Nokia Lumia 920 - nereagujuca dotykova vrstva

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
eaten
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Nokia Lumia 920 - nereagujuca dotykova vrstva

Príspevok od používateľa eaten »

Zdravim,

nedavno som si zakupil novy mobil Nokia Lumia 920. Samozrejme som sa s nim prve dni vela hral, ale po prvom tyzdni mi z nicoho nic prestala fungovat dotykova vrstva. Skusil som soft reset (vol.down + power button) vrstva fungovala. Po nejakych 3 hodinach sa to vsak stalo zase a mobil nezacal fungovat ani po soft ani po hard resetoch. Vsetky mechanicke bocne tlacitka fungovali t.j. mohol som menit hlasitost, fotit .. software na to reagoval. Neslo vsak nic spravit dotykovo.

Tak som sa rozhodol mobil poslat na reklamaciu. Mobil sa mi po 3 tyzdnoch vratil a na papoeri bolo napisane ze zavada nezistena a hned pod tym ze vymenena dotykova vrstva (WTF?). Je podla mna dost zrejme ze ked mobil vybili tak vrstva opat naskocila. Vcera ked som sa s nim hral (vcera som ho dostal) tak mi "zamrzol" zase. Soft reset to vsak vyriesil, ocakavam vsak ze za par dni ho budem zase posielat na reklamaciu.

Hladal som riesenie na internete a vacsina to riesi reklamaciou, niektori vsak vravia ze sa im to stale po update softwaru. Nemate s tym niekto skusenosti? Ako ste to vyriesili?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: Nokia Lumia 920 - nereagujuca dotykova vrstva

Príspevok od používateľa guess.whoo »

stava sa to aj "vyssim" lumiam. riesenie je ta reklamacia zatial, servis vymiena dotykove vrstvy lebo o tom probleme vedia a tiez ho zatial neriesia
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

stalo sa mi to raz, je tendencia, ze sa z toho stane pravidlo??

stalo sa mi to pri cestovani, mal som mobil na hrudi zakryty rukou, tak som si myslel ze len zblbol z toho, ze som ho stale drzal dlanou alebo co.. odvtedy (klop klop) sa to vsak neopakovalo - lumia 925
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja som sa s tym stretol na uplne novej nokii 930 a par krat aj na 925 a 920, raz na 630ke. vsetky sli na reklamaciu a tusim vsetkym vymienali dotykovu vrstvu. odvtedy je s tymi vymenenymi pokoj, len je otazne ci to ozaj nerobi sw a potom budu chodit stale
eaten
Light Professional
Light Professional

no neviem na kolko je to pravidlo. Ale viem ze vtedy sa mi to stalo, a potom sa to stalo tak ze uz to neslo nijak vratit. A teraz zatial raz, ale verim ze to bola nejaka nahoda. Ale idem sa s nim intenzivnejsie hrat, aby som ked tak zavadu zistil skor, ako si na neho zvyknem a budem tam amt vsetko dolezite.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Mne sa to raz stalo na 925, po soft resete uz islo vsetko ok. To bolo cca rok dozadu ak sa dobre pamatam...
eaten
Light Professional
Light Professional

No mozem dat update ze dnes sa mi to stalo druhy krat ... soft reset pomohl tiez, .. ale tazko to dat reklamovat ked po resete vsetko funguje :)

//autoeditácia príspevku (05 Nov 2014, 21:51)
tak uz viackrat, dokonca raz fungoval az na piaty softreset
Napísať odpoveď