Zdravim, nevedel som kam to zaradit tak som to hodil sem.
Mam sluchadla ktore mali pred nejakym tym mesiacom rok tj. este v zaruke. Problem je ze sa mi zlomil kabel pri jacku (pohnem hraje, pohnem znova nehraje) a chcem sa spytat ci by sa to dalo reklamovat. Nikdy som nic podobne neriesil tak sa pytam ci to ma vobec vyznam alebo ich rovno odhodit.. (re-400).
Dik.
RMA sluchadiel.
-
rocketter23
Medium Expert
Re: RMA sluchadiel.
Takto ti poviem. Najhorsie, co ja moze stat je ze ti reklamaciu odmietnu a ty budes par dni bez sluchadiel. Za to ta nezazaluju
Skus to, nevidim dovod preco nie a mozno ti reklamaciu uznaju.
-
Ryan Giggs
VIP
Aj keby ju neuznali, nechapem preco by si to mal hadzat do kosa. Oprava kabla vyjde na par drobnych. Ked mas niekoho s pajkovackov, tak zadarmo. Resp. max za cenu noveho jacku co je polozka cca 2-3 eura.
-
rocketter23
Medium Expert
Pajkovacka by nebol problem. Skor kde zozeniem nejaky normalnejsi jack (tie z ebayu za 20c ne dik) a potom este ako to spravim..
Hlavne ako to bude vyzerat ked na hifimanoch je snad najsra...jsi kabel aky tam mohol byt.. Vkuse som daval pozor aby sa nezamotal a nezlomil a nakoniec sa zlomi pri jacku
Hlavne ako to bude vyzerat ked na hifimanoch je snad najsra...jsi kabel aky tam mohol byt.. Vkuse som daval pozor aby sa nezamotal a nezlomil a nakoniec sa zlomi pri jacku
-
Ryan Giggs
VIP
Napriklad niekde u radioamaterov, v hudobninach ako muziker, proaudio... Alebo normalne na nete.
Nejaky Neutrik či Furutech čo su špičkove konektory kupiš do 5 eur.
Zaleži kde presne je ta vada. Pokiaľ je to tesne okolo konektora tak je to to najjednoduchšie. Ani ta pajkovačka nemusi byť potrebna u niektorych typov. A vyzerať to bude dobre, na tom nema čo byť zle. Odstrihneš kabel, prevlečieš bužirku a drôtiky našrubuješ do konektora pripadne pripajkuješ. A zašrubuješ. To je cela veda.
Inak skus pohľadať na youtube. Určite tam najdeš nejake videa.
Nejaky Neutrik či Furutech čo su špičkove konektory kupiš do 5 eur.
Zaleži kde presne je ta vada. Pokiaľ je to tesne okolo konektora tak je to to najjednoduchšie. Ani ta pajkovačka nemusi byť potrebna u niektorych typov. A vyzerať to bude dobre, na tom nema čo byť zle. Odstrihneš kabel, prevlečieš bužirku a drôtiky našrubuješ do konektora pripadne pripajkuješ. A zašrubuješ. To je cela veda.
Inak skus pohľadať na youtube. Určite tam najdeš nejake videa.