Google Android OS
Re: Google Android OS
Hensym.. tie Tebou spomínané Samsungy mali aký Android? Oficiálne myslím od verzie 4.1 už nie je možné pripájať mobily k PC akoby to boli USB disky.
Myslím, že posledne to bol 4.1.2, a ešte to išlo.
Čo sa týka tohto typu pripojenia, aj ty máš podobný problém? Či ti to ide rýchlo ako lukasovi?
Čo sa týka tohto typu pripojenia, aj ty máš podobný problém? Či ti to ide rýchlo ako lukasovi?
skús si zapnúť ladenie USB (USB debugging), čo to spraví
Úplne to isté.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mne to prezeranie suborov cez USB kabel tiez ide znacne pomalsie (mal som dva telefony Samsung) nez s akymikolvek USB flashkami. Niekedy to tak blbne, ze sa ani mobil s PC nespoji (ale nabija sa). Aj prenos suborov je pomalsi, a ked tam chcem supnut napr. nejaky txt subor, taxa ma to ako blbe vypytuje, ci som si isty, ze to tam chcem nakopcit, lebo to mobil nebude vediet otvorit (neviem, preco si je taky isty, ked v mobile mam na to aplikaciu).
Tuto neohrabanost pripisujem subsystemu MTP, ktory je v mobile za prenos suborov zodpovedny. Zrejme je vrcholne neoptimalny a stoji za staru backoru. Ak ti treba prenasat velke subory alebo este horsie, vela malych suborov, lepsie budes mat vybrat SD kartu z mobilu a pichnut ju do PC (ak to teda tvoj mobil dovoluje a ak data mas na nej a nie v telefone).
Tuto neohrabanost pripisujem subsystemu MTP, ktory je v mobile za prenos suborov zodpovedny. Zrejme je vrcholne neoptimalny a stoji za staru backoru. Ak ti treba prenasat velke subory alebo este horsie, vela malych suborov, lepsie budes mat vybrat SD kartu z mobilu a pichnut ju do PC (ak to teda tvoj mobil dovoluje a ak data mas na nej a nie v telefone).
Vyzerá, že máš úplne rovnaký problém. Akurát, že mne sa pripája stále, nestalo sa mi, že by mi to nešlo. Že by sme mali nejaké zlé ovládače, alebo čo?
SD kartu mi bohužiaľ Nexus nedovoľuje.
SD kartu mi bohužiaľ Nexus nedovoľuje.
-
kukiak
Addict
Skus si zapnut normalne mass storage, potom ti ho pripoji ako kluc.
A kde to nájdem? Túto možnosť som videl naposledy na Samsungu s ICS, alebo "prvým" JB.
tak ako pise hensym. mass storage bol v ICS a JB. Na KK mas uz iba mtp
-
kukiak
Addict
Mate pravdu, ale googli mi vyhodil nejake moznosti, pokial ma clovek root. http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2740826
OTA na Lollipop už beží, už niekto z vás dostal? 
Akurát včera mi nabehla jedna OTA aktualizácia na G2ku, tak ma trochu trhlo, ale nakoniec nič sa nedeje.. 
Zaznamenal som dve zmeny 1) v doku cez defaultny launcher už môžem mať iba 6 ikon a 2) vo verzii softwaru mám písmeno G.
Snáď v prvej polovici budúceho roku sa dočkám aj ja lízatka..
Zaznamenal som dve zmeny 1) v doku cez defaultny launcher už môžem mať iba 6 ikon a 2) vo verzii softwaru mám písmeno G.
Snáď v prvej polovici budúceho roku sa dočkám aj ja lízatka..
Odkial mas info, ze bezi OTA na lollipop?
Podla Artem-ovych zdrojov (AP) tam maju nejaky bug a posunulo sa to na 12.11.
5.0 biuldy pre N9 a Nexus Player su uz na webe ale ziadne image.
Podla Artem-ovych zdrojov (AP) tam maju nejaky bug a posunulo sa to na 12.11.
5.0 biuldy pre N9 a Nexus Player su uz na webe ale ziadne image.
Aňo, už to píšu viaceré weby, ale zrejme ide o technickú chybu, keďže to včera bolo údajne potvrdené Google-om.
Tak to teda vyzerá na 12.11.
Tak to teda vyzerá na 12.11.
Oni len povedali, ze 4.11 vydaju 5.0. Co aj spravili s N9 a zdrojakmi.
-
Ba-Yo
Light Professional
Ja som našiel na nete verziu LRX21M. Flashol som si ju, ale nemal som gapps, tak som sa vrátil k predchádzajúcej ROM.
Zdroj: https://plus.google.com/+AndersonArag%C3%A3oDev/posts
Zdroj: https://plus.google.com/+AndersonArag%C3%A3oDev/posts
Pascalwb: Neviem, snáď všetky weby (a nie len pofidérne) písali o potvrdenej aktualizácií, aktuálny dátum je vraj posunutie pre technické problémy, respektíve dodatočné dolaďovanie OS.
http://pc.zoznam.sk/novinka/problem-vyb ... ndroidu-50
http://pc.zoznam.sk/novinka/problem-vyb ... ndroidu-50
taka primitivna otazka, ale neviete ako vypnem tu bezpecnostnu srandu aby odo mna nepytal telefon heslo pri kazdom odomknuti obrazovky? potreboval som to na kratky cas, chcel som sa toho uz zbavit a..ani za nic neviem na to prist.
Nastavenie - Displej - zablokovat obrazovku a tam to nastavis.
-
t0m4s3
Admin
Nastavenie - Zabezpecenie - Zamok obrazovkyheker napísal:Nastavenie - Displej - zablokovat obrazovku a tam to nastavis.