Ake je to ked sa stretnete s ex ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
dunno
Star
Star

Ake je to ked sa stretnete s ex ?

Príspevok od používateľa dunno »

Ako sa spravate, alebo ake mate pocity, ked niekde stretnete len tak nahodou vasu ex ? Prehodite par slov ? Alebo sa len pozdravite ? Alebo sa tvarite, ze sa nepoznate ?

Moja ex sa so mnou rozisla tak pred 2 rokmi, ale boli sme este aj potom v kontakte a stale sme nieco riesili, a tak definitivne sme si povedali zbohom asi pred polrokom. Odvtedy nie sme uz vobec v kontakte, vsetko som od nej zmazal, vyhodil a podobne. Isla robit do zahranicia a teda ja som mal taky skvely pocit, ze rychlo na nu zabudnem lebo ju mam vsade zablokovanu a nemozem ju ani stretnut. Co ale cert nechcel, vcera som ju stretol u nas v meste a bol som riadne prekvapeny. Uplne ma to vyviedlo z miery a od toho stretnutia neviem prestat na nu mysliet. Doteraz som si uz na nu spomenul len obcas, bolo to uz fajn. Ale teraz sa to cele posralo. Nejaky recept na to ? Stava sa to aj vam ze vas take stretnutie natolko rozhodi?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Ake je to ked sa stretnete s ex ?

Príspevok od používateľa brm »

Treba si nájsť nový objekt záujmu a potom ju budeš mať totálne u pr.....
dunno
Star
Star

to máš asi pravdu, len nejak som momentálne natoľko zaneprázdnený, že nemám čas ani nikam chodiť, kde by som mohol spoznať nejakú zaujímavú babu a cez net ma to vôbec už nebaví
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ja som minule šiel z nočnej na aute domov a ona akurát šla do práce. Zbadal som ju asi tak 50 metrov predo mnou kráčať cez most, no ale som myslel, že to radšej strhnem do vody, ako prejsť popri nej. Zakývala mi, ale ja som sa nedokázal pozrieť na ňu. Takéto náhodné stretnutie ma vždy úplne rozhádže. Srdce mi začne búchať, všetky spomienky sa mi začnú vynárať, v ten deň mi ani nechutí jesť, nič, depresia. Chvalabohu sme sa nestretli zoči-voči, lebo ja by som asi skolaboval. Neviem si predstaviť, čo by som jej povedal, čo by som sa jej spýtal, keď ja radšej o nej nechcem nič vedieť.
Blekota
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Blekota »

Ja to mam taký tak... co tam máš dal
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Totálne u prdele ju nebudeš mať nikdy, vždy sa ti srdce rozbúcha ak ju uvidíš (v prípade ak si ju skutočne ľúbil/miloval). Nevadí, aj také sa stáva, mne pomôže ísť sa niekam povoziť, vypeckovať a rádio a pustiť si niečo takého :arrow:

PS: Svinstvo je, že sa začnú vynárať len tie dobré spomienky, že áno?
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Som rád keď ju vidím, prežili sme veľa pekného, nedám na ňu dopustiť, ale vzťah už skončil :)
pinco
Darca
Darca

jimmy, snažím sa tie dobré spomienky zabíjať tými zlými, ale ťažko to je. Mne stačí, keď mi nejaký spoločný známy o nej niečo povie a hneď mám po nálade. Vždy ma to akoby vráti na chvíľu do obdobia tesne po rozchode, čo bolo moje najhoršie obdobie. Dobrá správa je, že ma to už rozhodí čím ďalej, tým menej. Ale aj tak sa snažím vyhýbať akémukoľvek možnému stretnutiu a nechodím na miesta, kde sme chodili spolu. Ani len do toho istého obchodu nechodím.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

s jednou sa stretavam rad. zaujima ma co ma nove. boli sme deti, ked "sme spolu chodili" takze nie je dovod tvarit sa ze sa nepozname.
ine je to s babou, ktora ma podvadzala. posledne roky to hra na amneziu a mysli si, ze aj ja som zabudol. keby sa vsak ku tomu postavila inak a konecne aspon napisala, ze ju to mrzi, stretnutie sa by bolo realnejsie.

//v pripade tej prvej som sa tiez prve roky vyhybal moznosti stretnutia a to je na mikrodedine naozaj tazke. no cas to vyriesil a jedno leto sme sa pozdravili a sadli na kofolu. od vtedy sa dokazeme rozpravat a pisat si aj ku inemu ako ku sviatkom.
u druhej... po intraku som nemohol prestat chodit. dobre bolo, ze tam sme sa len zoznamili. ostatne asociacie na miesta su irelevantne. skor ma aj teraz po rokoch vytacaju "zivotne filozofie", ktore mi vstepovala
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

To tu nikto nemá ex s ktorou sa na to hneď vrhnú? :D
dunno
Star
Star

Ok, tak som rad, ze nie som jediny koho to az tak rozhadze :D
hoci
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa hoci »

podľa mňa ste sami nasratý na seba, pretože ste sa s ňou už nikdy nechceli stretnúť a predsa ste sa s ňou stretli, tak tým pádom máte na samého seba vnútorný hnev
pinco
Darca
Darca

Skús ešte raz.
hoci
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa hoci »

práveže by ste mali mať v sebe také pravidlo, že pre Vás už na tomto svete vôbec neexistuje, aby ste sa s ňou už nikdy nestretli ani ju nikdy nikde nevideli :!:
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

begbeee napísal:To tu nikto nemá ex s ktorou sa na to hneď vrhnú? :D
Dokým si nenašla iného, tak to tak bolo. :lol:

Všeobecne už nemám nejaké problémy sa stretnúť s ktoroukoľvek ex, s každou som sa rozišiel viac-menej v dobrom. Bolelo to, ale iné baby mi pomohli uvedomiť si, čo všetko sa mi s nimi nepáčilo.
pinco
Darca
Darca

hoci napísal:práveže by ste mali mať v sebe také pravidlo, že pre Vás už na tomto svete vôbec neexistuje, aby ste sa s ňou už nikdy nestretli ani ju nikdy nikde nevideli :!:
A ako mám prosím ťa zabrániť náhodnému stretnutiu, to mi povedz. Či vždy keď sa rozídem, tak sa mám odsťahovať preč? Ty inak odveci trepeš.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

pinco ved jedna ex v australii, jedna v azii, jedna v severnej amerike a jedna v juznej, len musis zariadit aby ta zo severnej ameriky nahodou nechcela ist do europy na vylet...
pinco
Darca
Darca

Jaj, takto to myslel. A keď neúspešne obehnem všetky kontinenty, tak asi bude zo mňa starý mládenec.
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Len nezabudni na to, ze na tom poslednom kontinente si nesmies hladat ziadnu zenu. V opacnom pripade by ti po rozchode nezostavalo nic ine, len sa prestahovat niekam inam do vesmiru. :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nieco som nasiel na disku :D
Prílohy
ako-komunikovat-s-ex-partnerkou.pdf
(39.39 KiB) 120 stiahnutí
Napísať odpoveď