Korcule na hokej

O športe...

Znacka korculi na hokej

CCM
0
Žiadne hlasovania
Reebok
2
33%
Bauer
4
67%

Celkom hlasov: 6

palmeXman
Novice
Novice

Korcule na hokej

Príspevok od používateľa palmeXman »

Zdravim,

Rozmyslam o kupe novych korculi na hokej a korculovanie na klziskach s partnerkou.....Doteraz som mal len korcule z hypermarketov a podobne lacnejsie verzie ktore som za dva tri mesiace rozbil pri hokeji.....
Teraz rozmyslam o nejaych vyssich radoch ale neviem sa rozhodnut a ani neviem ktore su lepsie kedze nikdy som nevlastnil nejake poriadne korcule....premyslam na Reebok K9 pump, CCM 50, Bauer Vapor X.2....neviem moj financny strop je cca 100euro ale ako som cital na tomto fore oplati sa investovat do korculi takze aj viac by som dolozil len aby to bolo uz konecne cosi kvalitne s dlhou zivotnostou....som clovek ktory si veci chrani ale ked pri prudkom brzdeni som roztrhol bok korcule tak asi to nebola moja chyba :D
Pridam aj hlasovanie na znacku korculi
matki
Light Professional
Light Professional

Re: Korcule na hokej

Príspevok od používateľa matki »

Ako casto hravas a na akej urovni ?
palmeXman
Novice
Novice

Hravam na takej strednej urovni ale tento rok idem hrat hokej s vysluzilimi hokejistami a juniormi kazdy vikend.....castejsie mi to nevyjde kvoli skole..ale pomedzi to aktivne posilnujem cize nohy silne mam a osobne suboje taktiez :D preto by mi trebalo asi lepsie korcule ako nejake supermarketove....
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aj tak ti tu nikto radu neda, ze co si mas kupis. Musis ist do obchodu a skusit co ti najviac sadne. Rbk, Bauer alebo CCM budu mat v cene okolo 100 eur viacmenej podobne korcule, takze je to skor o preferencii znacky a pohodli na nohe.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Hlavne aby ti dobre sadli, to je jedine dolezite kriterium. Treba si ich skusit a ked tak potom objednat z netu. Osobne odporucam priplatit trosku a kupit starsi model - jeden/dve generacie starsie korcule, amater nepotrebuje najnovsi model a zobrat model, ktory sa uz da zapiect. Skus sa aj popytat chalanov, s ktorymi hravas, urcite ti vela z nich poviem, ze tiez zacali s low end korculami a bud to teraz lutuju , alebo uz vymenili za lepsie. Ak budes hravat pravidelne, oplati sa investovat do niecoho drahsieho, co ti vydrzi par rokov.
palmeXman
Novice
Novice

Jasne chapem treba aby sadli na nohu ale ja ked som skusal tak vsetky modely mi sadli.....a s tym zapecenim take chcem jedine co sa daju upravit presne na nohu....a s tou starsou generaciou aj ja som tak rozmyslal ale nikde na nete som nenasiel nejaky vypredaj starsich modelov......vsade len nove a pomerne drahe
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Drahsie a kvalitne korcule na lad, nestoja 100e ale niekolko nasobne viac... v kategorii do 100e velmi velke rozdiely medzi nimi nebudu ;) Neviem ako si mal pred tym, takze tazko porovnavat ale...?
palmeXman
Novice
Novice

Viem viem a chapem to ze najvyssie modely stoja 500euro....ale povedzte mi co budu mat viac ako pumpu...alebo tepelne tvarovanie...ked si myslim ze korcule nad 150e vyuziju len profici na kazdodenne pouzivanie.....
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

hokej hravam 2 niekedy 3 krat do tyzdna amatersku ligu resp amaterske zapasy, pretoze v piestanoch ta liga nie je oficialne ako napr v nitre

momentalne hravam rok s tymito bauermi supreme 0.4 a na to co hram som max spokojny

a bauer nexus 200 s nimi hral brat mal ich 3 krat na nohe a tie predavam pretoze mne su male a dvoje korcule su mi naozaj nanic
Prílohy
c15fc6323c231263452955e855fdd844.jpg
bauer_nexus-200.jpg
Napísať odpoveď