Dá sa veriť dnešnym mladým babám pokiaľ ste starší?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Dá sa veriť dnešnym mladým babám pokiaľ ste starší?

Príspevok od používateľa lukas9206 »

gogo956 napísal: sa s nimi podelia s atraktivnymi a zaujimavymi zenami
Podelia či si ich kúpia?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

lukas9206

bingo, prisiel si na to aj sam: ked sa financne pekne postaras o svoju zenusku, tak ona sa ti tiez odvdaci a bude voci tvojim poziadavkam ustretova :)
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Lukáš, ty to ženieš príliš do extrémov. To nie je "ženy proti mužom", "kto z koho", "kto dá viac"....
Vo vzťahu je slovko "my", tak by to malo byť. Síce dve individuálne bytosti, ale vzájomne prepojené.
Či snáď, ak bude žena na materskej, budeš jej vyčítať, že ty zarobíš niekoľko násobne viac?
lukas9206
Addict
Addict

gogo956 napísal:lukas9206

bingo, prisiel si na to aj sam: ked sa financne pekne postaras o svoju zenusku, tak ona sa ti tiez odvdaci a bude voci tvojim poziadavkam ustretova :)
Takže ja jej budem za to platiť? To môžem mať aj bez toho aby som šiel do vzťahu. Zjavne sme sa nerozumeli a nemyslíme na to isté.
gogo956
Redeemer
Redeemer

tak ako pise zuzanuska, stavate sa jednou jednotkou kde sa uz uplne nerozlisuje "co koho je",obidvaja sa snazia davat do vztahu svoje maximum,kazdy podla vlastnych moznosti. :)
Odvdaci sa ti tym ze sa bude starat co najlepsie o vasu spolocnu rodinu-tak to bolo myslene.
lukas9206
Addict
Addict

zuzanuska napísal: Či snáď, ak bude žena na materskej, budeš jej vyčítať, že ty zarobíš niekoľko násobne viac?
Teraz zase ty zachadzas do extrému.

A k tomu som sa už vyjadril.
lukas9206
Addict
Addict

gogo956 napísal:obidvaja sa snazia davat do vztahu svoje maximum,kazdy podla vlastnych moznosti. :)
Vidíš, toto je to dôležité slovo, " obidvaja prispievajú podľa svojich možností". A nie striktné tvrdenia že muž musí ťahať celú finančnú stránku vzťahu.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

gogo956 napísal:lukas9206

Co znamena fin sa postarat o manzelku? Ak mam mat zenu na to, aby som sa o nu len staral a ona mi na oplatku urobi niecim radost, tak to si mozem kupit aj domace zviera, alebo auto. Tiez sa on budem starat, lebo nebude schopne sa postarat same o seba. Miera zodpovednosti by mala byt rovnomerna, ziadny dospely chlap predsa netuzi mat okrem deti este aj jednpo dospele dieta, ktore bude svoju plnu financnu zavislost na mne obhajovat tym, ze je predsa zena... To si mozem deti adoptovat, najst si milenku a vyjde ma to lacnejsie a ten pocit, ze ma niekto miluje preto, ze sa o neho financne postaram kludne ozeliem :smt006
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Domace zviera ti asi tažko vy*ajči. A o aute tiež pochybujem :)
kayko
Medium Professional
Medium Professional

ved som napisal, ze na take veci si obstaram nejaku "upratovacku", to so zvieratom a autom bol ako ekvivalent toho, ze ak nemam kde davat peniaze, tak ked uz si mam vybrat medzi zenou a niecim, co ma nepodvedie a nebude neustale buzerovat za moje chyby, ktore v skutocnosti ani nie su chyby, ale len jej rozmaznanost, tak si vyberiem nieco stalejsie... A ak je zena teda podla teba len na to, aby mi vyfajala a bola za to na mne fin. zavisla, tak to nebude isto manzelka ani matka mojich deti, ale nejaka dama zo salonu :wink:
gogo956
Redeemer
Redeemer

kayko

asi sme sa uplne nepochopili :)
lukas9206
Addict
Addict

Ja si myslim že to pochopil. A napísal to pekne.
Hovoríš že keď sa o ženu finančné postarám, tak ona mi to vráti nejak inak. To si potom môžem platiť každý deň novú "upratovačku" a budem vlastne na tom istom.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Mozno to bolo napisane trosku drsne, ale mozem uviest na pravu mieru.
V prvom rade vztah na sposob "muz ma fin. zabezpecit rodinu" evokuje dojem, ze vztah a rodina su len pre hornych 10tis a kto na to nema, nemal by sa zenit a zakladat si rodinu. Sam pochadzam z rodiny, kde sa snazili obaja rodicia a jasne, otec zarabal vzdy viac, ale matka nebola nikdy vysadena na to, ze sa o nu ma nejak specialne fin. starat. Rozpocet bol spolocny a kazdy sa k nemu staval zodpovedne a prispieval don vramci moznosti. O to viac vydrzi taky vztah, kde sa na jeho budovani podielali rovnomerne obaja, ako ked je prevazna vacsina rozpoctu zavisla od muza. Aj ten muz moze mat uraz, alebo ostat nezamestnany, chory, takze stojim si za tym, ze fin. zodpovednost nemoze vramci fungujuceho vztahu byt zavisla od muza natolko, ze vydavky v rodine su bez jeho prijimu nepokryvatelne. A to je problem dnesnej doby, zatial co nasi rodicia si vacsinou zakladali rodiny mladi, pretoze jednak ich do toho tlacil stat, jednak to proste bolo bezne, kedze VS studium a kariera neboli take podstate a ludia sa stavali samostatnymi ovela skor. Dnes pokial nemas vlastne byvanie, dom, byt, auto, tak vacsina zien s tebou nejaky vazny vztah riesit proste nebude, lebo bud ma okolo 30 a tykaju jej hodiny, chce co najrychlejsie decko a teda hlada, kto by fin. pokryl tieto naklady, postaral sa, zabezpecil byvanie tak, aby neprisla o ziadnu cast svojho komfortu, na ktory bola zvyknuta, alebo ma menej, chodi do skoly, je fin. zavisla od rodicov, je zvyknuta na isty druh komfortu, byvanie v dome, auto od fotra, lebo on ma firemne a preto hlada chlapa, ktory jej aspon cast toho komfortu nahradi, lebo byvat v podnajme alebo chodit mhdckou je pod jej uroven.

Takze tak ako tu niekto spomenul, ze vztah treba budovat, treba ho budovat po vsetkych strankach spolocne a teda aj po tej financnej a netvarit sa, ze toto sa tyka len muza a toto sa tyka len zeny. Zeny chcu byt tak strasne emancipovane a aj sa im to dari, ale zaroven nechcu mat v istym veciach vacsiu mieru zodpovednosti, co je ale s rastucou mierou emancipacie priamo umerne zavisla premenna.
Napísať odpoveď