Android 4.4.4 na Windows 8.1
Android 4.4.4 na Windows 8.1
Ahojte. Nepoznáte nejaký spôsob ako preinštalovať android na windows phone? Ja som to skúmal a neviem nikde nájsť nejaký funkčný program na prepisovanie systému v mobile. Android nechcem lebo je strašne zalagovaný, žere rámku jak h*vado a celkovo som mal radšej windows phone. Za odpovede ďakujem.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Android 4.4.4 na Windows 8.1
Nie neda sa to.
Tak toto je veľká škoda. Keby ta moja Z1 mala Windows tak by bola dokonalá
Ale aj tak ďakujem za odpoveď 
-
kukiak
Addict
mas to az tak zalagovane? si zalohuj udaje sprav factory reset a telefon bude jak novy.. to ze ti zere ramku je len dobre.. naco by ti volna pamet.. takto si do nej system nahra appky, ktore ocakava ze pustis a podobne.
Akože lagy zatiaľ nemám lebo nedávno som si dal factory reset ale predtým mi pravidelne niekoľko krát do týždňa totálne zamrzol. Ale Windows Phone je oveľa lepší než android čo sa týka optimalizácie tak preto som chcel preinštalovať systém.
-
Bad.boy
Medium Professional
Nuz..predaj a kup daku Lumiu. Inak to asi nepojde.
Tiež som nad tým rozmyšlal ale nemôžem kupovať mobil každý mesiac
dúfam že android L bude trochu viac vychytanejší 
Tvoja chyba, ze si kupil taky mobil. Treba citat najma recenzie a potom aj diskusie o skusenostiach pouzivatelov.
Akože recenzie mal dobre
len ja dosť mobil zaťažujem
akože výkonovo je mobil dobrý len ho brzdí ten Android to je jediná škoda tak preto dúfam že android L bude menej zasekaný
Skús alternatívnu romku.. 
Ono to nie je náhoda, že je rozšírené tvrdenie, že Windows Phone a iOS sú rýchlejšie ako Android. Do určitej miery to platí, jednak preto, že Android sa nachádza aj v lacných akciových telefónoch, ale najmä preto, že WP a iOS sú omnoho viac blbuvzdorné. To znamená, že tým "slabším" užívateľom nedovoľujú robiť "blbosti" (pokiaľ nevedia ako), a tým pádom nemajú čo pokaziť. Pre takýchto je Android nebezpečná hračka, a výsledok v podobe povesti zalagovaného Androidu je na svete. Zaujímavé, že niektorí s tým problém nemajú, ani na slabších telefónoch.
(V minulosti, a aj v súčasnosti sú rôzne nadstavby zalagované a nespoľahlivé stále, to nepopieram, hovorím o čistom Androide)
(V minulosti, a aj v súčasnosti sú rôzne nadstavby zalagované a nespoľahlivé stále, to nepopieram, hovorím o čistom Androide)
Akože pri záťaži mi sekol 2 krát ale keď som mal všetko povypínane a išiel len fotiť tak mi ale 7 krát totálne zamrzol. Stou blbovzdornosťou to je pravda ale čo som mal lumiu 920 tak tu som zaťažoval viacmenej rovnako a sekla mi za celý rok raz ale aj to skrz poškodenej aplikácie a pritom je lumia 920 o dosť slabšia oproti Z1.
-
hojko
Site Admin
Co u teba znamena, ze pri zatazi zamrzol, resp. co je u teba zataz mobilu???
Mal som zapnutý hru order and chaos duels a asi 6 okien v prehliadači a zamrzol potom som skúšal benchmarky a zamrzol ale večinou mrzol keď som išiel fotiť ale terás po factory reset zatiaľ ide. A niekedy úplne bezdôvodne sa batéria vybíja jak keby som mal stále zapnutu dáku hru zhruba za 2 hodiny mi ostane 38% baterky.
-
cORP.
Addict
no a nemohla ti to lagovanie robit nejaka aplikacia ? pretoze telefony od sony maju praveze nadstavbu velmi plynulu a bez lagov .
Neviem čo to mohlo robiť lebo som všetky aplikácie ktoré som nepoužíval vymazal a mal som viacmenej len základné. Akože teraz ide znova plynulo takže neni problém len Wp sa mi viac páčilo než android tak aj preto som to chcel preinštalovať.
Tak si si mal kupit nieco s WP, resp. predat Z1 a kupit WP ked ti vyhovuje.
Urcite nejde preinstalovat, to nieje PC ze tam nahodis Windows alebo linux ked si zmyslis.
Urcite nejde preinstalovat, to nieje PC ze tam nahodis Windows alebo linux ked si zmyslis.
Však zatiaľ ide čisto tak už sním problém nemám len Windows som mal radšej.
Pein: Heh, pamätám keď mal kamarát HTC Touch HD, alebo niečo také, kde si rozbehal Windows Mobile, Android, desktopové Windowsy, Linux, skrátka všetko. 
Skratka vsetko..... a na co mu to bolo? Uplne na nic.