Vymena Skla
Vymena Skla
Ahojte!
Chcem sa spytat, ci mi neviete poradit nejaku firmu alebo nieco podobne, kde by mi vedeli vymenit ochranne sklo na Samsung s3mini. Displey funguje aj vsetko len mi prasklo to vrchne sklo.
Vdaka
Chcem sa spytat, ci mi neviete poradit nejaku firmu alebo nieco podobne, kde by mi vedeli vymenit ochranne sklo na Samsung s3mini. Displey funguje aj vsetko len mi prasklo to vrchne sklo.
Vdaka
Re: Vymena Skla
Kedze je to lepene, tak to musis menit aj s dotykovou plochou. A to ti vymeni hadam kazdy servis, ktory sa venuje mobilom. Je to asi tak 30-45min roboty a pocitaj, ze pri stasti sa vojdes tak mozno do 60 eur, ak to pojde cez znamosti. Ak nie, tak pocitaj aj 100 eur.
takze toto
http://mobil.bazos.sk/inzerat/43134620/ ... vymena.php
sa ani neoplati kupit? potrebujem komplet vsetko aj s displejom?
http://mobil.bazos.sk/inzerat/43134620/ ... vymena.php
sa ani neoplati kupit? potrebujem komplet vsetko aj s displejom?
ak si trochu zrucny, tak ti staci kupit to sklo a vymenis si to doma sam. musis to ale nahrievat fenom alebo teplovzdusnou a rozliepat.
pokial si to vsak nikdy nerobil tak neodporucam.
ja som bol tiez velky frajer, ze sak som elektrotechnik zo SS tak hadam zopar srobikov a kablikov budem vediet povyberat... dopadlo to tak, ze ked som si myslel ze je vsetko hotovo, tak pri zatlacani displaya do puzdra som ten novy display praskol
ale menil som celu dotykovu vrstvu nie len predny kryt, z toho by som zosalel
ja som bol tiez velky frajer, ze sak som elektrotechnik zo SS tak hadam zopar srobikov a kablikov budem vediet povyberat... dopadlo to tak, ze ked som si myslel ze je vsetko hotovo, tak pri zatlacani displaya do puzdra som ten novy display praskol
ale menil som celu dotykovu vrstvu nie len predny kryt, z toho by som zosalel
a nejaky servis kde by to vymenili ze kupim sklo dam im to tam a nieco im zaplatim za to tak take nieco neexistuje?
pochybujem, ze by ti nejaky servis vymenil sklo, ktore si si sam doniesol. z niecoho musia zit aj servisy 
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
servis asi ziadny, jedine kadejaky tito bazos tipci na cierno. na takyto lacny mobil by som to mozno aj riskol.
Nema vyznam to riskovat, lebo je to uz vopred odsudene na pokazenie. Takze posetri na dotykovu plochu so sklom a daj to vymenit v servise. Zbytocne to komplikujes a dopadnes tak, ze znicis sklicko co kupis a potom aj tak zaplatis komplet v servise.
-
Arkaz
Addict
Vymena Skla
Ja ti odporucam najst na bazosi typka co meni skla je tusim z bratislavy a pouziva metodu ako original a to ze sklo prilepi naspat gelom ktory neha pod UV vytvrdnut ziadne obojstrnne pasky a ine chobotiny v servise menia komplet aj s displejom a ramom a to sa nedoplatis.
-
hojko
Site Admin
Nedavno som bol pri oprave Lumie 625, bolo prasknute horne sklicko. Menilo sa teda sklicko+dotykova plocha, oprava stala 40 ci 45 eur po znamosti. Tu je ten S3 mini, ale ta cena sa bude dat urcite aj menej niekde: http://www.fixservis.sk/rozbite-dotykov ... plej-p5703
Osobne by som urcite skusil vymenit to sklo sam, radsej risknut 10€ ako nerisknut a zaplatit 80€. Pritom to vobec nieje take zlozite, urcite to zvladnes v pohode
Staci trochu trpezlivosti a pozriet si aspon 2x tutorial na youtube
-
Arkaz
Addict
Ako dat dole sklo je vcelku ok ak je trpezlivost pojde to. No jedna sa oto ako nalepit nove. Obojstranoi paskou to stoji zahovno a s tym uv gelom vie veru uz malokto robit.
Mulatt, aj tak to pokazi a bude smutny z toho.