USB debugging android - som lama alebo co...?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
lama090X
Novice
Novice

USB debugging android - som lama alebo co...?

Príspevok od používateľa lama090X »

Cau cau, nemam vela casu (uf to znelo dramaticky :D) tak budem strucny. Prestigio multiphone 5300 duo - usb debugging - stale sa nemozem spojit s PC, hoci ladenie mam zaskrtnute tak ako kazali.... :D Prosim envysmejte ma :D Ja som technicky antitalent (dost mi dalo zabrat kym som sa prebojoval na tuto stranu cez ten zakerny registracny formular :D:D)

Viete mi poradit co s tym? Ak ano budem rad... ak nie tak nebudem rad ale co uz s vami :D

Dakujem, papa...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: USB debugging android - som lama alebo co...?

Príspevok od používateľa audiotrack »

ukáž radšej ten návod, lebo takto ti ťažko niekto poradí, keď netušíme ani čo chceš
lama090X
Novice
Novice

audiotrack napísal:ukáž radšej ten návod, lebo takto ti ťažko niekto poradí, keď netušíme ani čo chceš
No ved ked chcem instalovat aplikacie a somariny do mobilu, musim ho spojit s PC USB kablom a zapnut ladenie USB (alebo po anglicky usb debugging) v nastaveniach a malo by to ist... to je vsetko. Ja som to ladenie zapol/zaskrtol, a stale mi pise ze mobil nieje spojeny s PC. Co mam viac napisat k tomu? :smt017
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

No ak sa ti nespoji mobil s pc, tak nemas nainstalovane drivre. Stiahni zo stranky prestigio. A ake aplikacie chces instalovat cez pc? Ved vsetko mas v google play
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Ak chces instalovat apkacka stiahnute na pc, musis zaskrtnutnut nezname zdroje v menu. USB Debug sa pouziva vacsinou pri roote a flashovani custom romiek.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tak teraz je to už jasné - si lama :)
lama090X
Novice
Novice

audiotrack napísal:tak teraz je to už jasné - si lama :)
No fiha, odpoved hodna moderatora s 25 tisic prispevkami co tu strasi pomaly 10 rokov... povedz, aj sa ti podarilo pocas tej doby niekomu pomoct/poradit, alebo si sem iba chodis napravat svoje zranene ego, pises ludom odvecne dristy na ktore v skutocnosti nieje nikto zvedavy a myslis si o sebe ze si vtipny?

Ved vravim, o technicke veci tohto charakteru som sa nikdy velmi nezaujimal... no a? Sak kazdy sa zaujima o nieco ine. Ja sa zas vyznam v inych veciach. Mam sa preto posmievat ludom ktory sa nevyznaju v tom, v com sa vyznam ja? Prosim ta... kolko mas rokov 15? Alebo si nejaky 30 rocny trtko bez kamaratov a bez frajerky ktory svoj zivot vklada pod nick na internetovej stranke?

Zobud sa, taketo kydy nikoho nezaujimaju.... ked nevies poradit tak sa zdrz komentara. Na tento prosty princip kazdeho seriozneho fora si uz predsa za tie roky mohl prist...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

nepomohlo ti co napisali bad.boy a mulatt?
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Treba brat veci s nadhladom. Ked sa niekde vyfarbis ako arogantny trtko, ktoreho sa hned vsetko dotkne, tak ti zrejme menej ludi (resp nikto) neporadi ;)
Napísať odpoveď