Dôvod prečo bol zemiakový šalát taký úspešný bol preto, že to bola prvá takáto haluz, ktorú tam niekto dal. Toto je čisté kopírovanie, ktorých si myslím, že bolo po svete viac t.j. - nie je originalné, vtipné ani zaujímavé. Okrem toho používáte tú istú hlavnú ingredienciu (zemiaky) a 500usd je trošku prestrelený budget.
Je to možno okopírované, ale je to určite originálnejšie ako zemiakový šalát, myslím, že väčšina ľudí v zahraničí nemá potuchy čo to vôbec bryndza je. 500usd není minimum ktoré chcú vyzbierať, už pri 200usd natočia video. Ja prispejem aspoň vote upom, keď už nič iné...
Nečítal som čo máte na stránke ale rozhodne by ste si mali zaobstarať aj slovenskú verziu toho, čo máte písané na stránke.
Predsa len ste slováci, píšete (aj) na slovenské fórum, nie každý hovorí anglicky.
Alebo sa dá niekde zmeniť jazyk?
prebehol som to, hlavne tie ciele. 1$ aby ste mi poďakovali? 5$ aby ste ma spomenuli vo videu? No to sú teda riadne "nekomerčne" ciele.
Súhlasím s prvou reakciou. Je to plagiát, a tým to stratilo všetko vtip a pointu. Zachvílu budú tieto kickstartery plné prípravy sáčkových polievok alebo kúpy varechy nech si môže spraviť puding. 90% zahraničných je celá bryndza a halušky ukradnuté (ani ty by si asi neprispel na kickstarter kde niekto chce robiť hummus či kebab) a slováci sú jednak skúpi na peniaze a jednak si halušky vie každý spraviť sám. Takže ak získate tých 10$, bude to podla mňa úspech. Tie ciele že 3000$, to je riadne scifi. A dúfam že ich nikdy nedosiahnete, lebo mám taký zlý pocit že by ste skôr spravili hanbu slovensku a haluškam