jquery_rolovanie

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
pao247
Expert
Expert

jquery_rolovanie

Príspevok od používateľa pao247 »

prosim radu, potrebujem mam pod sebou 10 parametrov a po kliknuti na kazde z nich sa mi vyroluje podmenu. Ako to mam spravit aby

Kód: Vybrať všetko

$(document).ready(function() {
    $( "#main > form > div:nth-child(n+5):nth-child(-n+20) > table > tbody > tr:nth-child(1) > td > div" ).click(function() {
        $( "#main > form > div:nth-child(TU DALO TO CISLO KTORE JE AKTUALNE O RIADOK VYSSIE toi znamena ze ked kliknem na 5 parameter tak sa mi vyroluje 5. podmenu a nie vsetky naraz ?) > table > tbody > tr:nth-child(2) > td > div" ).slideToggle( "slow" );
    });
});
Dakujem
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: jquery_rolovanie

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak je to tvoje html, pridaj si tam id k tým divom, lebo takto adresovať je totálna hovadina. Ak to nie je tvoje, tak daj link na tú stránku

inak neviem čo chceš, lebo po prvé, keď chceš rovnaké číslo tak tam daj rovnaké číslo. Teda to n+5. A po druhé, čo je to n? Nikde si ho nedefinoval. V tom druhom childe -n+20 je čo za debilinu?
pao247
Expert
Expert

Re: jquery_rolovanie

Príspevok od používateľa pao247 »

potrebujem zadefinovat div bez ID od 5-20 viem ich urcit len hentak, a potrebujem aby ked kliknem na 5. div tak sa mi vyroluje 5. div ale pod inym divom. lebo teraz sa mi vyroluje po kliknuti na 5. div vsetkych 15 divov. dufam si pochopil, dakujem
Napísať odpoveď