samozrejme. mal si si na zapise precitat papierik, ze si uvedomujes, ze od toho momentu si student a ked skolu nechas aj v ten den, pocita sa ako cely rok
a preto si ten rok zaplatis
Prerusenie studia VS
Re: Prerusenie studia VS
nerata sa to na semestre? v CR minimalne na niektorych skolach ano
nie, každý započatý rok štúdia v SR http://www.vysokeskoly.sk/clanek/poplat ... okej-skole
No to som mal... ďakujem za odpoveď 
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2014, 9:03)
A ešte sa chcem spýtať, keď preruším štúdium po zimnom semestri na jednej VS a na budúci rok začnem inú - budem na nej rok, a budem sa chcieť vrátiť na tu predchádzajúcu, tak začnem letným semestrom? alebo musím ísť nebodaj odznova?
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2014, 9:03)
A ešte sa chcem spýtať, keď preruším štúdium po zimnom semestri na jednej VS a na budúci rok začnem inú - budem na nej rok, a budem sa chcieť vrátiť na tu predchádzajúcu, tak začnem letným semestrom? alebo musím ísť nebodaj odznova?
dohodni sa na studijnom
Vyplýva z celej tejto témy, že ak na nejakej škole preruším štúdium, a študujem na inej, a vrátim sa po roku na pôvodnú, tak platím za rok ktorý som bol na 2. škole + za to že som mal rok prerušené štúdium - teda platím za 2 roky?
(Je to vlastne taká podotázka, či sa berie prerušenie ako nadštandardná doba štúdia)
(Je to vlastne taká podotázka, či sa berie prerušenie ako nadštandardná doba štúdia)