Android 4.4.4 na Windows 8.1
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Android 4.4.4 na Windows 8.1
htc hd2 to je, vsehomobil
-
qwerty-xyz
Dnes som pocul nazor ze najlepsi a najvyladenejsi operacny system, je v nejakom novom blackberry. Jednoducho, zep roste pecka, nic neseka, nic neblbne. proste ze vraj dokonalost neskutocna. Od znameho co ma nokiu lumiu, som zase pocul ze ten windows phone naozaj pecka, chvilku som sa s nim hrajkal, slo to bohovsky.
Vsimol som si taku blbinku v androide 4.4.2 mne napisalo ze na plynuly chod systemu musim mat volne aspon 4,11 GB vnutornej pamate. (reku rozumiem to tak ze ked to preseriem, tak sa to poserie cele na totalku? ..... pripada mi to ako minimalne miesto kedysi na HDD, s ktorym vie este pocitac normalne preacovat a po prekroceni to PC sekalo neskutocne)
Vsimol som si taku blbinku v androide 4.4.2 mne napisalo ze na plynuly chod systemu musim mat volne aspon 4,11 GB vnutornej pamate. (reku rozumiem to tak ze ked to preseriem, tak sa to poserie cele na totalku? ..... pripada mi to ako minimalne miesto kedysi na HDD, s ktorym vie este pocitac normalne preacovat a po prekroceni to PC sekalo neskutocne)
-
typek61
Darca
neviem co ma kazdy s tym sekanim.na lg g3 mi nic nezasekava 
heker: Vôbec na nič, iba som reagoval, bavili sme sa o tom, že na jednu platformu iný OS nedáš. 
qwerty: To je kravina s tým HDD... Väčšinu času mám internú pamäť zahltenú čo to dá a s Nexusom 4 som nepostrehol žiadny sek, či bug. A aj Lumie s WP vedia blbnúť a byť pomalé, viď. lacné modely ako 520. Rovnako je to s Androidom, poriadny telefón bez nadstavby ti pôjde tak krásne, ako WP, iOS alebo to BlackBerry (ale s tým skúsenosti nemám).
Kamarát teraz kúpil Lumiu 930, hral som sa s ňou, a to je presne typ telefónu, s ktorým by som rád vyskúšal inú platformu, ako Android. Ale keďže čakám na Lollipop v najbližších dňoch tak meniť nebudem. Ale inak tá Lumia nádhera. Na druhej strane, brat má 520 a to je úplne iná kapitola. Podobné ako lacné Androidy.
qwerty: To je kravina s tým HDD... Väčšinu času mám internú pamäť zahltenú čo to dá a s Nexusom 4 som nepostrehol žiadny sek, či bug. A aj Lumie s WP vedia blbnúť a byť pomalé, viď. lacné modely ako 520. Rovnako je to s Androidom, poriadny telefón bez nadstavby ti pôjde tak krásne, ako WP, iOS alebo to BlackBerry (ale s tým skúsenosti nemám).
Kamarát teraz kúpil Lumiu 930, hral som sa s ňou, a to je presne typ telefónu, s ktorým by som rád vyskúšal inú platformu, ako Android. Ale keďže čakám na Lollipop v najbližších dňoch tak meniť nebudem. Ale inak tá Lumia nádhera. Na druhej strane, brat má 520 a to je úplne iná kapitola. Podobné ako lacné Androidy.
-
guess.whoo
Redeemer
qwerty sa stazuje na svoj premrdkany S2 dookola. moze mu tu napisat tisic ludi, ktori maju lepsi telefon, ze nic na androide neseka, ale on si pojde svoje
S2 som nejaký čas používal, keď som bol predtým zvyknutý na lepší a rýchly telefón, a musím uznať, v niektorých prípadoch nie že seká, ale je nespoľahlivý a neskutočne pomalý. To ale nie je chyba Androidu. (V čase, keď bola S2 vydaná bol Android skutočne pomalý systém, dnes to už neplatí)
-
qwerty-xyz
nejaky cas osm majitelom S4 - LTE (I9506) guess.whoo mas lepsi ? .....
to ze som mal S2 neznamena ze ju aj nadalej mam, tak drz pysk. Problem ludi tohoto fora je ze automaticky ocakavaju ze veci ostavaju nezmenene po dlhy cas, to je drist ktory v dnesnej dobe nema obdoby.
-
guess.whoo
Redeemer
no momentalne mamxperiu z2, samusng s5 a lg g2
a ked si mal s2 tak si nepyskoval aky je android spomaleny a kolko ma chyb? kolko z nich sa vyparilo tym ze si si kupil s4? (ktory tiez nie je mimochodom najvyladenejsi telefon na svete)
-
qwerty-xyz
mna trapi ze mi vyhodilo okno v zmysle, ze nejakej aplikacii (nenapisalo ktorej) bol zabraneny pristup do chranenej casti pamate telefonu, a tym padom nemusi fungovat spravne. a nasledne ci zrusit, alebo zmenit rezim, alebo aktualizovat politiku zabezpecenia.
Ziadne aplikacie mimo google play som neinstaloval, a dokopy ich tam mam asi 10, tak som dal aktualizovat tu politiku a nestalo sa nic, resetol som telefon, a uz to nevypisuje, ale nechapem co to malo znamenat,.. ten knox nepouzivam, a sice mam v zabezpeceni overovanie skodlivosti aplikacii, ale fakt som tam nic nepchal, mimo google play. tak teraz nechapem ktora aplikacia mi ma zblbnut, lebo tie co som stiahol normalne idu .... to aby sa clovek uz teraz bal co sa ma posrat v tom telefone.
Ziadne aplikacie mimo google play som neinstaloval, a dokopy ich tam mam asi 10, tak som dal aktualizovat tu politiku a nestalo sa nic, resetol som telefon, a uz to nevypisuje, ale nechapem co to malo znamenat,.. ten knox nepouzivam, a sice mam v zabezpeceni overovanie skodlivosti aplikacii, ale fakt som tam nic nepchal, mimo google play. tak teraz nechapem ktora aplikacia mi ma zblbnut, lebo tie co som stiahol normalne idu .... to aby sa clovek uz teraz bal co sa ma posrat v tom telefone.
-
guess.whoo
Redeemer
prisamvacku, ze taketo veci sa stavaju tebe pretoze si to ty
v jednom telefone mam nainstalovanych 49 aplikacii (lebo musim), v druhom dokopy do 15-20, v tretom tiez a taketo veci sa mi nedeju 
-
qwerty-xyz
jo, to uz za poslednu pol hodinu nepocujem prvykrat.... to je moje "stastie" ( cize smola) takze reku, ta tabulka sa uz neobjavila, ked sa objavi spravim printscreen, a hadam mi s tym niekto pomoze ....
nainstalovane (tak 13 .... )
viber
facebook
adobe acrobat reader
WPS office
Quickpic
Sygic (original)
C:geo
beach buggy racing
plants vs zombies 2
Ambient
soundhound
paper camera
BSplayer
nainstalovane (tak 13 .... )
viber
adobe acrobat reader
WPS office
Quickpic
Sygic (original)
C:geo
beach buggy racing
plants vs zombies 2
Ambient
soundhound
paper camera
BSplayer
-
guess.whoo
Redeemer
ja by som siel postupne a odinstaloval najprv aplikacie ktore su najmenej "overene" alebo optimalizovane ako paper camera, ambient, c:geo, wps office
-
qwerty-xyz
nepockam najprv ci sa ta tabulka neobjavi znova? lebo tie aplikacie zatial funguju vsetky, aspon tie moje. ja len aby nezblbol telefon ako taky. nechapem vobec preco mi ju vyhodilo, ako, ako pracuje to zabezpecenie, vlastne co sa stalo, to b ma zaujimalo.
napr co, aplikacia ziadala pristup ku chranenej oblasti, bezpecnostny system samsungu, jej klepol po prstoch a pohoda? alebo sa snazila o pristup a samsungovsky system ju zablokoval a vypol, alebo co vlastne..... co to pre mna znamena ako pre uzivatela.
napr co, aplikacia ziadala pristup ku chranenej oblasti, bezpecnostny system samsungu, jej klepol po prstoch a pohoda? alebo sa snazila o pristup a samsungovsky system ju zablokoval a vypol, alebo co vlastne..... co to pre mna znamena ako pre uzivatela.
Sú typy ľudí, ktorým sa kazí všetko, čo si kúpia. Inak, ja na svojej G2ke mám nainštalovaných nejakých 180 aplikácií a mobil ide plynulo.. samozrejme s alternatívnym launcherom, alternatívnou appkou na smsky a volania. Všetky aplikácie mám stiahnuté oficiálnou cestou cez Google Play alebo Amazon Store, v mobile nemám žiadny cracknutý software, nemám dokonca ani root.
-
qwerty-xyz
no jo, to bude asi moj pripad, pritom sa o elektroniku prikladne staram. vsetko je v puzdrach, obaloch, foliach, v stalej teplote a vlhkosti. (napr pri fotaku vhodeny aj sacik silica gelu, na pohlcovanie vlhkosti) a serie sa to aj tak. a dokonca vsetko stale kupovane nove, z overenych obchodov, vsetko si sam novucicke rozbalim. no nechapem, a niekto prisam boze mu ten mobil aj stokrat spadne, aj kadeco ineho, sedi na nom , bez folie nosi, a nic .... kua fix.
no pridavam odkaz z inej stranky, co som nasiel, ....
toto mi vyskakovalo. .....
http://androidforum.cz/download/file.php?id=12972
no pridavam odkaz z inej stranky, co som nasiel, ....
toto mi vyskakovalo. .....
http://androidforum.cz/download/file.php?id=12972