Zdravim, uvazujem, ze by som dal priatelke (a sebe) wellness pobyt na vianoce.
Kedze pocas vianoc chceme byt s rodinami a cez silvestra so znamymi tak idealne to vychadza niekedy po silvestri.
Vedeli by ste mi odporucit nejaky wellness, cena tak do 300 eur pre oboch 1-3 noci (len co sa ubytovania tyka) Idealne niekde na Zapadnom Slovensku.
Zatial som uvazoval nad wellness Patince, mate s nimi niekto nejaku skusenost?
Wellnes po novom roku
Re: Wellnes po novom roku
A co v okolii, ved tam nemas co robit. To by som skor isiel do Holiday Inn v Trnave alebo uvazoval nad Rakuskom. V Rakusku asi 100km pod Viednou je wellness, vikendovy pobyt okolo 170 eur, sluzby na urovni, dokonca maju personal zo Slovenska alebo Ceska na recepcii
300 eur ratas za ubytovanie a wellnes, ci uz aj s jedlom? Lebo ceny jedla v tychto hoteloch su dost vysoke. Skor by som bral Stredne Slovensko kvoli prirode, nieco okolo Talov, Donoval, BB, to by si nemusel mat tak daleko, napriklad Hotel Kaskady, Hotel Partizan.
300 eur ratas za ubytovanie a wellnes, ci uz aj s jedlom? Lebo ceny jedla v tychto hoteloch su dost vysoke. Skor by som bral Stredne Slovensko kvoli prirode, nieco okolo Talov, Donoval, BB, to by si nemusel mat tak daleko, napriklad Hotel Kaskady, Hotel Partizan.
No hory som nejako neriesil kedze nelyzuje ani neboarduje ani jeden z nas
Absolutne nemam prehlad v takychto veciach, kedze som na ziadnom takomto pobyte nikdy nebol
300 eur som ratal ubytovanie a wellness popripade ranajky a vecera, teda bez dopravy a bez dalsich vydavkov.
toto som zatial nasiel konkretne
http://www.wellnesspatince.sk/pobyty-a- ... aja-krali/
Absolutne nemam prehlad v takychto veciach, kedze som na ziadnom takomto pobyte nikdy nebol
300 eur som ratal ubytovanie a wellness popripade ranajky a vecera, teda bez dopravy a bez dalsich vydavkov.
toto som zatial nasiel konkretne
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Co tak Madarsko? My chodime do Egru, co je ale zo zapadu dalej, chystame sa skusit Tokaj.
Ale su wellness opbyty aj v Budapesti a urcite aj blizsie, minimalne Dunakanyar urcite.
Ale su wellness opbyty aj v Budapesti a urcite aj blizsie, minimalne Dunakanyar urcite.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
V Patinciach som bol raz vo vnutri v tom ich wellnesse a bol som dost z toho sklamany. Bolo to sice pred piatimi rokmi, tak neviem, ze ci sa tam nieco zmenilo alebo nie.
Ako si pokrocil?
ja zhanam nejaku poukazku k narodeninam pre starych rodicov na nejaky welness, kupele, nieco podobne na vychode Slovenska, kde na internete mozem nieco take zohnat?
Poukazky zozenies priamo v kupeloch alebo hoteloch kam ich chces poslat.