Natáčanie videí
Natáčanie videí
Ahojte chcem sa vás opýtať na názor na moje videá pozrite si to 2. lebo to 1. je nič moc
https://www.youtube.com/channel/UC_NDJA ... 3YlRRNGGYA ale chcel by som vedieť nejaký ten názor zatiaľ dík 
Re: Natáčanie videí
Tie videa s prosim ta o com? O tom ako sa 15min hras a snazis sa po anglicky hlupo komentovat? Musel som to po dvoch minutach vypnut, strasne nudna. Je tam len to ako hras, uplna nuda. Pri rpg hrach ani nic ine nevymyslis, na videa su idealne strielacky alebo zavodne hry, spravit zostrihy, spomalene zabery, dobra hudba v pozadi. Tebe toto vsetko chyba a uprimne povedane, horsie video som uz dlho nevidel. Ostan radsej pri hrani a s videami z rpgciek nestracaj cas.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
aj RPG sa odkomentovat kvalitne a vtipne len to musis vediet. Vid napr.
Osobne som fanusik DS ale pri tomto videu som sa uprimne smial
Osobne som fanusik DS ale pri tomto videu som sa uprimne smial
Viem lenže tamten típek je omnoho vtipnejší uznávam
lebo má vysokú úroveň angličtiny a vedia ho napadnúť aj lepšie veci
... skúsim to ešte s pár videami 
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Skôr by som povedal, že teba nevedia napadnúť žiadne veci. A prečo to vôbec točíš po anglicky, keď ju poriadne nevieš?
Zvyšok ti napísal heker. Let's play nie je o tom, že povieš 5 slov za minútu.
Zvyšok ti napísal heker. Let's play nie je o tom, že povieš 5 slov za minútu.
Hrozné. Kašli na to. Nemáš na to ani hlas, ani talent, ani nie si vtipný, ani angličtinu nemáš dobrú. A navyše to vyzerá, ako keby si tú hru hral prvý krát v živote. Neviem teda či to má byť o tom, ale zábery ako stokrát spadneš z toho istého útesu, v kuse zomieraš, to myslíš vážne? Koho to zaujíma, aká si lama. A tie kadejaké vzdychy a výkriky popri tom, poznáš asi len slová "oh man, oh fuck", trhá mi to uši.
Proti tebe nemám nič, možno si v pohode chlap, ale chcel si vedieť názor na tvoje video, tak tu ho máš.
Proti tebe nemám nič, možno si v pohode chlap, ale chcel si vedieť názor na tvoje video, tak tu ho máš.
no ďakujem za názory 
Tu som ti z mobilu nasiel video na inspiraciu. Nie je to nic mo, su podstatne lepsie, ale porovnaj si to s tvojim co sa tyka spracovania -
-
Old Dirty Bastard
Guru
a ešte to celé nemá ani žiadnu pointu.. nerozprávaš ani príbeh, žiadna kontinuita.. sú to len vypichnuté zostrihané zábery, stupídna montáž, ako keď sa robí best of z nejakého už vydaného letsplayu alebo série videí. akurát, že toto je worst of. pokiaľ komentujem nejakú hru, ktorá má nejaký príbeh/levelovanie.. a to hlavne rpg-čka.. tak to robím kontinuálne, aby to bolo celistvé a dávalo to nejaký zmysel.