Bozk na líce pri zoznamovaní
Bozk na líce pri zoznamovaní
Robím si len taký prieskum a by ma zaujmalo ako by ste to vy riešili?
Ako by ste reagovali, kebyze ste s vašou frajerkou na zábave a jej kamoška by so sebou priviezla aj svojho kamaráta.
A pri zoznamovaní by som si sním podal ruku ale okrem toho zeby si aj s mojou frajerkou podal ruku by sa snazil k nej pritisnut a dal jej pusu na jedno aj druhé líce.
Co by ste urobili? nejako to prekusli, že sak sa len zoznámili,... alebo mu razantne čosi nato povedali nech si dá pohov/zakročili žeby ste ho nejak od nej odsunul?
Ako by ste reagovali, kebyze ste s vašou frajerkou na zábave a jej kamoška by so sebou priviezla aj svojho kamaráta.
A pri zoznamovaní by som si sním podal ruku ale okrem toho zeby si aj s mojou frajerkou podal ruku by sa snazil k nej pritisnut a dal jej pusu na jedno aj druhé líce.
Co by ste urobili? nejako to prekusli, že sak sa len zoznámili,... alebo mu razantne čosi nato povedali nech si dá pohov/zakročili žeby ste ho nejak od nej odsunul?
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nasledovná situácia
pri zoznamovaní je pusa na líca bežná vec, keď ma moja priatelka zoznamuje s jej kamarátkou tak jej tiež dám pusu na líca. Ono keď to píšem znie to čudne aj mne, ale je to normálna bežná vec. Takže by som to prekusol, teda ani by som nemusel lebo naozaj sa len zoznámili.
ak to bola LEN jedna/dve pusy na lice za cely vecer tak to moc neries.
Rovno mu daj zadnú na čelusť, to ho naučí omakávať ti kočku rovno pred tebou...seriózne? Veď to už je čo blbosť, že toto niekto rieši, skôr sa zamysli nad sebou, keď ti takáto hovadina vôbec napadla. So šetkými kamarátkami sa nie len zoznamujem, ale aj vítam pusou na líce a ešte to teda nikomu neprekážalo, ani som nepočul, že by to niekto vôbec reišil.
Tiez pri zoznamovani so zenami podavam ruku a pusu na obe lica. Nevidim v tom ziadny problem.
Heker- a co keby tvojej frajerke ktosi podával ruku a snažil sa ju k sebe pritisnut aby on jej dal pusu na líce pri zoznamovaní?
Ak by ju on nasilu k sebe ťahal a jej by to bolo nepríjemné, môže ho predsa rukou zastaviť a odstrčiť od seba.
To už závisí od tvojej priateľky, nakoľko si koho pustí k telu.
To už závisí od tvojej priateľky, nakoľko si koho pustí k telu.
-
vonjose
Expert
Ona sa nevie vyjadriť či jej to je po vôli alebo nie?
Niekedy ma až udivuje na čo všetko dokážu ľudia žiarliť.
Niekedy ma až udivuje na čo všetko dokážu ľudia žiarliť.
Normalne, ide o zoznamovanie, ziadny problem.Blastbit napísal:Heker- a co keby tvojej frajerke ktosi podával ruku a snažil sa ju k sebe pritisnut aby on jej dal pusu na líce pri zoznamovaní?
Úplne v pohode. Je sa tiež bozkávam keď sa stretnem s určitými ľuďmi. A je logické aby som pristúpil bližšie, aby som tento akt mohol vykonať.
Re: Bozk na líce pri zoznamovaní
Frajerky kamarátov nebozkávam, ale viem, že nikomu by to nevadilo. A nové známosti... ak má pri sebe chlapa, tak len také "letmé naznačenie" bozku.
My v partii klasicky tiez bozk na lice jedno druhe...nie len pri zoznamovani, ale aj tak ked sme sa dlho nevideli, alebo niekto odchadza a lucime sa...kazdy mame priatelku a nikomu to nevadi.
Ked som bol v Svajciarsku tam mali zvyk davat az tri bozky a to aj chlap chlapovi...takze pohoda.
Ked som bol v Svajciarsku tam mali zvyk davat az tri bozky a to aj chlap chlapovi...takze pohoda.
obycajne to nerobim. len ked od slecny pri objati na privitanie/rozlucku bozk dostanem, tak ho aj vratim
ale je to bezna vec, takze by som neziarlil, ked to bol len ten jeden
ale je to bezna vec, takze by som neziarlil, ked to bol len ten jeden
Tak nad týmto som sa nikdy nezamýšľal, že riešiť to. A akože čo na tomto treba riešiť?
mne osobne to nerobi problem. je to bezna zdvorilost ale keby vidim ze to ten dotycny nejak prehana alebo dlhodobo sa o nieco snazi tak mu naznacim nech sa trocha skludni. samozrejme sa mu nebudem vyhrazat ze ak si neda pohov tak mu vybijem zuby
ale keby si ho neda... no jeho problem 
v tejto kategorii uz serioznej temy asi neni
-
Digital
Guru
ako si predstavuješ serióznu tému ??
-
Kamilgxk
Medium Expert
Keď niekto takto bozkáva moju frajerku nejako mi to nevadí ved je to ako gratulácia (blahoželám ze si ma stretla) ale ja osobne to nerobím. Keď sa zoznamim tak prikivnem hlavou až keď žena pôda mi ruku tak ju jemne nadvihnem ale nie zatriast skôr ako pri pozvaní do tanca. Už keď ona sa nejako vrhá bozkávať líca tak potom aby nebolo trápne tak sa pridám...
razatne mu povedat nech si da pohov? to mozes pouzit len ako vtip a zasmiat sa po tom
inak by to vyznelo strasne hlupo a ziarlivo