusi zaujimat preco im niekto takto doyebal hru ale na druhej strane dotycny za to nemoze ale bude potrestany.
na jednej strane to tych 9 ludi nemusi zaujimat preco im niekto takto doyebal hru ale na druhej strane dotycny za to nemoze ale bude potrestany.