PS3 or XBOX

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
djmark
Light Expert
Light Expert

PS3 or XBOX

Príspevok od používateľa djmark »

Čawte! Idem si kúpiť niakú z týchto dvoch konzol PS3 alebo XBOX a za svet neviem pre ktorú sa mám rozhodnúť! Info o obydvoch mám si myslím dostačujúce. Viem že na XBOXe mám lepší obraz ako na PS3ke. Idú tam aj napálené hry, čo podľa nového by mali ísť už aj na PS3ke. Kúpil by som aj niakú na inzerát, ale nikde som nepochodil bo to bolo všade vypredané alebo pred chvílku predali :( takže asi kúpim fungel novú. Najviac sa mi pozdáva PS3 keďže to má už blue-ray. Aký je váš názor? Ktorú by ste kúpili a prečo?
iWin
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: PS3 or XBOX

Príspevok od používateľa iWin »

mam ps3,hlavne kvoli playstation move ovladacom v partii fakt sranda....tie menovane hry tam idu no podla mojich info len na verzii 3.41 a ak sa pripojis na net automaticky sa ti upadatne suscasny je tusim 3.55? a pomocou takeho usb mozes hrat aj take hry........... xbox je fajn ale ps3 je lepsie :smt059
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Tu sa o tom diskutuje, prečítaj si tú tému.

http://www.hojko.com/ps3-vs-xbox360-t73206-120.html
pitbullko
Light Star
Light Star
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

Príspevok od používateľa pitbullko »

Takze asi cca 1,5 roka dozadu som riesil rovnaku dilemu :) . A rozhodol som sa pre xbox. A rozhodol som sa spravne. Nemenil by som!
Musis si urcit co chces primarne hrat. Ci offline alebo online.
offilne => Xbox 360 ( mozes hrat aj online ale tym padom zabudni na chipnutie konzoly a potrebujes xbox live account, ktory nieje zadarmo )
online => PS3 ( je to zadarmo )
Mal som moznost hrat oboje, myslim ze objektivne je krajsia grafika na Xbox. Samozrejme, najdu sa hry robene cisto pre PS3, ktore tam vyzeraju graficky velmi dobre.
Co sa tyka ovladacov tak ked som chytil do ruky PS3 ovladac tak mi prisiel velmi lacny, plastovy a nekvalitny.
Co sa tyka PS3 tak neviem ci by si napaloval Blu-ray, predsa len este to nieje velmi rozsirene a cena medii je asi stale dost vysoka, neviem mozno sa mylim.
Co sa tyka xbox a napalene hry. Tiez to nieje 100%. Microsoft stale pracuje na novych ochranach posledna AP 2.5, teda casom mozno budes potrebovat dalsi flash xboxu, nejake activate DVD, update, napalovanie cez urcity software... tiez to nie je bez problemov. Je to dan za moznost hrat napalene hry.
Na druhej strane hry sa daju zohnat na bazosi za dobre ceny. Ale tak za cenu jedneho DL DVD v cene 1 € nie :) .
Ak mas flashnuty xbox a pripojis sa net tak s velkou pravdepodobnostou dostanes ban mozno nie hned ale bude to len otazka casu aj ked mas orig. hru ( s napalenou sa neda hrat po nete ).
Suma sumarum pre mna bol vyhodnejsi xbox.
Zalezi len na tebe co od toho ocakavas a naco to budes primarne vyuzivat.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

pitbulko trepeš bullshity :)
offilne => Xbox 360 ( mozes hrat aj online ale tym padom zabudni na chipnutie konzoly a potrebujes xbox live account, ktory nieje zadarmo )
Je zadarmo len za gold členstvo si platíš
Mal som moznost hrat oboje, myslim ze objektivne je krajsia grafika na Xbox. Samozrejme, najdu sa hry robene cisto pre PS3, ktore tam vyzeraju graficky velmi dobre.
Objektívne krajšia grafika je určite na PS3 :wink:
Co sa tyka xbox a napalene hry. Tiez to nieje 100%. Microsoft stale pracuje na novych ochranach posledna AP 2.5, teda casom mozno budes potrebovat dalsi flash xboxu, nejake activate DVD, update, napalovanie cez urcity software... tiez to nie je bez problemov. Je to dan za moznost hrat napalene hry.
Napaľovanie je totálne jednoduché, používaš primitívny program CloneCD čo robí všetko za teba + ABGX360 o ktorom ani nehovorím...
Ak mas flashnuty xbox a pripojis sa net tak s velkou pravdepodobnostou dostanes ban mozno nie hned ale bude to len otazka casu aj ked mas orig. hru ( s napalenou sa neda hrat po nete ).
Toto je epický Bullshit :) hral som , teraz už nehrám (neni nato čas) online s napaľovanými hrami, všetko krásne išlo či už Skate 3, Fifa alebo Modern Warfare
pitbullko
Light Star
Light Star
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

to Filipito:
Ja sa s tebou hadat nebudem, kazdy preferuje nieco ine ja som napisal svoj nazor, svoje skusenosti.
Spravne si napisal "hral som", casy sa menia. Mal si len stastie ze ta nezatihla vlna banov, z dlhodobeho hladiska ak hras s flashnutou konzolou je to len otazka casu kedy dostanes ban.
S tou grafikou mi to je novinka :wink: , ale ok tvoj nazor.
Ja som nenapisal ze napalovanie je zlozite. Sam napalujem hry na x-ko. Iba som napisal ze to nieje bez problemov a nikto nevie co pride casom ( mozno bude potrebny dalsi flash atd. ).
S tym hranim po nete sa nejdem hadat, sam som nikdy nehral ale bol som v tom ze sa to plati. Co poznam chalanov tak si vzdy platili xbox live, mozno to bolo teda kvoli niecomu inemu.
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

Filipito gold clenstvo nieje zadarmo, tak nazavadzaj, bez neho si online nezahras

videl som porovnanie grafiky na Mafii 2 a najkrajsia bola na PC, potom Xbox a najhorsia bola na PS3
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

kvoco - dobre si prečítaj, čo napísal filipito o gold členstve. Zavádzal tu pitbullko.
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

tak to je uz take slovickarenie, live konto je zadarmo, ale na online hranie potrebujes gold a to uz si musis kupovat
pitbullko
Light Star
Light Star

napisal som:
potrebujes xbox live account, ktory nie je zadarmo
zle som sa vyjadril, myslel som to tak, ze hranie nie je zadarmo. ucet je zadarmo ale ak chces hrat tak to uz zadarmo nie je...
Filipito
Darca
Darca

-chalani ktorých poznáš si platili GOLD členstvo ktoré poskytuje neaké výhody oproti Silver členstvu ktoré je zadarmo...
-hrať už online nehrám, nemám toľko času, no na xbox live sa pripájam pravidelne už jeden rok aj niečo cca 8 mesiacov s flashom, sťahujem si updaty, mapy a iné skvelé vecičky, ktoré su zadarmo aj so Silver členstvom
-Nový flash- to je riziko toho keď si davaš flashovať konzolu, každý skúseny flasher ťa musí upozorniť že na zajtra možno vide ochrana s ktorou si už nové hry nezahráš a bude treba reflash
-prečo si spomenul práve Mafiu 2? kde na PS3 neboli textúry trávy? Spomeň porovnanie killer titulov ako God of War 3 alebo Uncharted 2, tak pekne vyzerajúcu hru na xbox nenájdeš, najnovšou exkluzivitkou je myslím Halo Reach ktoré má peknú grafiku ale laguje ako sviňa...
djmark
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa djmark »

No tak ludia kúpil som Playko 3 320GB a hotovo. Aj preto bo ho majú svšetci známi čo poznám takže s hrami nebudem mať problém. takže hurá do hrania :)
Filipito
Darca
Darca

dobry výber, nezabudni si kúpiť hry ako God Of War 3, Gran Turismo 5 a Uncharted 1/2
pepo191992
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepo191992 »

caute mam moznost kupit si ps3ku ...alechcem sa opytat ked je na nej flash a ja budem hrat origos hry online napr nhl ale gt6 tak dostanem ban? ci len ked budem hrat stiahnute hry?
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa galbavymartin »

nechcem zakladať novú tému, chcem kúpiť Xbox 360 4GB Slim, vnútorná pamäť je pri niektorých hrách určite problém. Je možné okrem originál HDD pre Xbox zväčšiť úložisko? Viem akurát ak použijete USB klúč tak sa dá o 16GB. Je to dostačujúce? Samozrejme nemôžem hry inštalovať na HDD. Existuje dáka iná alterntíva (bez flashu).
Napísať odpoveď