Aké nové slúchadlá?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Aké nové slúchadlá?

Príspevok od používateľa DropDead »

tiež som mal v tom chaos, no mali by byť dva modely - original(starý) a updated(nový), zachytil som zmienky o Piston 2, no to by mali byť tie updated a teda aj tie new strieborné, čo sú na ibuygou

//autoeditácia príspevku (27 Okt 2014, 10:16)
mimochodom...tie pistony neznejú dobre, pokiaľ nezapnem ekvalizér, nepridám dosť basy a trošku hĺbky/stredy...
je možné, že som vychytil zlý kus??
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Teoreticky to mozne je. Tiez je ale mozne ze to przni zdroj. Z coho to pocuvas?
Alebo ti jednoducho nesedi ich charakter.
DropDead
Addict
Addict

dal som to počúvať inám ľuďom, ak sa nezapne ekvalizér, tak je to...špatný prejav
zase oproti es18 majú taký čistejší zvuk...
premýšľam, že zistím, či nemá ich niekto v KE, aby som porovnal
a z telefónu počúvam
a naozaj bez ekvalizéru ich nemôžem ani počúvať
neverím, že je to naschvál

teda mal som trochu času, tak son si sadol a spravil taký preset...basy musia ísť definitívne hore, hĺbky a stredy, pretože vo flat stave mi príde zvuk bez hĺbky
skúsim doma ešte es18tky a RRonemoon..tu by som rád zapojil hd330tky, len tie som už predal :)

možno sa taktiež potrebujú rozohrať'
tu je aj screen z aktuálneho presetu, teda pre predstavu, ktoré hladiny som upravoval
Prílohy
Screenshot_2014-10-27-12-34-08.png
Screenshot_2014-10-27-12-33-57.png
Ryan Giggs
VIP
VIP

To je len cisto o charaktere proste ti nesadol. Skus to este popripajat k vsetkemu moznemu.
DropDead
Addict
Addict

takže v tichu som ich poriadne "potestoval" - pre istotu ich pošlem jednému človeku, ktorý to odborne zhnodnotí a ak nebudú "narušené", no zistíme, že som narušený ja, tak sa objavia v sekcii predám za 13€ aj s poštou :wink: ja asi naozaj potrebujem dominantný basový prejav
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ja by som ich zobral keby si sa ich chcel zbavit.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

ten basovy prejav to je Ti taka svina :D
btw spozoroval som jednu vec na svojom aute, kym tam bola povodna audiotechnika bolo jedno ci to bola 128kbps mp3 nahravka alebo FM transmitter vsetko hralo-basovalo-hucalo dobre bolo... ale ako som to poprekopaval za nieco normalne tak mi pride kazda mp3 dokonca aj 320kbps(pochopitelne to uz neni taka hroza ale spoznat to okamzite) taka vysumela hlavne v basoch a takisto vysky niesu take prenikave ale skor take fadnejsie ci nahodou sa nepasujes s tym ze tie sluchadla proste potrebuju velmi kvalitny zdroj hudby ale to si netrufam vobec povedat nikdy som sa so stuplakmi nejak nezapodieval.
Dalsia vec na mojich AT ATH-T500 jedna pesnicka mi az neprijemne basuje a pri inej by som si vedel zase predstavit viac a viem ze ta pesnicka mi v aute zahraje take bassy ze ma stekli volant v rukach.
witkoo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa witkoo »

Kto by ste chceli Xiaomi piston, tak mám jedny gold, nejak mi nesedia dobre v ušiach. Mali by byť originál. Kontaktujte ma cez SS.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Mate niekto skusenosti s DT990 PRO a DT990 ? Poznam DT990 PRO a DT990 by mali byt zvukovo rovnake, ale skusenost s tym nemam ...
Ryan Giggs
VIP
VIP

Rozdiel je len v dizajne. Plus u Premium resp. Edition maš v baleni aj puzdro.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Ahojte, potreboval by som poradit ohladne sluchadiel na sport - hlavne beh/fitko/svihadlo. Klasicke stuple, ktore mam k mobilu, mi z usi pri vypadavaju, kabel obcas zavadzia a nie je to ono.

Zaujali ma http://www.jaybirdsport.com/bluebuds-x- ... eadphones/
Ziadne kable, podla recenzii asi najlepsie sluchadla na sport, len cena je cez 150 €, co je dost. Nieco okolo 100 € by bolo prijatelnejsie

Na druhej strane som vsak cital nejake recenzie, ze ich ludia casto vracaju, i ked v porovnani so vsetkymi inymi recenziami su stale dost vysoko. Dalej sa dost sklonuju BOSE SIE2i a Plantronics BackBeat Go 2, nejake tie sennheisery sports atd..

Poziadavky: in-ear (aj ked sa nebranim az tak inym typom), bezkablove (opat sa nebranim kabliku, ale musia byt stavane tak, aby nevypadavali z usi) a cena okolo stovky.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Kazde spunty su stavane tak aby nevypadavali z usi. Len je treba najst spravne nastavce. Aj ked pri behu s tym nemozes velmi pocitat. Mozno staci najst k tym tvojim vhodne nastavce.
217blaster217
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 217blaster217 »

potreboval by som slúchadlá na doma (k počítaču) najme na hranie hier. Co sa týka tipu by mohli bit aj proste normalne cez ucho (ziadne stuple ani peckove) alebo by mohli bit aj mušle, idealne uzavrete aby som pocul len hru. Co sa tika bolesti usi tak to nehra role kedze ani po 8 az 14 hod hrania ma nebolia zo ziednich sluchatok. Potreboval bi som ich teda najme na akcne hry plne vybuchov atd... na pocuvanie hudby: rock, metal, pop, rap.....(ziadna klasika alebo simfonia) idealne do 25€ vzhlad nehra rolu ide iba o kvalitu. bez mikrofonu. diki za radu.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ryan Giggs napísal:Superlux HD662 alebo 662B.
217blaster217
Medium Expert
Medium Expert

[quote="Ryan Giggs"][/quote]

ok, podla toho co som si precital na tej fotke som si precital ake maju vlastnosti a povem ti ze si nvm vybrat :D pretoze jedny maju ten uzasni brutalni bassovy BUM! BUM! BUM! :D a tie druhe zase maju vyborne vyvazeni ten zvuk a silne bassy :D takze nvm, ktore by si si vybral ti ? alebo ak mas oboje, tak ktore su podla teba aspon o trochu lepsie ?

btw, ano uz som sa presne toto pital :D ale myslel som ze ci nahodou nieje nieco inak, precilen pol roka je dost dlhy cas :D
Ryan Giggs
VIP
VIP

Nie, nie je nič inak.
Pravdepodobne ťa asi viac bude baviť zvuk 662. Hlavne na ten rock a metal. U rapu a hiphopu to akurat nebude tak dunieť ako B ale stale dostatočne takže tam neprideš o nič.
217blaster217
Medium Expert
Medium Expert

Ryan Giggs napísal:Nie, nie je nič inak.
Pravdepodobne ťa asi viac bude baviť zvuk 662. Hlavne na ten rock a metal. U rapu a hiphopu to akurat nebude tak dunieť ako B ale stale dostatočne takže tam neprideš o nič.
díky moc vživote som nepocul lepsi zvuk :D taky obrovsky rozdiel to je :) (662 som si kupil) take basy ze mi ide hlavu roztrhnut, len zapnem niaky dubstep a uz vidim ze pred tim co som mal take cez ucho otvorene od sony (nvm aky model) tak tie hrali ako z hrackarstva za 0,50€ :D
Ryan Giggs
VIP
VIP

Hlavne že si spokojny...
Dizy
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Dizy »

Zdravim, potreboval by som poradit s vyberom sluchatiek - spuntov- do 60€. Pocuvam hlavne rock, blues. Zaujal ma model RHA MA600, len mi nie je znamy tento vyrobca... potom Vsonic VSD3/VSD3S, ale cital som, ze nesadnu kazdemu do ucha a ja mam dost male ucho :D Ktore z tychto dvoch, pripadne ine, by ste mi odporucili? Dakujem
Ryan Giggs
VIP
VIP

Pri malych ušiach môže byť s VSD3 problem kedže maju mohutnejšie telo. Pri bežnej mužskej veľkosti ucha je to ale v pohode.

RHA je mlady britsky vyrobca, jeho vyrobky maju (podobne ako Vsonic) veľmi dobry pomer cena/kvalita. Toho sa bať nemusiš.

Hlavne ale oboje sluchadla hraju uplne inak. Vsonicy maju zvuk vyrovnany, RHA su basove. VSD hraju o čosi lepšie. Za zvaženie stoja aj Zero Tenore. Tie hraju tiež o niečo lepšie ako MA600. Akurat sa nedaju kupiť tu.
Napísať odpoveď