Za ochotu som vďačný a K
Premium stream na športy
-
Murder_Inc
Star
Premium stream na športy
Čaute, hľadám nejakého poskytovateľa alebo nejakú TV, ktorá vysiela športové prenosy, najmä Ligu Majstrov cez internet najlepšie by bolo v HD kvalite. Na tej mojej káblovke sú programy na dve veci a žiaden šport poriadne (ak nerátam STV 1, a STV 2), tak vás prosím o nejakú radu, niečo platené, niečo premium, kde môžem cez internet pozerať rôzne športy, nemusí to byť len Liga Majstrov, ale potešila by aj NHL napríklad.
Za ochotu som vďačný a K
bude určite 
Za ochotu som vďačný a K
Re: Premium stream na športy
stiahni si sopcast, prenosy bezne 2500kbps
-
Murder_Inc
Star
Mám, používam, ale napríklad včera nefungoval sopcast vôbec a ani jeden stream na Ligu Majstrov nechcelo načítať...tak radšej si zaplatím niečo normálne a nebudem mať problémy, aké sopcast niekedy má, že ťa vypne počas zápasu.
hej mne to tiez neslo... dufam ze dnes pojde, tiez nemam v TV ziadny normalny program 
-
Murder_Inc
Star
Dnes jedine STV 1 to zachraňuje 
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Urcite najdes niekoho kto ma orange kablovku alebo telekom magio.. Da ti potom heslo na webovy ucet a pozeras telku cez to.. napr magio tam ma vsetky digisporty, eurosport, neviem ci nie je aj slovaksport.. Ja to tak mam vyriesene. Vola sa to magiotvgo u orange neviem. Urcite to maju aj iny poskytovatelia. Magio to ma zadarmo a nie kazdy to vyuziva a ked aj hej, tak je tam celkom priaznivy limit az na 3 aktivne zariadenia naraz.
-
Murder_Inc
Star
My sme bytový dom, kde v jednom vchode sú len 4 byty, z toho u nás sú dva prázdne...v ostatných dvoch je poskytovateľ SATRO, takže na Magio sa tu nikto nechytá 
Neviem či to tu môžem postnúť (ak tak zmažte), ale NHL môžeš sledovať HD aj na nete. Návod ako to spraviť je tu:
http://www.slovaknhl.sk/ko_blog_view.php?id=614
http://www.slovaknhl.sk/ko_blog_view.php?id=614
-
Murder_Inc
Star
Ďakujem, skúsim niekedy cez víkend
Skôr by som mal záujem o to MagioTvgo čo spomínal kukiak. Nemá niekto spomínanú Magio Tv s možnosťou pozerania Magio Tv cez internet? Vedeli by sme sa nejako dohodnúť