zvratky v aute
zvratky v aute
o com bude tato tema je uz asi jasne z nadpisu. viezol som domov kamosa a podarilo sa mu nechat mi v aute kusok svojho bordelu. nastastie som ho stihol vyhodit z auta skor nez tam skoncilo vsetko, takze to nie je az take zle. ihned na mieste som vyutieral co sa dalo, neostal tam ziadny viditelny flak, ale stale je v aute mierny smrad, urcite nieco nasiaklo do sedacky. co s tym dalej? nechat to na profikoch ci to dokazem aj ja? co by ste na to odporucili? auto mam strasne kratko, takze nemam ani sajn cim sa asi tak mozu cistit interiery a sedacky.
Re: zvratky v aute
vycistis to aj sam, najlepsie je to vysuchat rucne nejakou teplou vodou a kefou a potom povysavat tepovacom.. mazes spokojne aj 2-3x.. horsie to je so susenim... alebo to nechat na odbornikov.. cele auto u nas cena tak cca 30€+
/// som zabudol dodat.. dobry je wanish na rucne tepovanie..
/// som zabudol dodat.. dobry je wanish na rucne tepovanie..
Stalo sa to aj mne a kúpil som si nejaké prípravky na zahubenie plesní a neviem ešte čoho v predajni auto dielov a vyšúchal som to. Potom to vydrhni ešte vodou čistou a je to. Kúp si nejaký citrónový, pekne to vonia.
Neviem sice odkial si, ale pozri si zlavove portaly a najdi si tam kupon na tepovanie automobilu ked nechce platit plnu sumu a mas pokoj.
Vanish na koberce, voda, jar, voda..., poriadne vysusit, opakovat, vysusit a potom daka vona do auta. Problem je, ze do penovej sedacky to lahko zatecie, lepsie je to v pripade koze.
vdaka za odpovede, skusil som horucu vodu+jar a slo to prekvapivo dole, dokonca ustal aj posledny pach.
znami tiez riesil podobny problem akurat on nestihol zastavit
vyutieral to vydrhol a potom to vytepoval tusim 2x s wanishom. smrad zmyzol v sedackach by bic nemalo ostat a dotycny do jeho auta uz nenastupy