zostava 1400

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: zostava 1400

Príspevok od používateľa DropDead »

to si robíš snáď srandu :lol: s tou ram...práve v tomto momente mám zapnutý seriál, píšem cez mozillu, hdtune mi kontroluje disk, v pozadí mám eset, steam, afterburner a neviem čo ešte a mám zabraných 1,7GB s tým, že aj keby som neviem, čo robil, tak 8GB v živote nevyužijem...nemýliš si to s 4GB ?

SSD...M4 a teraz M500/MX100 sú zaužívané SSD, ktoré nemajú problémy...

a môžeš mi povedať dôvod, prečo sú "noctuy, aké sa predávali pred 3ma rokmi" zlé ? ja si myslím, že nie sú, práve naopak...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Nerobim si srandu. Zalezi ako vyuzivas PC. Niekto ma otvorene 2 karty v prehliadaci a niekto ich ma 100. Ked za PC pracujes, tak tu ram vyuzijes, a nemylim si to s 4 GB :) Dlho som mal 8GB, teraz mam uz dlhsie 16GB (asi 2 roky) a vyuzivam ich. Taktiez nezabudaj, ze cim viac RAM mas, tym viac jej windows a programy vyuzivaju (prave v tejto chvili mam RAM vyuzitu na 70% - 11GB).

Rovnako Samsung 840 EVO Pro a 850 EVO Pro. Omnoho lepsie ako to co si tam hodil ty...

Za tu sumu by som bral iny ventilator ako redux seriu, alebo doplatit a kupit normalnu noctuu.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

100 okien v prehliadaci je mi na nic, lebo sa v nich stratim a je to idealne na padnutie prehliadaca.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ty mozno ano, no niekedy potrebujem nieco otvorit ale nemam na to cas, tak si nebudem davat vsetko do zaloziek.
Ako hovorim, kazdy pouzivatel vyuziva svoj PC inak. Poznam viacero ludi co ho takto vyuzivaju (aj samotny Linus to takto pouziva) a 16GB je aj vhodna investicia do buducnosti. Ja mam momentalne otvorenych 74 kariet, z toho je jedna twitch stream, v pozadi mam zapnuty kmplayer, skype, steam atd.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Si mozno jeden zo sto co to takto pouziva. Ak to vyuzije, tak preco nie, nech kupi 8GB.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Mozno som 1 zo 100, ale ako vies ci aj odoba pre ktoru ten PC je to takto vyuzivat nebude?

Ano, keby ze povedal ze ma nejaky panel v vysokym rozlisenim a 144Hz, tak sa to snazim upravit tak, aby som mu tam dal GTX 980, no na 98% ma 1080p monitor, na co mu je 980 zbytocna, tak som mu vybral ine komponenty, kde sa to hodi. Podla mna zbytocnych 200€.

Ale aj tak, uz to je kupene a poskladane, takze zbytocne o tom diskutujeme.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

kazdy by asi mal kupovat podla toho co potrebuje.. niekto potrebuje 16GB ram niekto nie.. niekto potrebuje 120GB system disk niekomu staci 64GB, niekto potrebuje 2TB disk na data niekomu staci podstatne menej.. a usetri na externy disk na zalohy. atd atd..
Napísať odpoveď