Jedávate sushi?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Jedávate sushi?

Príspevok od používateľa wladas »

PsychoS napísal:Len skoda ze je tak dobry sushi bar v takej riti.
No dovol. Byvam odtial 300m :D
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

PsychoS napísal:Dnes Bratislava-Vrakuna Akiko sushi bar. Fantazia! Trosku sme sa sice pleskli po vrecku ale nevadi. 30 maki 6 nigiri 3 caje - 54 eur. Len skoda ze je tak dobry sushi bar v takej riti. btw Gulli tu cenu ti zavidim.
Ako celkovo nezvyknem nieco extra vychvalovat, ale mam pobehane nejake sushi podniky od running sushi za 10e all you can eat (na dobre sushi som pri takom nenatrafil) a mal som uz aj sushi za 40e set v Azii, ale toto je suverenne to najlepsie co som mal ! Sympaticke mi je natom ze sa na nic nehraju a reklamu si robia spokojnymi zakaznikmi. V Bratislave co som videl tak podla mna proste pytaju nekrestanske peniaze zato (akurat minule som natrafil na letak sushi rozvozu).

Tu mate jedalnik listok:

http://www.natsu-sushi.at/sushi-6.html
http://www.natsu-sushi.at/norimaki-6.html

Po novom sli cca o 20 centov /10ks hore ale stale je to viac ako prijatelne a chutovo mi to proste sedi, pride mi to velmi cerstve
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Sushi som jedával, ale nikdy nie na Slovensku. Riadim sa zásadou, že jesť surovú (morskú) rybu 600 km od najbližšieho pobrežia je viac ako riskantné :D
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Pri dnesnych moznostiach logistiky by som si s tymto starost nerobil. To samozrejme ale neznamena ze vsade budu mat super cerstvotu.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Mam rad, velmi casto ho ale nejedavam. Kupil som minule v lidli tu sadu, chystam sa niekedy do metra na nakup na napln a skusim nejake to maki urobit doma.

Inak prekvapivo dobre a lacne sushi maju v OD tescu v Presove v Bamboo fastfoode
12maros34
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 12maros34 »

Gulli napísal:Mne Sushi chuti velmi ale doma sa mi robit nechce pretoze je to zdlhave a clovek zaspini celu kuchynu :D. Na Slovensku som Sushi azdal mal len nejaky maly set v nejakom nakupnom centre a proste nikdy viac, nechutilo a nevedeli co maju za to pytat. Ak vsak pojdete do Vieden tak vrelo odporucam Natsu Sushi (konkretne Gumpendorfer Straße 45), bombovo cerstve, chutne a najme ta cena! Naposledy som bol s priatelkou a mali sme dokopy 30x Nigiri (20x losos, 10x tuniak plus ku kazdym 10tim su 3 male maki) plus 18 maki set, 2x mineralka a platili sme 22e aj so prepitnym.
Chystám sa do Viedne s manželkou na vianočné trhy, tak okrem vianočnej klasiky isto aj ochutnám, keď tak píšeš o tom. Ale musím povedať, že aj mňa milo prekvapili v jednej reštike v Prešove, keď sme zašli s bratom a musím povedať, že na Slovensku som ešte tak dobré nejedol.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

sushi (maki, nigiri) zalezi nielen od kvality ryby, ale hlavne aj od kvality ryze. Ak to budete vyrabat doma, tak sa oplati dat si namahu zohnat japonsku ryzu (alebo aspon jej podobnu - japonska ryza ma kratke a tucne zrno).

moj favorit je "toro nigiri". Maso z brucha tuniaka
http://www.sushiencyclopedia.com/sushi_ ... sushi.html
peter211
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa peter211 »

Fabo napísal:Mam rad, velmi casto ho ale nejedavam. Kupil som minule v lidli tu sadu, chystam sa niekedy do metra na nakup na napln a skusim nejake to maki urobit doma.

Inak prekvapivo dobre a lacne sushi maju v OD tescu v Presove v Bamboo fastfoode
toto som skúsil hneď v pondelok díky za tip ;-) a dnes som na webe natrafil na toto - http://www.kliklak.sk/ponuka-restauracie/sushi/ od nich si už sushi jedol?

a keby som to predsa len chcel stvoriť doma spomínali ste tie sady v LIDli, ja do toho obchodu nejako nechodievam, to v tej sade je čo - obsahuje to aj čerstvé ryby, alebo?? aby som vedel kde to hľadať, či v chladiacich alebo mraziacich boxoch
Napísať odpoveď