Oxford school Martin

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
dudo64
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Oxford school Martin

Príspevok od používateľa dudo64 »

Ahojte,

prostá otázka...máte skúsenosti s Oxford School Martin (resp. škola Oxford v Martine :-) ) Malo by sa tam vyučovať callanovou metódou. oplatí sa tam ísť, resp. naučí sa tam človek dačo a sú ti lektori solídni? Trošku sa mi len nepozdáva, že píšu, že je iba obmedzený počet škôl na Slovensku, konkrétne 4, ktoré majú certifikát na výučbu touto metódou, len na oficiálnej stránke som našiel len 2, v BA a TT ( čo nevylučujr moju chybu vo vyhladávaní :-) ) Za každú odpoveď ďakujem
M142
Addict
Addict

Re: Oxford school Martin

Príspevok od používateľa M142 »

tazko povedat, popravde callanova metoda nie je nic zazracne a takato skola existuje snad v kazdom malom meste na svk. ak sa tym certifikatom hrdi par skol, tak je to skor o tom, ze to poskytuje urcita organizacia..byt tebou tak sa zameriam na to co chcem. ak potrebujes nejaky certifikat koli robote tak chod inde, ale inac z osobnych skusenosti ti mozem povedat, ze mi to pomohlo..hlavne si uvedom jednu vec, ak je to o tom ci chces nieco vediet, tak je to len a len o tvojom snazeni. a to nie pocas hodin a povinnych uloh ale ako sa budes snazit ty sam mimo povinnosti
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

To mi je jasne :wink: Ono to bolo myslene skor tak, ci su "doveryhodni" a ci mi to daco da...nejde mi o certifikat, to je viacmenej jednodnova zalezitost v hodnote 30 ojro, len potrebujem zlepsit hovorenu anglictinu.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

najlepsie bude, ked vyskusas nejaku vzorovu hodinu zadarmo a podla toho uvidis ci ti to vyhovuje. hovori sa tam ale vela, okrem 5min diktatu tam prakticky stale precvicujes vyslovnost.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ahoj, neviem, či ti to pomôže,ale...Moja mamka vyučovala v jazykovke Callanovou metódou v Nitre Nemčinu a povedala, že sama by sa na taký kurz neprihlásila. Ja som osobne som v Martine rok navštevovala Mobille College, myslím, že stupeň 5 (predposledný) a bola som spokojná. Aj keď orientácia bola viac na gramatiku ako na hovorenú reč. Každá seriózna jazykovka ponúka prvú hodinu nezáväzne (u nás to tak bolo) a potom si mohol buď zaplatiť nacelý semester alebo neprísť úplne. Takže si myslím, že to bude podobne...
Napísať odpoveď