Ford Focus - nefungujuce dialkove
Ford Focus - nefungujuce dialkove
Cim to je, ze dialkovy kluc od Focucu prestane fungovat? Moja mama ma focus 2 gen. Dialkove jej prestalo ist, menila sa baterie, nejde stale. Respektive ide 1 z 20tich pokusov. Sestra ma focus 2gen. tak isto jej prestava ist kluc...zatial tak 1 z 5tich pokusov ide.
No a posledne dni sa zacal srat aj mne na prvej generacii, nemal som doteraz ziaden problem, a asi tak dva dni dozadu zacal vypadavat, dnes rano som skoro vobec neodomkol dialkovo...samozrejme, ze asi skusim vymenit bateriu, no po skusenosti s maminou vymenou baterky, sa pytam, cim to je, ze to prestava ist? Je to bezne? Ako sa to da riesit, ked nejde o bateriu?
No a posledne dni sa zacal srat aj mne na prvej generacii, nemal som doteraz ziaden problem, a asi tak dva dni dozadu zacal vypadavat, dnes rano som skoro vobec neodomkol dialkovo...samozrejme, ze asi skusim vymenit bateriu, no po skusenosti s maminou vymenou baterky, sa pytam, cim to je, ze to prestava ist? Je to bezne? Ako sa to da riesit, ked nejde o bateriu?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ford Focus - nefungujuce dialkove
To iste robilo aj mne, klesal dosah, potom chvilu nereagovalo skoro vobec... nakoniec sa to stabilizovalo, ale s tym ze dosah do 2m. Nejak som to nedoriesil, ale keby sa ti podarilo, tiez by som rad vediet, kedze auto ostalo u nas, pre sestru a na tahanie vozika.
-
hrban
Addict
ak máš rezervný kľúč s DO, tak skús ten či ide dobre, ak hej tak vieš, kde je chyba, mne na toto pomohlo vybrať plošák z kľúča a prestriekať kontakt sprejom. a prečistiť kontakty na baterky.
-
kukiak
Addict
to iste co hrban, som neveril kolko spiny tam bolo :O. mal som tam aj oxidaciu, isopropyl pomohol a ide uz fajn. Nejde ti vobec alebo ti prestavaju ist niektore gombiky?
Vypadavaju niektore gombiky. Hlavne otvaranie dveri.
-
kukiak
Addict
http://pathogenrush.blogspot.sk/2010/11 ... eyfob.html podla tohto som to robil.
Môžeš mať poškodené mikrospínače (moja skúsenosť na ovládači od môjho auta), môžeš mať studený spoj na mikrospínačoch alebo čipe toho ovládania. Jednému kolegovi z práce nešiel diaľkový ovládač (bol od META system) k jeho VW GOLF IV. Išiel s ovládačom do servisu META system, kde ho dali do nejakej rúry a po pár minútach ovládač fungoval ako nový. Vraj studený spoj na čipe ovládača.
No ide o to, aka je pravdepodobnost aby sa to stalo na troch klucoch v rodine.
-
hrban
Addict
Preto ak máš náhradný kľúč treba zistiť či je vada kľúč alebo priamo modul co sa stará o odomykanie.
-
hrban
Addict
O klucoch je to známa vec. Toto sa deje furt. Modul v aute je menej časté ale tiež sa stane.
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2014, 19:34)
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2014, 19:34)
kua tak máte v dome nejakú erotogénnu zónu čo blokuje kľúče .... Otázka hodná génia...Lub0$ napísal:No ide o to, aka je pravdepodobnost aby sa to stalo na troch klucoch v rodine.
Asi bad karma in da haus.
Zatial som neobil nic, posledne dni ide v pohode, na par stlaceni...nahradny kluc mam obycajny bez dialkoveho.
Zatial som neobil nic, posledne dni ide v pohode, na par stlaceni...nahradny kluc mam obycajny bez dialkoveho.