Apple iphone 6 / 6 plus / iWatch
Re: iPhone 6 / iPhone 6 +
Pokiaľ by som sa relatívne zmieril s tým že základné operácie by som robil jednou rukou a normalne vyuzival 2 ruky (Pri soferovani mam bluetooth vzdy) tak je to reálne ?
Bál som sa aj trochu toho ohýbania, teda či to vo vrecku bude už nekomfortné.
Bál som sa aj trochu toho ohýbania, teda či to vo vrecku bude už nekomfortné.
Re: iPhone 6 / iPhone 6 +
Absolútny súhlas, toto kvitujem. Ale pozor, nie pri Androide, ale pri TouchWize. Čistý Android (čítaj naozaj čistý, neplatí pre väčšinu "čistých" custom ROM), je rovnako rýchly a vyladený ako iOS. Bohužiaľ, tieto nadstavby kazia štatistiky. Úprimne sa potom Apple fanúšikom nečudujem, že narážajú na plynulosť.fanter napísal:Ja som tiež bol dlhú dobu odporca iPhonu... Ale naozaj keď som si ho skúsil, tak som zistil, že síce bola v S4 napríklad 2 GB ram, ale iOS je tak vyladený, že tá 1 GB ram bola lepšia ako 2GB pri androide... Chcem to skúsiť... Akurát otázka je položená, či nieje možné ho komfortne ovládať jednou rukou... Čoho sa bojím ...
Re: Apple iphone 6 / 6 plus / iWatch
Dnes som bol v obchode s elektronikou (Vieden), a mali 6 aj 6+ tak som ich vyskusal. Vlastnim Note 3, ruky mam priemerne, ani male, ani velke a mam problem s drzanim telefonu. Skusil som 6+ a bolo to este tazsie udrzat (velkost a hrubka telefonu), navyse v obchode bolo teplo a ruky sa mi potili, hlinikova konstrukcia sa smykala. Normalna 6 sa mi zdala byt v pohode a dala sa ovladat jednou rukou. Rozmyslam nad tym, ze predam Note 3 a na vianoce si doprajem normalnu 6.
A nedala sa 6+ v žiadnom prípade ovládať jednou rukou ? (teda akože používať ju dvoma rukami) ale pri zdvihaní telefonu napr. že sa to dá bez problémov jednou... Teda či je to nepredstavitelné vôbec pre jednu ruku... ?deszka3 napísal:Dnes som bol v obchode s elektronikou (Vieden), a mali 6 aj 6+ tak som ich vyskusal. Skusil som 6+ a bolo to este tazsie udrzat (velkost a hrubka telefonu), navyse v obchode bolo teplo a ruky sa mi potili, hlinikova konstrukcia sa smykala.
Telefon je obrovsky a priliz tenky, nevies ho poriadne uchopit. Ak ho chytis v strede, tak ti prsty dociahnu na okraje displeja, ale je to na ukor stability v ruke. Mozno s nejakym puzdrom by to bolo lahsie. Inak telefon je to dobry, neskutocne sa mi paci slowmo funkcia kamery.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
fakt je velmi smyklavy. mam vacsie ruky no mam problem ho spravne udrzat. podobne ako sony z2,povrch je velmi smyklavy
-
Arkaz
Addict
Na smyklavy mobil pouzijem celotelovu foliu xtremeguard a mam po probleme 
Bude mi stačiť iphone 6 plus so 16GB pamäťou, či sa mám radšej orientovať na 64GB verziu?
-
Arkaz
Addict
Tiez prave riesim tuto otazku teraz mam 16gb mobil a bohate mi staci no pre lepsi pocit zoberem asi 64. A to este neviem ci ip6 alebo 6+. Musim skocit do mzone si to plusko osahat na zivo ci neni moc velke
najhoršie je to,že žiaden operátor momentálne neponúka 64GB zlatú verziu akú prave chcemArkaz napísal:Tiez prave riesim tuto otazku teraz mam 16gb mobil a bohate mi staci no pre lepsi pocit zoberem asi 64. A to este neviem ci ip6 alebo 6+. Musim skocit do mzone si to plusko osahat na zivo ci neni moc velke
Takze za par dni doma 64GB Space Grey 6+. Puzdro som musel objednat z US, nakolko ho nikde inde nemaju:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... us&_sop=15
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... us&_sop=15
-
Arkaz
Addict
Tak nemozne sa stalo skutocnostou zaryty androidak od verzie 1.6 a vecny hejter apple si zaobstaral iphone 6 plus 16gb [emoji1] je to akysi pokus poslednu dobu som mal s androidom len neprijemnosti tak som zvedavy 
Gratulujem. Osobne by som do tej kapacity vobec nesiel, par 240FPS videi a mas to plne. Ale tak vec vkusu.
-
Arkaz
Addict
Tiez som chcel aspon 64 ale mali len 16 alebo 128. A za 128 uz tolko penazi nedam. Doteraz som mal g2 16gb a pohoda 
dá sa prežiť aj so 16gb, akurát bude nutený častejšie dávať fotky do pc
-
Arkaz
Addict
Mne dava automaticky foto na cloud mega
tak raz za cas ich z mobilu premazem a hotovka. Inak na to 240fps videjko som veelmi zvedavy
-
LukineskoNR
Expert
Iphone foto
Ludia mam poprvý krát iphone a chcem sa opytat cez aky program dam foto do pc z iphonu ked chcem aby boli upravene ako som ich upravil v iphone lebo skopirovat idu ale niesu upravene vobec prec mac booky je to Iphoto ale pre windows nic take neni .
Re: Iphone foto
posli si ich cez gmail, na dropbox alebo na cloud
-
LukineskoNR
Expert
Re: Iphone foto
Len tka sa da ? a ako odstarnim v pricinku slozku albumy jeden album kde je pisane ze 93 z mojho pocitaca a nejde to vymazat 
su appky, ktore ti to vedia synchronizovat na PC, ale su platene. vygeneruju ti link, z ktoreho si ich potahas...
Support Applu tvrdi, ze to stale ide ako na iP3G: najst iPhone vo windows ako zariadenie na vytvaranie obrazkov a importovat z neho obrazky ako zo scaneru, ci internej pamate fotaku
Support Applu tvrdi, ze to stale ide ako na iP3G: najst iPhone vo windows ako zariadenie na vytvaranie obrazkov a importovat z neho obrazky ako zo scaneru, ci internej pamate fotaku