suzuki splash - vydava divne zvuky pri nastartovani

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Betarik
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

suzuki splash - vydava divne zvuky pri nastartovani

Príspevok od používateľa Betarik »

pri naštartovaní vydáva neprirodzené zvuky, pišťanie - akoby zadrhavanie... s reakciou na spojku a prevodovku, na začiatku hlavne na jednotke potom uz aj na dvojke a trojke, tiez pri otáčaní volantom doľava (geometria) vrzganie-škrípanie... do strany pri jazde nazatáča do strán. Vedel by niekto v čom cca by mohol byť problém ? vyhodiť cca 250 eur za diagnostiku sa mi moc nechce...teda konkretne mojej priateľke ... ďakujem za odpoveď.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: suzuki splash - vydava divne zvuky pri nastartovani

Príspevok od používateľa hojko »

To kde robia diagnostiku za 250 eur??? Vsak toto ti pozrie mechanik zadarmo alebo za 10 eur, ked sa s tym bude hrat pol hodinu. Treba pozriet rozvody, mozno remen sposobuje skripanie po nastartovani a by to mohlo znacit problem pri toceni.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

A je tu niekto ochotný z BA... čo by sa na to prišiel za tých 10 ečok na 10 min mrknúť ?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

ja by som to mrkol ale niesom mechanik, peniaze nechcem ale nerucim za odhalenie zavady v tomto pripade by som mozno ozaj volil nejaky servis kde to mrknu ako hojko pise bud nezistne za pekny usmev alebo za 10€ a pripadne rovno navrhnu riesenie
(sry ze som neodpisal na Steame som si precital spravu akurat ked sa mi vypinal uz PC...)
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

Auto ma elektricky posilovac alebo hydraulicky ? Vravis ze sa to ozyva pri toceni volantu.Moze byt volny remen co toci servo alebo ak je tam aj elektricky tak remen moze byt na nic. Rozvodovy tam asi nie je suzuki ma retaz. Brat ma ignisa ale jenu max lozisko spojky vrci ale ked sa to ohreje tak je to ticho.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ludia ... nebol by tu niekto ochotny z hojka sa na to mrknut ? naozaj max 10 min ... len pozriet zhruba co s tym je .. nic viac .. niekto z BA stare mesto .. ked tak sprava alebo piste sem .. na nejakej odmene sa mozme dohodnut ...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Z toho popisu som nejak nepochopil, co to robi; auto nezataca? Lebo v tom pripade moze mat zlomene capy riadenia, co by znamenalo buracku.

Ked vrzga pri toceni volantom (na 99% ma iba el. posilnovac), moze to byt hriadel riadenia ak zvuk ide zdola alebo horne ulozenia tlmicov, ak zvuk ide niekde spod predneho skla.
Ked vrzga pri stlaceni spojky, resp. aj po zaradeni prevodov, je v cudu spojka a treba ju vymenit, spojka doslova hvizda a vypiskuje si svoju pesnicku, najma pri stlaceni pedalu, ktore napne pruziny na spojkovom kotuci.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

v kazdom "dobrom" servise ti to zdiagnostikuju...takto hadat cez net je uplne zbytocne lebo sa ti to nepravi...aj ked ti povieme ze je to poskodeny posilnovac.

a preco? ked ti to budu diagnostikovat, tak velmi radi najdu habadej kadeco na com mozu zarobit a mozno aj nie...tak hura do servisu nemas co stratit.
Napísať odpoveď