F1 sezona 2014
Re: F1 sezona 2014
Neviete kedy bude dnes kvalifikacia? Na f1.sk je cas (19:00 - 20:00) a na csfd na Dajto od 19:55.
19.00 podla f1.com. je tam aj odpocitavanie a sedi to
Dik, ano je to 19:00, uz to aj zacalo, ale na csdf, v epg a aj na teletexte je o 19:00 Scooby-Doo, F1 az o 19:55, asi viacero ludi dnesnu kvalifikaciu premeska.
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2014, 16:10)
Takze aj dnes sa to posuva, pre zmenu o hodinu neskor, zaciatok bude o 21:00 nasho casu.
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2014, 16:10)
Takze aj dnes sa to posuva, pre zmenu o hodinu neskor, zaciatok bude o 21:00 nasho casu.
Vcera zapnem Dajto, ze pozriem zaver klasifikacie a nic, tam daky film.
Tak a je dobojovane. Ham si to celkom aj zasluzil, no drzal som palce aj Rosbergovi, aj ked ten uz asi vedel, ze moc sancu nema. Este sa mu aj auto pokazilo. Ale celkom dobre to zvladol na konci, to sa mi pacilo. Skoda, ze bolo finale v Abu Dhabi, ani len sampanske tam nemozu mat.
Pekny pretek, bolo mi luto Rosberga dost, ze sa mu posralo auto (vie vlastne niekto co presne sa stalo?). Dost sa mi aj nepacilo ked ho chceli v poslednom kole ci v predposlednom poslat do boxu, to bolo dost blbe.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
hamilton sa hral v garazi cez nocLub0$ napísal:Pekny pretek, bolo mi luto Rosberga dost, ze sa mu posralo auto (vie vlastne niekto co presne sa stalo?). Dost sa mi aj nepacilo ked ho chceli v poslednom kole ci v predposlednom poslat do boxu, to bolo dost blbe.
Aj som to pocul, ale uz som zabudol co mu odislo. Je to sila prehrat takto, ale ak by sa to stalo Hamiltonovi, po tych jeho vitazstvach, len kvoli dvojitym bodom, bolo by to ovela nespravodlivejsie IMHO.Lub0$ napísal:Pekny pretek, bolo mi luto Rosberga dost, ze sa mu posralo auto (vie vlastne niekto co presne sa stalo?).
Mna napadlo ze mozno to chceli kvoli tomu, ze Hamilton ho mal obehnut o kolo, aby to nemal este tazsie, inak mi nedava zmysel preco v takom case by ho stahovali, technicke problemy mal cely zavod.Lub0$ napísal:Dost sa mi aj nepacilo ked ho chceli v poslednom kole ci v predposlednom poslat do boxu, to bolo dost blbe.
No dali mu tym na vyber, ze ci sa chce skovat do garaze, ale vybral si, ze radsej to dokruzi.
Myslim, ze mu odisiel ERS, aspon to hovorili vo vysielacke.
Myslim, ze mu odisiel ERS, aspon to hovorili vo vysielacke.
Jj ci tam teraz v spravach, ze to bolo ERS, ale nechapem, ved to nema vplyv na bezny chod monopostu, alebo hej? Ved v jednej chvili vyletel z drahy, nech mi nehovoria, ze kvoli ERS.
Spominali ze mal problem aj s brzdami, ze to mohlo suvisiet s tym ERS, mozno sa mu horsie brzdilo, mozno aj zrychlovalo a tym stracal, v F1 je aj zdanlivo malickost tak podstatna ze moze stat desatiny, aj ked len niekolko na sektor, nazbiera sa to, ved nebol nejak vyrazne pomalsi, miesta stracal postupne pocas celych pretekov.
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
je to taaaaaaaaaaaaaam #Lewis 
No bez ERS strati par koni kazde kolo a myslim, ze ERS pomaha aj pri brzdeni, kedze sa vtedy nabijaju baterky, cize aj tam to mohlo uskodit.
ERS nieje žiadna maličkosť, to je strata nejakých 150 koní, nehovoriac o tom že to rozhasí brzdný bias. Jednoduchšie povedané, jazdil iba s turbomotorom bez hybridu.
Tak či onak to ničomu nepomohlo ani neuškodilo (na vypadnutia 3vs3), na Hamiltona bol proste prikrátky.
Mercedes môže byť rád že mali také dominantné auto, ak by boli sily vyrovnanejšie, s toľkými poruchami čo cez sezónu mali by moc neuspeli
Tak či onak to ničomu nepomohlo ani neuškodilo (na vypadnutia 3vs3), na Hamiltona bol proste prikrátky.
Mercedes môže byť rád že mali také dominantné auto, ak by boli sily vyrovnanejšie, s toľkými poruchami čo cez sezónu mali by moc neuspeli