CyanogenMod - kazdy kontakt 3-krat
CyanogenMod - kazdy kontakt 3-krat
Nahodil som si na S3 Mini CyanogenMod 11 s Androidom 4.4.4 a este predtym som si exportoval kontakty na pamätovu kartu. No a teraz som ich importoval a mam tam niektore kontakty 3-krat atd. Da sa nejak nastavit aby nezobrazovalo duplicitne, alebo musim to rucne premazat ?
-
qwerty-xyz
Re: CyanogenMod - kazdy kontakt 3-krat
a ako ich mas trikrat? mas pri kazdom kontakte inu ikonku ? ... lebo ak ano tak to znamena ze ti kontakty synchronizovalo so vsetkym kde si mal ich zalohy, kludne sa moze stat ze by si ich mal aj 5krat.
Ja toto riesim stale ked mam novy telefon, alebo reset do tovarnych nastaveni, jednak mam kontakty zalohovane na samsung konte, jednak na google a jednak na karte.(potom mi ich zobrazuje tiez viacero krat, tu istu osobu) riesenim je u mna v nastaveniach hovorov dat zobrazit kontakty len s telefonnymi cislami (tym sa vyhnem zobrazovaniu kontaktov s mailovymmi adresami a podobne ) a potom polozka KONTAKTY NA ZOBRAZENIE ... a tam si nastavis co chces mat, ked chces mat napr len kontakty z telefonu tak si nastavis len kontakty zo zariadenia, a ostatne nechas nezaskrtnute.
alebo si das prisposobeny rezim, kde si nastavis co cches vsetko.
Ja toto riesim stale ked mam novy telefon, alebo reset do tovarnych nastaveni, jednak mam kontakty zalohovane na samsung konte, jednak na google a jednak na karte.(potom mi ich zobrazuje tiez viacero krat, tu istu osobu) riesenim je u mna v nastaveniach hovorov dat zobrazit kontakty len s telefonnymi cislami (tym sa vyhnem zobrazovaniu kontaktov s mailovymmi adresami a podobne ) a potom polozka KONTAKTY NA ZOBRAZENIE ... a tam si nastavis co chces mat, ked chces mat napr len kontakty z telefonu tak si nastavis len kontakty zo zariadenia, a ostatne nechas nezaskrtnute.
Re: CyanogenMod - kazdy kontakt 3-krat
Prihlas sa cez PC na gmail a potom chod na adresu https://mail.google.com/mail/u/0/?pli=1#contacts Pod listou na vyhladavanie klikni na Dalsie a vyber moznost Vyhladat a zlucit duplicitne kontakty. Synchronizujes telefon a mas to.