nejde napalovanie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
biker610i
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

nejde napalovanie

Príspevok od používateľa biker610i »

caute mam notebook asus x551ca sx155d a chcel by som sa zistit ci tento notebook ma napalovacku. na mechanike nie je napisane nic ani pismeno a nete sa neviem k tomu dopatrat. ked som skusal napalovat cez nera 7 tak program vypisal ze napalenie uspesne ukoncene no ale ked som ho vlozil znovu do mechaniky dak ukazalo ze mam ciste cd a to iste aj v inych pc. vopred dik za info
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Re: nejde napalovanie

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Pravdepodobne máš zlé nero ;)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Mozno si mal v Nere zapnutu simulaciu napalovania.
nath4n
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa nath4n »

Každý notebook v tejto dobe má napaľovačku :) . Skús Ashapoo Burning Studio :) .
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no kazdy veru nie
biker610i
Light Star
Light Star

aj do predajne som sa siel spytat a ano ma to napalovacku ale skusal som naplovat aj cez windows aj cez ashampo vypise ze zapis na disk uspesne ukonceny a aj tak tam nic nenapali ked pozriem na cd nic nevidno na nom a ked vlzom akoze napalene cd aj aj do ineho pc tvari sa ako prazdne neviete prosim vas kde by este mohol byt problem? :(
heker
Redeemer
Redeemer

Pokazena napalovacka zrejme.
biker610i
Light Star
Light Star

cize notebook mozem reklamovat nech vymenia napalovacku? ale CD/DVD prehrava normalne
heker
Redeemer
Redeemer

Prehravat moze, ale nenapaluje. Skus este iny program ako ImgBurn, UltraIso alebo nieco take a ked nepojde, tak reklamacia.
biker610i
Light Star
Light Star

to akoby som hrach o stenu hadzal nenapli ziadny program. inak ma napadlo keby som ho dal aj reklamovat tak je mozne ze by mi ho vratili az po 30-tich dnoch a to sa mi nechce cakat tak dlho ked aj tak napalovacku malo kedy pouzivam a mam aj stolny PC kde napalovacka funguje ale predsa ked nieco nejde a ma ist a je to nove nemam pokoj na dusi :red: tak ma napadlo ze by som este nejakych 20 € obetoval za novu napalovacku do noteboku a tak sa pytam je zlozita vymena zvladnem to aj sam? napriklad foter tiez kupoval notebok bez OS nahodil sa win ovladace a napalovacka funguje aj bez aktualizacie biosu tak ako? ist kupit novu mechaniku? dakujem
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

vyskusaj externu napalovacku od kamarata ci mas vobec dobre programy lebo sa mi nezda zeby nesla napalovacka
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

IMHO, absolutne to neries, v dnesnej dobe je DVD aj na prehravanie takmer nepotrebna, ak mas navyse na inom PC funkcnu napalovacku, predstav si ze mas na notebooku len DVD na prehravanie. Ja mam tiez pokazenu napalovacku, DVD prehrava, uplne mi to staci, uz rok ci dva, za tu dobu som DVD pre seba nepotreboval napalit ziadne, pre inych som napalil na inom PC.

Inak nemam prilis skusenosti s reklamaciou notebookov, ale ak ti to predsa tak vadi, mozes vyskusat reklamovat len samotnu DVD napalovacku, notebook bude fungovat aj tak, alebo si pohladaj napalovacku na bazosi, notebooky sa kazia a napalovacky zostanu, dnes uz ich takmer nik nepotrebuje, tak aspon usetris zivotne prostredie.

//autoeditácia príspevku (23 Nov 2014, 13:34)
CheZteR napísal:vyskusaj externu napalovacku od kamarata ci mas vobec dobre programy lebo sa mi nezda zeby nesla napalovacka
Je to uplne normalne, ako som uz pisal, aj mne sa to stalo pri PC napalovacke, tiez na jednom notebooku, cita ale nezapisuje - aj ked obcas aj nejake DVD neprecita, take ktore ina precita, mozno kazde piate neprecita a nenapali ziadne.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ale nesedi mi ze program sa tvari ze napaluje a pritom nenapaluje
malo by hned zahlasit chybu
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Aha, tak to mas pravdu, to je divne, ale ked mu cita DVD bez problemov a nenapaluje vo viacerych programoch, pochybujem ze v kazdom by mal omylom zapnutu simulaciu.

Bolo by dobre zistit ci to cita DVD a napaluje na rovnakom pismenku, prip. nejaky log z napalovacieho programu alebo screenshot s detailami, aby sa vylucila ta simulacia.
Napísať odpoveď