Pneumatiky & Disky
Re: Pneumatiky & Disky
15 eur za vyvazenie? Vsak za 15 sa uz aj komplet prezuva. Vyvazenie stoji tak 5 eur, ak netreba vela zavazia.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
prezutie aj s vyvazenim viem v ramci PB vybavit za spominanych 15e, ak by mal niekto zaujem 
heker rozumej tomu tak, že prídem do pneuservisu, zhodia mi disky s letnými pneu, vyvážia mi disky so zimnými pneu a nahodia na auto. Neviem koľko by stálo, keby som mal iba jedny disky a na nich by sa prehadzovali pneu. Či by to bola rovnaká suma alebo viac.
-
Fabo
Hardcore addict
No, ja mam akurat momentalne jeden taky maly problem, ktory neviem ako vyriesim... nezmestia sa mi kolesa do auta
asi to urobim tak, ze nahodim zimne doma a potom nech ich zhodia, vyvazia, nahodia...
ja som mal dve kolesa na zadnych sedadlach a 2 kolesa ako spolujazdec 
No ale na tie biele Fabove sedadlá by som ich teda určite nedával! 
samozrejme zabalene v igelitovych vakoch 
Veď samozrejme, ale aj keby boli neviem ako vákuovo zabalené a na sedadlách položená nejaká hrubá plachta.. osobne by som tam aj tak nedával!
Ale je pravda, že ak by som mal také auto, aj pred sadnutím za volant by som sa prezliekol.. a to isté by som vyžadoval aj od spolujazdcov. Jedinú výnimku by mali pekné slečny, tie by sa museli len vyzliecť..
Inak cez víkend som menil kolesá, nasralo ma, že na jednom kolese bola na boku trochu odlupnutá guma. Pre istotu som ju ani nedával na auto, ale rovno hodil celý pár kolies do kufra a dnes po práci pôjdem kúpiť nejaké nové Matadorky. Tieto už sú na aute od roku 2006.
Ale je pravda, že ak by som mal také auto, aj pred sadnutím za volant by som sa prezliekol.. a to isté by som vyžadoval aj od spolujazdcov. Jedinú výnimku by mali pekné slečny, tie by sa museli len vyzliecť..
Inak cez víkend som menil kolesá, nasralo ma, že na jednom kolese bola na boku trochu odlupnutá guma. Pre istotu som ju ani nedával na auto, ale rovno hodil celý pár kolies do kufra a dnes po práci pôjdem kúpiť nejaké nové Matadorky. Tieto už sú na aute od roku 2006.
-
Fabo
Hardcore addict
Jasne, aby mi zaspinili kozu vlhkostou z ehm, nie?brm napísal:Jedinú výnimku by mali pekné slečny, tie by sa museli len vyzliecť..
nahodou z normalnej koze sa to da lahko utriet, ja mam perforovanu brusenu kozu a tam to uz nieje take jednduche 
-
hojko
Site Admin
Potrebujem poradit pre znameho - Honda Civic, model 2013, plechove disky chce kupit. Rozmer je 6.5J R16, roztec 5x114,3, ale ide o stredovu dieru. Co som Googlil, tak niekde sa pise o 64mm, niekde o 66,1mm, niekde o inej. Myslim, ze v principe je to jedno, nakolko sa daju pouzit vymedzovacie podlozky. Aky je ale normalny rozmer, ak nechce davat vymedzovacie podlozky???
hojko viem ze vsade sa pise nieco ale na 3 sadach elektronov z 5tich mam odlisnu stredovu dieru a ziadne vymedzovacie podlozky nepouzivam
Ked sme uz pri rozmeroch, existuje nejaka stranka ci tabulka, kde si pozriem, ake rozmery pneu obujem na ake disky?
Napriklad by som potreboval vediet, ci na 15" disk so sirkou 6" obujem pneu 195 / 65 R15.
//super, dakujem
Napriklad by som potreboval vediet, ci na 15" disk so sirkou 6" obujem pneu 195 / 65 R15.
//super, dakujem
-
RATZINGER666
Darca
MFa: bud sa spytas Ratziho, ktory Ti to vyrata z hlavy... 
...alebo to hodis tuto do tejto kalkulacky
http://www.bircak.sk/kalkulator1.html
195/65/15 obujes na 6" uplne bez problemov, spolu so 6,5" je to idealna sirka na tie pneu
...alebo to hodis tuto do tejto kalkulacky
http://www.bircak.sk/kalkulator1.html
195/65/15 obujes na 6" uplne bez problemov, spolu so 6,5" je to idealna sirka na tie pneu
-
hojko
Site Admin
MFa: Od 5.5J do 7J das 195/65/15. Tu mas kalkulacku (tretia kalkulacka, ta hned nad formularom): http://www.bircak.sk/kalkulator1.html
Hegy: Dik.
//edit: Kym som odoslal, uz ma predbehli s kalkulackou.
Hegy: Dik.
//edit: Kym som odoslal, uz ma predbehli s kalkulackou.
Caute, potrebujem mensiu radu ohladom puklic na plechace
Na zimu mam original plechove 14tky disky k Fabii, ktore maju puklice na ocelove cvoky (ako vacsina koncernovych plechacov) a nie na tu klasicku obruc. Co cert nechcel, jednu mi nejaky dobrak ukradol a za cenu jednej mozem kupit celu sadu novych. Avsak otazka je - pojdu mi namontovat univerzalne puklice (s obrucou) na takyto disk? Dik za rady.
Áno, obručové puklice idú na plechové disky z Fabie.. ale musí Ti sedieť veľkosť. 
Potvrdzujem, sam mam Tesco puklice s obrucou a sedia 
Ak ide o klasicku skodovacku puklicu, popozeraj nejake inzeraty s burackami alebo zbehni par pneuservisov, mavaju ich casto povesane po stenach ako dekoraciu...
Ak ide o klasicku skodovacku puklicu, popozeraj nejake inzeraty s burackami alebo zbehni par pneuservisov, mavaju ich casto povesane po stenach ako dekoraciu...
-
Fabo
Hardcore addict
Chlapi otazocka nad ktorou zacinam pomaly rozmyslat... zimaky ktore mam sa uz velmi neprijemne blizia k smrti, a tak by som ich rad behom sezony vymenil, niekedy ked trocha spadnu ceny (januar?)
Co rozumne na 215/55 R16? Pomerne tazke auto.
Co rozumne na 215/55 R16? Pomerne tazke auto.
-
RATZINGER666
Darca
ak ide o cenu/vykon, tak tento rok odporucam Nokian WR D3... ak Ta cena nezaujima, napis