Fargo
Re: Fargo
Podla toho co som cital, sa to nestalo. Film som nevidel, ale aj tam to zevraj bolo, ze podla skutocnej udalosti, ale je to cele vymyslene.
//
//
http://www.telegraph.co.uk/culture/tvan ... story.htmlLike the original film, each episode begins with the superimposed text:
"This is a true story. The events depicted took place in Minnesota in 2006. At the request of the survivors, the names have been changed. Out of respect for the dead, the rest has been told exactly as it occurred."
However, this claim is completely fictional.[11] Showrunner Noah Hawley continued use of the Coens' device, saying it allowed him to tell “a story in a new way”
-
twardykamen
Medium Professional
Serial ma celkom bavi, ajked musim uznat, ze je riadne naivny a obcas hlupy,ale je to ajtak kvalitne.Vadi mi najma postava terminatora Malva ktoreho nikdy nikto nevidi, netrafi,nebonzne.Na Coenovcov to proste nema, ale ajtak vdaka za tento serial.
BTW ak si clovek pozrie cast na imdb hned moze tusit kolko asi postava vydrzi..rrr neznasam taketo samospoilovanie
BTW ak si clovek pozrie cast na imdb hned moze tusit kolko asi postava vydrzi..rrr neznasam taketo samospoilovanie
-
Old Dirty Bastard
Guru
podľa akej predlohy? vždy to bola len vymyslená vec.
-
Old Dirty Bastard
Guru
tak ani prvá séria nemala s filmom nič spoločné. okrem názvu/miesta.
Old Dirty Bastard napísal:tak ani prvá séria nemala s filmom nič spoločné. okrem názvu/miesta.
Spoiler
Ten kufrík, okolo ktorého sa točí časť seriálu, je už aj vo filme
Spoiler
charakter Lestera zo seriálu a Jerryho z filmu takmer rovnaký, potom tá dvojica, ktorá mala Malva na starosti, to bolo taktiež skoro to isté - vo filme ukecaný Buscemi/málovravný Stormare, v seriáli ukecaný jeden a hluchonemý druhý... potom detektívka... mne to pripadalo ako keby zobrali rovnaké postavy, niektoré pridali a spravili z toho iný príbeh...
-
twardykamen
Medium Professional
2.seria -vyborne.sice zatial len 2 diely, ale ajtak.Trosku to nabralo nadych dramy.Uvidime co bude dalej.zatial ++
JJ, asi najlepsi serial momentalne, posledna cast bola zatial naj. tuto seriu. S1 mala takych viac humornych momentov a toto sa mi zda ladene tak viac dark.
//autoeditácia príspevku (24 Nov 2015, 20:55)
Sh*t naozaj to nema konkurenciu tato seria. Nadherne natocene. A obnovene na dalsiu seriu, mohli by spravit nieco v 50tych 60tych rokoch.
Spoiler S02E07
Hudba z S2
//autoeditácia príspevku (24 Nov 2015, 20:55)
Sh*t naozaj to nema konkurenciu tato seria. Nadherne natocene. A obnovene na dalsiu seriu, mohli by spravit nieco v 50tych 60tych rokoch.
Spoiler S02E07
Spoiler
Som zvedavy ako dopadne Ed, ta scena na konci celkom badass. A undertaker rychlo skoncil.
-
twardykamen
Medium Professional
2.seria -10/10 urcite lepsia ako prva.Vlastne ani nemam co vytknut.
btw je ohlasena 3. seria.
http://deadline.com/2015/11/fargo-seaso ... 201635756/
btw je ohlasena 3. seria.
http://deadline.com/2015/11/fargo-seaso ... 201635756/
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
tato seria teda ide
Spoiler
kur*a pi*a rit Dodd je mrtvy