Ake je to ked sa stretnete s ex ?
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake je to ked sa stretnete s ex ?
A ako by ste riešili ťažšiu situáciu,
Idete so svojou súčasnou a stretnete svoju ex, face to face. Ono by to bola aj celom normálna situácia, lenže:
- Súčasná zo srdca nenávidí vašu ex
- Ex nenávidí vašu súčasnú
- Vám neprekáža ex ani súčasná, ex máte stále radi, veď ste spolu vela prežili ale súčasnej to strašne vadí
Idete so svojou súčasnou a stretnete svoju ex, face to face. Ono by to bola aj celom normálna situácia, lenže:
- Súčasná zo srdca nenávidí vašu ex
- Ex nenávidí vašu súčasnú
- Vám neprekáža ex ani súčasná, ex máte stále radi, veď ste spolu vela prežili ale súčasnej to strašne vadí
Nie je nenávisť trochu silné slovo? A prečo tvoja ex by mala nenávidieť súčasnú?
A ak súčasná nemá rada tvoju ex, má snáď dôvod žiarliť?
Myslím, že ak nastane tá situácia, že sa všetci stretnete, mali by byť ľudia schopní sa pozdraviť. Asi sa zakecávať nebudete, keď v takejto trojke panuje to napätie, ale slušne sa pozdravte a choďte každý svojou cestou.
A ak súčasná nemá rada tvoju ex, má snáď dôvod žiarliť?
Myslím, že ak nastane tá situácia, že sa všetci stretnete, mali by byť ľudia schopní sa pozdraviť. Asi sa zakecávať nebudete, keď v takejto trojke panuje to napätie, ale slušne sa pozdravte a choďte každý svojou cestou.
-
Digital
Guru
Bohužial v mojom prípade je to primerané slovo. Nenávidia sa preto, že jedna je žiarlivá (súčasná) a ex si zase rada namýšla (myslí si, že moja súčasná je dôvod nášho rozchodu). Samozrejme sa stihli v jednom podniku aj pochytiť, no celé zle.
Osobne si myslim, ze na mieste by bolo, keby si na ex uz zabudol, ved mas predsa vztah uz s niekym inym. Ked ti zalezil na terajsej partnerke tak respektuj, ze sa jej nepaci stretnutie s byvalou. Pochopitelne, tiez sa mi to nepacilo, ked som siel s mojou parnerkou niekde von a vedla sedel jej ex...povedal som jej to, a snazime sa vyhybat takej situacii, aj ked clovek to ma casom viac na haku...tak isto, ja som mal nejake mensie aferky pred tymto vztahom, a sam som sa nedobre citil pri podobnej 'stretavke'
Som v podobnej situacii, teda takto. Ja nemam problem, ale sucasna nenadivi ex. Nevidim na to ziadny dovod, nie sme v ziadnom kontakte, ale obcas sa stane, ze na nu narazime. Ako nedavno sme sa boji najest a moja ex tam bola akurát s jej terajsim priatelom. Pozdravil som sa a isiel dalej. Ale ta moja to nedokazala predychat, neviem vôbec preco. Mam pocit, ze si stale mysli, ze by som sa k nej vedel vratit alebo co, iny dovod na to nevidim. O to je to smutnejsie, ze mi ani po takej dlhej dobe neveri a stale ma potrebu ma z niecoho podozierat.
Ja mam momentalne taky blby pocit, lebo sme sa s ex rozisli v zlom. Trocha som isiel po jej kamoskach a ju to velmi nasralo (az potom ked sme sa rozisli). No a teraz mi je luto, ze to je takto, ze ked sa niekde nahodne stretneme tak zrejme si povie, ze aha tam je ten kreten, s ktorym som chodila.
Myslite, ze by som to mal nechat tak, alebo jej nieco napisat aby sme sa udobrili ? Nemyslim tym, aby sme zacali spolu komunikovat, ale aby sme si jeden druheho vazili a vedela sa pozdravit ked sa stretneme.
Myslite, ze by som to mal nechat tak, alebo jej nieco napisat aby sme sa udobrili ? Nemyslim tym, aby sme zacali spolu komunikovat, ale aby sme si jeden druheho vazili a vedela sa pozdravit ked sa stretneme.
Hádam jej nechceš napísať, čo má robiť a ako sa má k tebe správať. Nechce ? Nechce... Ak ju chceš zdraviť, tak ju pozdrav, ak sa ti neodzdraví, tak ťa má vieš kde.
Ako jasné, že nie ... len som jej chcel možno napísať, že ja na ňu nie som nasratý (lebo asi si to myslí), a že by som bol rád keby sme sa k sebe správali ako dvaja dospelí ľudia a vedeli sa aspoň pozdraviť. Ale asi to nechám tak lebo ešte mi odpíše nejakú blbosť a budem z toho zas v riti. A keď ju ešte stretnem a sa jej pozdravím, uvidím ako zareaguje.
Neviem načo nad tým vôbec uvažuješ, prečo ti vôbec záleží na tom, či ťa má za kreténa alebo nie, či si myslí, že si na ňu nasratý alebo nie. Malo by ti to byť jedno, po dvoch rokoch.
Neviem, proste to ja tak vseobecne nemam rad ked si niekto nieco len mysli a nie je to pravda a potom an zaklade toho si vytvori o mne nejaku mylnu predstavu.
Taky clovek by ti mal byt ukradnuty, ktory si vytvara pomyslenu predstavu na zaklade dojmov. 
Presne ako píše Lub0$. Ale na to musíš "dospieť". Čo si o tebe myslia druhí ľudia, nieje tvoj problém a na druhej strane ani ty si nevytváraj názor na niečo alebo niekoho na základe domnienok alebo názorov ostatných. Väčšinový názor nemusí byť ten správny názor. To, že si niekto o tebe vytvorí mylnú predstavu a ty mu ju časom vyvrátiš, ti v jeho očiach zvýši hodnotu. Takí sme ľudia.
-
neo250
Star
všetko záleží o akú ex sa jedná
ak beriem tie vážnejšie vzťahy tak s 2vomi som úplne v pohode, s jednou sa dokonca pravidelne stretávam v posilke a nerobí mi problém prehodiť aj na 20min niekoľko slovných spojení
prípadne ak niečo potrebuje a viem jej pomôcť tak mi to nerobí problém, s druhou taktiež, no s nou sa už menej stretávam, kedže sa odsťahovala niekde do rici. no a s jednou nedokážem prehodiť ani pozdrav. mal som česť ju stretnúť no nestála mi ani za pozdrav.
Zhrnutie: všetko záleží na tom, ako sa rozídete
Zhrnutie: všetko záleží na tom, ako sa rozídete
no tak toto je zaujimava tema
mal som viacero znamosti a s kazdou je to inak.. s vacsinou z nich mam pozitivny vstah boli to len chvilkove vstahy neni problems a pozdravit vybehnut niekedy na kavui a podobne. s jednou je to naozaj zle (vaznejsi vstah) pretoze holka ma oj*ebavala vo vela veciach. ked som to zistil tak som napisal znamej o mojom probleme (mal som ju naozaj rad). sranda bola to ze sa tieto 2 z duse neznasali
vedel som o podniku dke bude baba cez vikend tak sme tam so znamou isli posedet. moja ex tam bola s kamaratkami a sadli sme si priamo oproti nim aby mala krasny vyhlad
ani neviem ako zrazu ma moja znama zacala bozkavat
najprv som celkom nechapal ale kedze oproti mne sedela moja ex tak som neprotestoval
povedzme ze ex ma nechce nikdy ani videt a ta znama je momentalne moja partnerka

Mne to nerobí dobre. Trasiem sa jak žid. Vždy a u každej.