Ja to vidim asi tak ze ked budem zly,pojdem do pekla kde budem mat len komodore a ked budem dobry pojdem do neba a tam budem mat namakane PC s Athlonom 5200+ na T2 sockete
Ale ne...Nevim Treba si uzivat zivot a nezamyslat sa nad tym
kurt napísal:hej skener,to mas este horsie.lepsie cervi hned ako ludia ta rozrezu,poviberaju z teba vnutornosti ktore potrebuju a zvisok co myslis,co urobia.bud zvysok pochovaju alebo tiez spalia.ibaze to mas este horsie ako hned sa upalit lebo tak sa v tebe esre budu vrtat aj lunia takzvany doktori.ja som sa rozhodol preto sa spopolnit lebo stale pocuvam v spravach ze ludia SI PLATIA MIESTO na posledny odpocinok a nakoniec im ho niekto opsadi.a ked to s tym umieranim pojde takto dalej o takich200 rokov si predstav ze dalsiu mrtvolu hodia na teba ze nebude kde pochvavat.mam lepsie sa spopolnit a moéj popol vysypu na miesto ktore som mal najradsej a nie nekde pri strome ktoreho korene ma este najskor poprepichuju a potom ma budu pomaly zozierat cervy a hnit!!!!!!!!!
lol ked zatrasies krpcami moze ti byt uplne jedno co s tebou potom bude
soviet666 napísal:kurna neveril som tzm srandam okolo auri ale je ju vazne vidiet alebo co to je take jak sivobielomodre okolo ruky a prstou brrrrr brutalne az som strach dostal
Hehe mat strach z energie???
Btw. neviem ci to sivobiele okolo ruky nie su len pretazene oci od monitora... Skor skus postavit niekoho k stene a pozerat mierne nad hlavu a plecia... tam ju vidno dobre...
Retsko napísal:Hehe mat strach z energie???
Btw. neviem ci to sivobiele okolo ruky nie su len pretazene oci od monitora... Skor skus postavit niekoho k stene a pozerat mierne nad hlavu a plecia... tam ju vidno dobre...
Retsko napísal:Hehe mat strach z energie???
To modre okolo tela sa vola etericke telo alebo niekde aj ako elektricke sa oznacuje .Je to obal okolo celeho tela a nie iba okolo ruk.
Avalong napísal:To modre okolo tela sa vola etericke telo alebo niekde aj ako elektricke sa oznacuje .Je to obal okolo celeho tela a nie iba okolo ruk.
lol znalec od kial tolko toho vies daj link pripadne odbornu literaturu
Avalong napísal:To modre okolo tela sa vola etericke telo alebo niekde aj ako elektricke sa oznacuje .Je to obal okolo celeho tela a nie iba okolo ruk.
Mne to nemusis vysvetlovat, ja viem co je co... Len som hovoril, ze aura sa lepsie vidi v okoli hlavy. Nic modre som nespominal... Ziadne elektricke telo... Ked sa chces pochvalit znalostami, nemusis ma citovat, mozes to povedat len tak, mnohi ocenia tvoje znalosti, lebo vseobecne sa vie o tejto energetickej sfere dost malo...
Btw. ty dokazes rozoznavat aj farby??? (nie vseobecne, ale farby aury)
ja by som chcel umrie ked spim.nic by som necitil a bolo by to necakane.nechcel bysom umriet na nejaku chorobu napriklad rakovinu.trapil by som sa dlho a aj tak by som umrel.mozno by som sa zachranil ale ta bolest.jedna teta mala rakovinu.museli jej kazdu chvilu odrezat nieco z tela a aj tak jej to neponohlo.
Retsko napísal:Mne to nemusis vysvetlovat, ja viem co je co... Len som hovoril, ze aura sa lepsie vidi v okoli hlavy. Nic modre som nespominal... Ziadne elektricke telo... Ked sa chces pochvalit znalostami, nemusis ma citovat, mozes to povedat len tak, mnohi ocenia tvoje znalosti, lebo vseobecne sa vie o tejto energetickej sfere dost malo...
Btw. ty dokazes rozoznavat aj farby??? (nie vseobecne, ale farby aury)
Najprv som to chcel citovat Sovietovi666 ale som si to nevsimol ze to tebe a potom uz som to nechal tak. OT
Auru este uplne nevydim ale zacal som sa to ucit lebo jedno dievca ktore poznam to vie uz od malicka a mna to chytilo lebo z aury vela vycitas o cloveku a tak sa pomali ucim.
myslim ze najjednoduchsi sposob ako sa to naucit je popisany na tejto stranke Trénink vidění aury. No problem je v tom ze 90% vsetkych ktory sa daju na podobne veci prestanu skor ako dosiahnu nieco co by ich mohlo nadchnut k pokracovaniu. Lebo to nie je zo dna na den ale treba tomu venovat cas a usilie.