Alien: Isolation
-
MARTINHARD
Expert
Alien: Isolation
Creative Assembly pracuju na novom diele sagy Alien. Ma to byt survival horror len s 1 votrelcom, co je podla mna len dobre.
Datum vydania je koniec 2014. Pridavam aj nejake video s dalsimi informaciami:
Hra sa da uz predobjednat na Steam za slusnu cenu (15€) tu:
http://www.nuuvem.com.br/produto/1695-alien-isolation
Datum vydania je koniec 2014. Pridavam aj nejake video s dalsimi informaciami:
Hra sa da uz predobjednat na Steam za slusnu cenu (15€) tu:
http://www.nuuvem.com.br/produto/1695-alien-isolation
Re: Alien: Isolation
Tak vydanie sa uz blizi (7. oktober), pribudli aj nove trailery, ktore sice vela neukazuju, ale posobia dojmom, ze pojde o pomerne tazku hru. To sa dnes uz takmer nevidi, takze dufam, ze to bude pravda 
Trailery tu: https://www.youtube.com/user/AlienIsolation/videos
Za plnu cenu mi to nestoji, pockam si na xgames alebo inu distribuciu klucov. Pripadne ak sa ukaze, ze hra dokaze bavit aj viac ako 20-30 hodin, tak to vezmem za plnu ak nebude ina moznost.
Poziadavky na PC su velmi mierne, co chvalim:
Minimum PC Specifications are:
Operating System: Windows 7 (32bit)
Processor: 3.16Ghz Intel Core 2 Duo E8500
RAM: 4GB RAM
Hard Drive: 35GB required for installation
Video Card: 1GB DirectX® 11 (AMD Radeon HD 5550 or Nvidia GeForce GT 430)
Broadband Internet Connection
Recommended PC Specifications are:
Operating System: Windows 7 (64bit)
Processor: AMD: Phenom II X4 955 – 4 Core, 3.2 GHz or INTEL: Core 2 Quad Q9650 – 4 Core, 3.0 Ghz
RAM: 8GB RAM
Video Card: 2GB DirectX® 11 (AMD GPU: AMD Radeon R9 200 Series or Nvidia gpu: GeForce GTX660)
Zdroj: http://alienisolation.com/news/2014/09/ ... -pc-gamers
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2014, 17:56)
Nikto nic? Hram to od piatku a mozem len chvalit. Konecne nejaka nova FPS hra, ktore je tazka a treba pri nej rozmyslat. Grafika je pekna, aj ked vacsinou je tma, vyborna je optimalizacia, mne to ide na R9 270X krasne plynule na maximalnych detailoch.
Narocnost je to najlepsie na celej hre, velmi dobre to dotvara atmosferu a podporuje pocity z prveho filmu, ked boli vsetci proti Alienovi bezmocni. Naozaj si treba davat pozor na hluk, skryvanie je iba docasnym riesenim, na postup v hre treba Aliena odlakat, bojovat nema zmysel
Udajne sa to zmeni neskor ked pridu molotovy a plamenomet, ale to ma este len caka.
Trailery tu: https://www.youtube.com/user/AlienIsolation/videos
Za plnu cenu mi to nestoji, pockam si na xgames alebo inu distribuciu klucov. Pripadne ak sa ukaze, ze hra dokaze bavit aj viac ako 20-30 hodin, tak to vezmem za plnu ak nebude ina moznost.
Poziadavky na PC su velmi mierne, co chvalim:
Minimum PC Specifications are:
Operating System: Windows 7 (32bit)
Processor: 3.16Ghz Intel Core 2 Duo E8500
RAM: 4GB RAM
Video Card: 1GB DirectX® 11 (AMD Radeon HD 5550 or Nvidia GeForce GT 430)
Recommended PC Specifications are:
Operating System: Windows 7 (64bit)
Processor: AMD: Phenom II X4 955 – 4 Core, 3.2 GHz or INTEL: Core 2 Quad Q9650 – 4 Core, 3.0 Ghz
RAM: 8GB RAM
Video Card: 2GB DirectX® 11 (AMD GPU: AMD Radeon R9 200 Series or Nvidia gpu: GeForce GTX660)
Zdroj: http://alienisolation.com/news/2014/09/ ... -pc-gamers
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2014, 17:56)
Nikto nic? Hram to od piatku a mozem len chvalit. Konecne nejaka nova FPS hra, ktore je tazka a treba pri nej rozmyslat. Grafika je pekna, aj ked vacsinou je tma, vyborna je optimalizacia, mne to ide na R9 270X krasne plynule na maximalnych detailoch.
Narocnost je to najlepsie na celej hre, velmi dobre to dotvara atmosferu a podporuje pocity z prveho filmu, ked boli vsetci proti Alienovi bezmocni. Naozaj si treba davat pozor na hluk, skryvanie je iba docasnym riesenim, na postup v hre treba Aliena odlakat, bojovat nema zmysel
Cize je to lepsie ako Colonial Marines? 
Nehral som, takze neviem povedat, ale podla ohlasov je to o dost lepsie. Tam sa vraj Alieni zabijali ako na beziacom pase, v Isolation je hrac proti jedinemu, ktory sa ani neda zabit 
PS: v recenziach je na tom Isolation nadpriemerne dobre http://www.metacritic.com/game/pc/alien-isolation
PS2: odporucam pred hranim pozriet povodny film Alien, vela detailov z neho je prenesenych do hry a podporuje to celkovy zazitok.
PS: v recenziach je na tom Isolation nadpriemerne dobre http://www.metacritic.com/game/pc/alien-isolation
PS2: odporucam pred hranim pozriet povodny film Alien, vela detailov z neho je prenesenych do hry a podporuje to celkovy zazitok.
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
je to super...hudba je epicka a celkom strasidelne ked nezabijate ale len prezivate
ale nenavidim hladanie cesty a niekedy neviem kam mam ist alebo ako sa dostat na dane miesto, inak je to super a ked vidite aliena hned stupne tep 
moj Gameplay kde som hned objavil aj bug ako mozete vidiet
moj Gameplay kde som hned objavil aj bug ako mozete vidiet
čo na tom berie 35gb ? môže mi to niekto objasniť?
MP4 - ved pouzi ten motion tracker, tam ti to ukazuje ktorym smerom mas ist 
Neviem ako ty, ale ja mám 9GB-ový repack, samozrejme jazyky berú najviac miesta ako vždy pri každej hre.japaja napísal:čo na tom berie 35gb ? môže mi to niekto objasniť?
-
Wishmaster
Medium Professional
Hej, ale warez..
to ma na tom teraz zarža že: "hej warez" ja osobne by som nikdy nedal za PC hru 50€ vyhodene peniaze podľa mňa preto to všetci riešia warezom
A kto ti kaze kupovat hry za plne ceny? Aj Alien sa da zohnat lacnejsie, ja to mam za 30 eur a som plne spokojny. Dohral som to za bezmala 19 hodin a mozem povedat, ze to bolo velmi intenzivne. Ziadna hra ma za posledne roky tak nevtiahla do deja. Je to iteligentna hororovka kde som si nikdy nepovedal, ze nieco je nelogicke alebo vyslovene nespravne (s vynimkou konca, viac v spoileri).
Spoiler
Problem bol v opustani stanice kde alieni pobehovali vo vakuu, pritom vo vakuu nemozu prezit.
-
rocketter23
Medium Expert
Jak vsetci? Tak deti co na hru nemaju. Osobne som uz x rokov ziadnu hru neukradol. Hry sa daju zohnat aj lacnejsie ako za 50€ na steame a ty to dobre vies. To je iba taka ta tvoja naplast ze 50€ to nedam, radsej budem hrat hru so vseliakymi bugmi bez updejtou ako podporit vyvojara.japaja napísal:to ma na tom teraz zarža že: "hej warez" ja osobne by som nikdy nedal za PC hru 50€ vyhodene peniaze podľa mňa preto to všetci riešia warezom
Potom treba vytvarat temy preco mi nejde to a to preco to mam po rusky, preco sa mi to buguje.. [emoji6]
ja ked sťahujem warez nemam problemy a ku torentom skadial sťahujem vychadzaju updaty
-niesom dieťa čo nema 30€ na pc hru..
-som dieťa čo uvažuje kam da tých 30€ či na hru alebo niekde inde užitočne
-potom vy ostatní-gothar musite byť dobre pri peniazoch keď len tak 30€ tu potom tam atď
-som dieťa ktore nieje zarobkovo činne
-najdi si brigadu a ine kecy - ano skušal som treba 18r, nie nebudem roznašať letaky vonku
-potom vy ostatní-gothar musite byť dobre pri peniazoch keď len tak 30€ tu potom tam atď
-som dieťa ktore nieje zarobkovo činne
-najdi si brigadu a ine kecy - ano skušal som treba 18r, nie nebudem roznašať letaky vonku
To si len krajsie napisal, ze na to proste nemas. Ale kym nie si zarobkovo cinny, tak je to normalne. Ja ti to na oci vyhadzovat nebudem, ale takisto tu nemusis vypisovat, ze 50 ci 30 je vela. Proste si hry nekupujes, ja to za kradez nepovazujem a je mi to uprimne jedno, len nespamuj 
-
Wishmaster
Medium Professional
Kym si na torrentoch pockas na update, to potrva.. Na steame/origine/atd mas to vsetko hned v patch day (potom s tym suvisi aj tento crack mi nefunguje, hento nie, bla bla)japaja napísal:ja ked sťahujem warez nemam problemy a ku torentom skadial sťahujem vychadzaju updaty
Sa "uzitocne rozbijes" za jeden vecer, nie? Alebo ked budes "extra setrny" tak aj za 2 vecery..
Nejde o to, ci je/som pri peniazoch. Ale ked si clovek chce dozicit, tak si dozici.. To mas jak u zenskych - kupuju kabelky, topanky a neviem co vsetko po milu jarmilu, tak ja si kupujem hry
hah praveže ja niesom na take večere ako mysliš ale chapem ťa 
proste mi to pride divne, možno poviem blbosť ale ako je možne že deti/dospely daju 50€ -určite ked to vyslo necakali na zlavy uz predobjednali, na nove bf alebo cod šak kebyže ja mam dačo take sebe kupiť že dožičiť prejdem hru za 3-4dni dam uninstall a idem ďalej
mňe celkovo pridu tie ceny na hry prehnane
tež kickstarter su tam hry projekty ktore robia mlady ľudia čo byvaju s rodičmi a chceju na hru 10 000dolarov - vyrobne naklady tam nesu skoro žiadne max licencie na softwer aj to použijem študentsku licenciu čo je zadarmo na 3ds max, visual basic -myslim že aj zadarmo je jedna verzia - neni tak drahy
textury si spravim v PS ktory stoji max 130€ da sa aj v coreldraw, animacie cutsceny 3ds max - da sa to.. alebo tež maya
nemožu s vyvojom hry čakať či im niekto na kickstarter niečo daju.. - teda môžu ale nie dlho
proste mi to pride divne, možno poviem blbosť ale ako je možne že deti/dospely daju 50€ -určite ked to vyslo necakali na zlavy uz predobjednali, na nove bf alebo cod šak kebyže ja mam dačo take sebe kupiť že dožičiť prejdem hru za 3-4dni dam uninstall a idem ďalej
mňe celkovo pridu tie ceny na hry prehnane
tež kickstarter su tam hry projekty ktore robia mlady ľudia čo byvaju s rodičmi a chceju na hru 10 000dolarov - vyrobne naklady tam nesu skoro žiadne max licencie na softwer aj to použijem študentsku licenciu čo je zadarmo na 3ds max, visual basic -myslim že aj zadarmo je jedna verzia - neni tak drahy
textury si spravim v PS ktory stoji max 130€ da sa aj v coreldraw, animacie cutsceny 3ds max - da sa to.. alebo tež maya
nemožu s vyvojom hry čakať či im niekto na kickstarter niečo daju.. - teda môžu ale nie dlho
-
Wishmaster
Medium Professional
a ich cas?
ich energie - elektricka, kompy neficia na vzduch .. chladnicky, kde si odlozia nedojedenu pizzu .. mikrovlnka, sporak, kde si tu pizzu zohreju(ked si ju zrobia
), jedlo, napoje, toaletaky(aj cikat/kakat treba
), mydla, sprchove gely, (aj kondomy
) atd atd atd .. ked si pochopil moj skorsi post, tak snad pochopis aj toto, ze ako som to myslel - nieje to len o softwari..
ich energie - elektricka, kompy neficia na vzduch .. chladnicky, kde si odlozia nedojedenu pizzu .. mikrovlnka, sporak, kde si tu pizzu zohreju(ked si ju zrobia
Sme uz offtopic, takze len posledna poznamka k nakladom: studentske licencie sa nemozu vyuzivat na komercne ucely. Takze ak chce student spravit hru a predavat ju, musi si licencie kupit.
Dalsie prispevky netykajuce sa Alien: Isolation budem mazat.
Dalsie prispevky netykajuce sa Alien: Isolation budem mazat.
-
lekoklatik
VIP
Okej tak toto je brutalne strasidelne na mna.
Ja to proste neviem hrat
Ale je fakt fakt velmi dobre. Krasny interface design, ma to namakanu atmosferu. Odinstaloval som to po par hodinach hrania. Henti kyborgovia alebo ako ich volat ma fakt desia viac ako samotny votrelec.
Ja na taketo hry nie som. Pozriem si to na youtube
Ja to proste neviem hrat
Ale je fakt fakt velmi dobre. Krasny interface design, ma to namakanu atmosferu. Odinstaloval som to po par hodinach hrania. Henti kyborgovia alebo ako ich volat ma fakt desia viac ako samotny votrelec.
Ja na taketo hry nie som. Pozriem si to na youtube